Lærerstandens Brandforsikring Avaliações 12.169

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har benyttet LB i over 20 år, og der har ALDRIG været problemer. Dækker forsikringen får man hurtigt hjælp, og er man ikke dækket, så får man en udførlig begrundelse. Ved personlig kontakt er ansatte... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg er lige skiftet til alka udelukkende pga prisbespraelse 800 kr pr mående med de samme forsikringer som i Lb. Jeg har ellers været tilfreds med lb altid, men de er ikke længere de bedste og billi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I var der bare med dækning fra dagen vores hund blev syg. I var med hele vejen, også da vi måtte erkende, at hun ikke kunne blive rask, og vi desværre måtte tage den tunge beslutning at give hende fr... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som altid hamrende god behandling. Man bliver altid mødt med en tillidsfuld tilgang til de udfordringer man måtte have. Endnu engang var det en behagelig og god proffessionel modtagelse og behandlin... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Corretora de seguros

Escrito pela empresa

Lærerstandens Brandforsikring er et medlemsejet forsikringsfællesskab med hjerte og hjerne. Vi er sat i verden for at passe på vores medlemmer og skabe fornuftige løsninger til dem. Vi har ikke alle mulige aktionærer. I stedet har vi hinanden, og det er en god ide at være medlemsejet, hvis du spørger os. Sammen med forsikringsgrupperne Bauta Forsikring og Runa Forsikring udgør Lærerstandens Brandforsikring forsikringsfællesskabet LB Forsikring A/S. Vi er Danmarks fjerde største forsikringsselskab på det private forsikringsmarked, og vi er kendetegnet ved at have meget tilfredse medlemmer. I flere år i træk har vi ligget i top i en kundetilfredshedsundersøgelse foretaget af EPSI. Engang var Lærerstandens Brandforsikring kun for lærere. Det var dengang. I dag er vi til for rigtig mange, selvom vi ikke er for alle. Foruden lærere og andre undervisere, pædagoger og præster, forsikrer vi også alle jer med en lang videregående uddannelse. Både studerende, nyuddannede og dig, der blev færdig for mange år siden. Lad os hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i fornuftigt selskab hos os. Og vi forsikrer selvfølgelig også din familie. Se om du kan blive medlem her https://www.lb.dk/bliv-medlem. Når det går godt, får loyale medlemmer penge tilbage fra Lærerstandens Brandforsikring. Som medlemsejet forsikringsfællesskab arbejder pengene for medlemmerne selv, og derfor er det også loyale medlemmer, der skal mærke, når det går godt. Det, synes vi, er fornuftigt. Du kan finde mere information om Lærerstandens Brandforsikring på https://www.lb.dk/om.

Et forsikringsselskab med mening

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Helt tilfreds

Jeg har været yderst tilfreds med at være hos lb.

Hej Kristian

Tusind tak for din anmeldelse af Lærerstandens Brandforsikring, og tak fordi du har valgt os som dit forsikringsselskab. Vi håber, at du har lyst til at være en del af vores fællesskab i mange år endnu.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sød og venlig medarbejder.

14 de abril de 2026

Hej Annette

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ikke god forsikringsskik

Jeg har ellers været en tilfreds kunde i over 30 år, men i denne sag er jeg blevet opkrævet selvrisiko, selv om skadesvolder har erkendt sin skyld og jeg i anmeldelsen har angivet kontaktoplysninger på skadesvolder. Det er, for nu at blive i det urbane, ikke god forsikringsskik.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Enormt lang ventetid.

Enormt lang ventetid i sagsbehandling samt ved henvendelse telefonisk. Generelt. Det kan kun blive bedre.

Hej Jens

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Vi beklager, at du har oplevet lange svartider og forlænget sagsbehandling. Det er vigtigt for os at kunne hjælpe hurtigst muligt.
Vi arbejder løbende på at optimere vores processer og tilgængelighed, og din feedback er en værdifuld del af dette arbejde.

Du ønskes en rigtig god dag.

Venlig hilsen,
Michelle, Servicecenteret.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

lærerstanden er et godt forsikrings…

lærerstanden er et godt forsikrings selskab som bare er der for dig når du har brug for det

Hej Ann

Mange tak for din fine anmeldelse af os her på Trustpilot.

Det glæder mig at læse, da vi altid bestræber os efter at give jer medlemmer den bedst mulige oplevelse, omend det handler om rådgivning, behovsafdækning eller skadebehandling.

