Kuipersagrishop Avaliações 11

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

11 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ik heb nog steeds niks geleverd…

ik heb nog steeds niks geleverd gekregen,krijg op mijn emails geen antwoord..Dus vrees dat ik mijn geld kwijt ben.Jammer dat je ook gewoon geen antwoord krijgt of je geld terug krijgt als een product blijkbaar niet leverbaar is.
Ik zou begrip kunnen hebben als mensen tenminste het fatsoen hadden te reageren

30 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle service

Op 10 juni j.l. een metalen mestvork en spuitzwavel tegen meeldauw besteld. Goede prijs, snelle levering en netjes verzonden.

10 de junho de 2025

Torero Classic

Torero Classic

gekocht maar deze werkt niet en uiteraard daarover gebeld en ook een aantal keer gemaild

telefonisch afgebekt dat het druk was en dat ik geduld moest hebben op mijn mails is nooit gereageerd

geen aanrader om zaken te doen met dit bedrijf

Willem kuijper

16 de abril de 2025

Helemaal ruk!

Een antiblad borstel voor in de dakgoot. Borstel is een meter lang. Hoe sturen we dat op? Nou gewoon heh.. we vouwen dat dubbel en proppen 7 van die dingen in een doosje van 35cm. De scherpe uiteindes prikte door de doos naar buiten. Heb je enig idee hoe dat uit de doos komt?

En nog te laat opgestuurd ook. Kan ons het schelen, het is toch maar voor een ander. Helemaal klaar met 'agrishop' of hoe het ook mag heten. Wil het niet eens meer weten, rot maar op met je spul. Ik kom niet terug, mijn boterham niet! DOEI!

21 de julho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Als er geen ster gegeven kon worden

Als er geen ster gegeven kon worden, dan had ik dat waarschijnlijk gedaan.
Verkeerd geleverd, meerdere keren bellen. uiteindelijk heeft het bijna 3 weken tot een maand geduurd tot ik mijn maatbekers binnen kreeg.

16 de janeiro de 2022
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Grati retourneren

Ik lees hier dat deze winkel weigert gratis retourzendingen te accepteren. MAAR dat zijn ze gewoon wettelijk verplicht ! Kopen op afstand houdt automatisch in het recht om GRATIS te retourneren.

Iedereen die hier tegen aan loopt : doorgaan, en desnoods per deurwaarder je geld terug eisen !

10 de julho de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Versturen spam.

Geen slechte webshop, helaas sturen ze ongevraagd vervelende spam. Jammer. Weer zo'n webshop die haar klanten minacht.

14 de junho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte klantenservice en waardeloze producten

12-5
Onlangs heb ik onder referentie LEUHPEYRU anti slakken borstels besteld. helaas voldoen deze niet aan de verwachting de slakken kruipen na eerste gebruikmaken al gelijk op en over de borstels zoals te zien in
onderstaande foto’s.
Kunt u hier nog iets in betekenen voor mij?
19-5 herhaling van bovenstaande met vraag alstublieft te reageren
Hallo,
Wij verkopen 10 tallen van deze borstels de laatste weken. Ik heb hier nog geen eerdere klachten over gehad.
Ronald Kuipers
Goedemorgen Ronald
Hartelijk dank voor je reactie.
zoals je zie op de foto’s trekken de slakken in mijn tuin zich niets van de borstels aan ondanks dat je er nog niet eerder klachten over hebt gehad eens moet de eerste zijn.
Ik hoor graag wat je voor mij kan betekenen
Met vriendelijke groet
Hallo,
Hieronder een reactie van een klant die al meerdere slakkenborstels heeft besteld:
Hartelijk dank voor uw snelle reactie terug.
Ik zie ze graag tegemoet, erg tevreden over het product
Jovanka van ….
Ronald Kuipers
Goedemorgen,
Ik ben niet tevreden met uw product en met uw afhandeling van mijn klacht.
Eerst moet ik na een week wachten, zelf, bij herhaling vragen om een reactie en vervolgens scheept u mij af met een opmerking dat u nooit eerder klachten kreeg, waardoor u mijn klacht als niet waar wegzet.
Vervolgens stuurt u mij een reactie van een andere klant die ogenschijnlijk wel tevreden is, waardoor ik ook maar tevreden moet zijn?
Ik heb u 12mei foto’s gestuurd met zichtbare slakkensporen op uw product met slakkenvraatschade aan planten ten gevolge.
Ik wil het product graag kosteloos retourneren
En mijn volledige aanschafprijs incl verzendkosten terug.
Mocht u wederom niet inhoudelijk ingaan op mijn klacht dan voel ik mij genoodzaakt De Geschillencommissie in Den Haag aan te schrijven
Graag uw inhoudelijke reactie over mijn klacht
19-5
Gratis retour sturen gaat niet gebeuren. Wij hebben geen gratis retour zenden. U bent akkoord gegaan met onze algemene voorwaarden en daar staat duidelijk in dat retourzendingen voor uw eigen kosten zijn.
Producten ongebruikt en in originele verpakking kunnen retour binnen 14 dagen.

20 de maio de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lompe boeren horken die het woord behulpzaamheid niet kennen

Ik heb kleding gekocht waarvan de maat verkeerd is ingenaaid. Ik heb gebeld, krijg ik een botte boeren hork aan de telefoon die het allemaal te druk heeft voor mijn vraag. Hij kan er ook allemaal niks aan doen en hij gaat niet alles controleren dus ik moet maar een mailtje sturen. Op die mail hoor je vervolgens niks. Weer gebeld, gaat diezelfde boeren hork weer in de aanval , gaat ondertussen gewoon andere klanten helpen en roept dat ik het maar gewoon terug moet sturen. Sorry hoor maar dit is niet eens service. Wees gewaarschuwd als u hier wat koopt want medewerking en oplossingen gaat u niet krijgen! Dikke 0!!

2 de março de 2021

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.