Veja o que dizem as avaliações
mijn eerste ervaring om een onder deel te bestellen bij Kruis Gereedschappen vriendelijke meneer naam kwijt aan de telefoon nam de tijd om mij te woord te staan. na overleg dat ik beter een mail met... Ver mais
Ich habe Teile für meine 20 Jahre alte Bosch Bohrmaschine gesucht. Hier bei ersatzteileonline.de bin ich fündig geworden, inklusive Bauteile-Plan. Dass es länger dauern kann, stand schon auf der S... Ver mais
Voor het eerst iets besteld , nou ja iets , een freesbank van proxxon (ff 230) inclusief diverse accessoires . Firma reageert snel op mails , medewerker stond mij telefonisch goed te woord en machin... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Leverancier van professionele gereedschappen, accessoires en onderdelen hiervoor. Tevens kunt u bij ons terecht voor reparaties, keuringen en inspecties door onze gecertificeerde keurmeesters.
Informações de contato
Rotterdamse Rijweg 2, 3043BK, Rotterdam, Holanda
- 0104153692
- info@kruis.nl
- www.kruis.nl
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Pas serieux! A fuir
Commande 15849747 passé le 18 Novembre 2025 sur le outilpieces.fr alias Kruis Gereedschappen et toujours rien reçu et surtout j'ai fais une demande d'envoi partiel de ce qui apparait comme dispo et aucun retour de votre part pour me dire ce qu'il en est donc je ne recommande pas du tout votre site!
En attente d'un interrupteur Metabo…
En attente d'un interrupteur Metabo depuis 4 mois ! Ils repoussent la date tous les mois ...
Plus jamais !
Geweldig goede service ervaren!
Behulpzaam
Via mail zeer snel antwoord op mijn vraag gehad; dit terwijl er niet direct een zakelijk "koop" belang was.
Dus erg adequaat en behulpzaam.
Onderdeel bouwradio bestellen
Had een onderdeel nodig voor een bouwradio. Keurig geholpen telefonisch en alles direct per mail afgehandeld.
Super aardige man en heeft mij goed geholpen!
J’ai rarement trouvé un site aussi…
J’ai rarement trouvé un site aussi compétent et avec un interlocuteur aussi disponible, si certains trouvent les délais un peu long ceux-ci sont très certainement dus à la rigueur et les recherches fructueuses du vendeur
Had gevraagd om een compleet ombouwset…
Had gevraagd om een compleet ombouwset van een Marita BGG 140 kokerkitspuit naar een worstenkitspuit.Deze is niet compleet!

Resposta de Kruis
Na bezoek aan de winkel........
Na bezoek aan de winkel locatie bleek het product niet direct voorradig. Geen nood het product werd zonder meerprijs opgestuurd naar mijn adres. Klantvriendelijkheid en Top service!!
Vervangstuk makita grasmachine
Ik was op zoek naar een achteras voor mijn makita grasmachine. Kruis had de enige website waar een duidelijk plan terug te vinden was met alle onderdelen en het respectieve artikelnummer. Toen ik belde om te vragen of ze wel degelijk konden leveren, want er stond uit stock, kreeg ik een behulpzame heer aan de lijn die me duidelijk en correct informeerde. Het stuk zat nog geen week later in de bus. Zeer tevreden hier.
Zeker aanrader medewerker meedenken en…
Zeker aanrader medewerker meedenken en oplossingen gerricht.
Alles snel en goed geleverd voor een…
Alles snel en goed geleverd voor een lage prijs. En dit bij een NEDERLANDS bedrijf. En de vakkennis stel ik ook op prijs.
Top
Goede prijs en snelle levering
uitstekende ervaring
uitstekende ervaring. Geduldig en aardig
Onderdeel besteld aan de hand van de…
Onderdeel besteld aan de hand van de exploded view, geleverd in 3 dagen
Alles goed voor elkaar
Alles goed voor elkaar, vriendelijk personeel producten netjes geleverd.
Zeer positief
Erg behulpzaam en oplossingsgericht te werk gaan om je de beste beleving te geven van hun service. Uitermate tevreden!
Goed geholpen en zonder dwang
Goed geholpen en zonder dwang, en een fantastische prijs,
Ga zo door , ik onthoud de firma en speel deze graag door aan andere.
Groet, Eddy Kool.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.