Tak fordi du er medlem af Lærerstandens Brandforsikring. Vi håber, du vil være en del af fællesskabet mange år endnu.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har haft en rigtig god

Vi har haft en rigtig god, og anbefalelses værdig
oplevelse. vi havde hårdt brug for den menneskelige
foståelse, da vi var på usikker rejse i Thailand.
Tusind Tak
VH
Susanne og Jørgen

Hej Jørgen og Susanne

Mange tak for jeres anmeldelse af Lærerstandens Brandforsikring.

Det glæder mig at læse, at I har haft en god og anbefalelsesværdig oplevelse. Som medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service, uanset om henvendelsen drejer sig om et tilbud, en behovsafdækning, spørgsmål til dækninger eller skadebehandling mm.

Tak fordi I har valgt os som jeres forsikringsselskab. Vi håber, at I har lyst til at være en del af vores fællesskab i mange år endnu.

Jeg ønsker jer en rigtig god dag.

Hurtig sagsbehandling

Hurtig sagsbehandling. Altid møder jeg venlighed og hjælpsomhed.

Hej Maria

Mange tak for din anmeldelse af Lærerstandens Brandforsikring.

Det glæder mig at læse, at du har fået hurtig sagsbehandling. Som medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service, uanset om henvendelsen drejer sig om et tilbud, en behovsafdækning, spørgsmål til dækninger eller skadebehandling mm.

Tak fordi du har valgt os som dit forsikringsselskab. Vi håber, at du har lyst til at være en del af vores fællesskab i mange år endnu.

Hurtig behandling

Hurtig behandling, ingen bøvl. Fremragende selskab.

Hej Lars

Mange tak for de fem stjerner.

Det glæder mig at læse, at du har fået hurtig behandling. Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Hej Kirsten

Skade på cv/telt

Søde og kompetente medarbejder. Vejleder en i de spørgsmål der har været. En god oplevelse.

Hej Birger og Pia

Det glæder mig at læse, at I har haft en god oplevelse. Vi værdsætter, at I har valgt os som jeres forsikringsselskab, og vi håber, at I ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Jeg ønsker jer en rigtig god dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og nem sagsbehandling efter…

Hurtig og nem sagsbehandling efter skade på bil

31 de março de 2026

Hej Thomas

Hurtig behandling af skadesag

Hurtig behandling af skadesag. Behagelig samtale med medarbejder fra LB.

Hej Tina

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så søde og hjælpsomme medarbejdere

Så søde og hjælpsomme medarbejdere. Tid fra anmeldelse af skade til afslutning er helt fantastisk. Tak for jer

Hej Lisbet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

tilfredshedLærerstandens Brandforsikring er altid…

Lærerstandens Brandforsikring er altid lydhør

Hej Per

Hej Miheala

Smadret termorude.

Hurtig svar på henvendelse. Hurtig sagsbehandling. Og for glarmestrens vedkommende god udførelse af vanskelig opgave.

7 de abril de 2026

Hej Bent

Tak for de fem stjerner og din fine anmeldelse her på Trustpilot.

Som et medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service, og vi bestræber os altid på at hjælpe alle vores medlemmer hurtigt videre efter skaden er sket. Så det glæder mig at læse, at det også er din oplevelse.

Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du har lyst til at være en del af vores fællesskab i mange år endnu.

Altid hurtig og effektiv behandling

Altid hurtig og effektiv behandling

Hej Mogens

Mange tak for de fem stjerner.

Det glæder mig at læse, at du har fået hurtig og effektiv behandling. Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er nemt at anmelde skade

Det er nemt at anmelde skade, jeres vurdering og tilbagemelding kommer hurtigt.
Opkrævning af selvrisiko kommer hurtig og er yders rimelig, så alt kører.

8 de abril de 2026

Hej Ulla

Rejseforsikring

Jeg fik hurtigt svar på mail. Ringede derefter, fordi jeg havde nogle opklarende spørgsmål. Jeg fik en kompetent og meget forstående medarbejder i røret. Hurtig ekspedition.
I alt en god oplevelse

8 de abril de 2026

Hej Bente

Mange tak for din anmeldelse af Lærerstandens Brandforsikring.

Det glæder mig at læse, at du har haft en god oplevelse. Som medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service, uanset om henvendelsen drejer sig om et tilbud, en behovsafdækning, spørgsmål til dækninger eller skadebehandling mm.

Annasofie, Marketingafdelingen

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais