Lærerstandens Brandforsikring Avaliações 12.169

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har benyttet LB i over 20 år, og der har ALDRIG været problemer. Dækker forsikringen får man hurtigt hjælp, og er man ikke dækket, så får man en udførlig begrundelse. Ved personlig kontakt er ansatte... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg er lige skiftet til alka udelukkende pga prisbespraelse 800 kr pr mående med de samme forsikringer som i Lb. Jeg har ellers været tilfreds med lb altid, men de er ikke længere de bedste og billi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I var der bare med dækning fra dagen vores hund blev syg. I var med hele vejen, også da vi måtte erkende, at hun ikke kunne blive rask, og vi desværre måtte tage den tunge beslutning at give hende fr... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som altid hamrende god behandling. Man bliver altid mødt med en tillidsfuld tilgang til de udfordringer man måtte have. Endnu engang var det en behagelig og god proffessionel modtagelse og behandlin... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Corretora de seguros

Escrito pela empresa

Lærerstandens Brandforsikring er et medlemsejet forsikringsfællesskab med hjerte og hjerne. Vi er sat i verden for at passe på vores medlemmer og skabe fornuftige løsninger til dem. Vi har ikke alle mulige aktionærer. I stedet har vi hinanden, og det er en god ide at være medlemsejet, hvis du spørger os. Sammen med forsikringsgrupperne Bauta Forsikring og Runa Forsikring udgør Lærerstandens Brandforsikring forsikringsfællesskabet LB Forsikring A/S. Vi er Danmarks fjerde største forsikringsselskab på det private forsikringsmarked, og vi er kendetegnet ved at have meget tilfredse medlemmer. I flere år i træk har vi ligget i top i en kundetilfredshedsundersøgelse foretaget af EPSI. Engang var Lærerstandens Brandforsikring kun for lærere. Det var dengang. I dag er vi til for rigtig mange, selvom vi ikke er for alle. Foruden lærere og andre undervisere, pædagoger og præster, forsikrer vi også alle jer med en lang videregående uddannelse. Både studerende, nyuddannede og dig, der blev færdig for mange år siden. Lad os hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i fornuftigt selskab hos os. Og vi forsikrer selvfølgelig også din familie. Se om du kan blive medlem her https://www.lb.dk/bliv-medlem. Når det går godt, får loyale medlemmer penge tilbage fra Lærerstandens Brandforsikring. Som medlemsejet forsikringsfællesskab arbejder pengene for medlemmerne selv, og derfor er det også loyale medlemmer, der skal mærke, når det går godt. Det, synes vi, er fornuftigt. Du kan finde mere information om Lærerstandens Brandforsikring på https://www.lb.dk/om.

Et forsikringsselskab med mening

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig service mm

Jeg har haft min forsikring hos LB i over 20 år. Desværre må jeg erkende, at det er et godt selskab, sålænge jeg ikke har brug for det.
Da jeg sidst fik brug for LB, oplevede jeg dårlig kundeservice, og ved opgørelse af erstatning, følte jeg mig snydt.

27 de janeiro de 2026

Hej Maria

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er kede af at høre, at du har oplevet utilfredsstillende service, og at du i forbindelse med en erstatningsopgørelse har haft en oplevelse af at være blevet snydt.

Jeg har desværre ikke kendskab til den konkrete sag, men hvis du har spørgsmål eller ønsker en gennemgang, er du meget velkommen til at kontakte os på trustpilot@lb.dk.

Du ønskes en god dag.

Venlig hilsen,
Michelle, Servicecenteret.

Altid troværdig behandling af sagerne

Altid troværdig behandling af sagerne

Hej Birger

Tusind tak for din anmeldelse af Lærerstandens Brandforsikring, og tak fordi du har valgt os som dit forsikringsselskab. Vi håber, at du har lyst til at være en del af vores fællesskab i mange år endnu.

Hurtig respons.

Hurtig respons.

Hej Nikolaj

Fin telefonservice 😊

Hej Jens

Hurtig behandlingstid

Hurtig behandlingstid.
Tryg og venlig kontakt fra forsikringsselskabet.

Hej My

Mange tak for de fem stjerner.

Det glæder mig at læse, at du har haft hurtig behandlingstid. Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionel og kompetent hjælp under hele forløbet

7 de abril de 2026

Hej Poul

Mange tak for de fem stjerner.

Det glæder mig at læse, at du har fået super service. Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Efter briller

Efter briller, der. Var ødelagt , fik jeg hurtigt kontaktet LB, og det var meget hurtig tilbagesvar fra LB. Et godt forløb.
Kaj Loftlund

24 de março de 2026

Hej Ritha

Hurtig og effektiv behandling

Hurtig og effektiv behandling. Meget tilfreds.

7 de abril de 2026

Hej Pernille

Mange tak for de fem stjerner.

Det glæder mig at læse, at du har fået hurtig og effektiv behandling. Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Hej Brigitte

Hurtig og effektivt

6 de abril de 2026

Hej Helle

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig hurtig eksekvering og super…

Virkelig hurtig eksekvering og super god service!

6 de abril de 2026

Hej Line

Mange tak for de fem stjerner.

Det glæder mig at læse, at du har fået en super god service. Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Super service efter trafikuhekd

Da jeg var involveret i et trafikuheld skulle jeg flytte bilen via Falck, men de værksteder jeg kontaktede ville ikke modtage bilen, da der var risiko for, at den var totalskadet. Jeg ringede til LB og de hjalp med at finde et værksted. Kort tid efter blev jeg kontaktet af taksator, som havde vurderet bilen til at være totalskadet. Han sendte al relevant dokumentation via mail og efter en hyggelig samtale kom vi frem til en aftale, som begge parter var tilfreds med.

Hej John

Mange tak for din anmeldelse af Lærerstandens Brandforsikring.

Det glæder mig at læse, at du har fået super service. Som medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service, uanset om henvendelsen drejer sig om et tilbud, en behovsafdækning, spørgsmål til dækninger eller skadebehandling mm.

Tak fordi du har valgt os som dit forsikringsselskab. Vi håber, at du har lyst til at være en del af vores fællesskab i mange år endnu.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 stjerner fordi at alt bare fungerede…

5 stjerner fordi at alt bare fungerede som det skulle. Dejligt med positive oplevelser.

24 de março de 2026

Hej Hans

Mange tak for din anmeldelse af Lærerstandens Brandforsikring.

Det glæder mig at læse, at du har haft en positiv oplevelse. Som medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service, uanset om henvendelsen drejer sig om et tilbud, en behovsafdækning, spørgsmål til dækninger eller skadebehandling mm.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

31/3 min samtale med skadesforsikring…

31/3 min samtale med skadesforsikring var både Venlig og hurtig desuden fuldstændig uden problemer.
Tak for det.
Karl

Hej Karl

Mange tak for de fem stjerner.

Det glæder mig at læse, at du har haft en god oplevelse. Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nu det 4 gang jeg oplever en vild…

Nu det 4 gang jeg oplever en vild prisstigning på mine forsikringer. Denne gang en bil forsikring der stiger med 500 kr på et år. Alle vores forsikringer er steget samlet nærmere det sig 4000 på et år. Lærerstanden forklare det hver gang med stigende skader. Den holder simpelthen ikke. De prisstigninger i den størrelse kan ikke forklare med det. Jeg har altid sagt lærerstandens var de bedste men det slut

4 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Det er korrekt at vi over den seneste periode, har varslet prisjusteringer på flere af vores produkt. Som du selv lidt er inde på, har vi som mange andre i branchen oplevet en stigning i både antallet af anmeldte skader og udgifter til erstatninger. Samtidig har vi gennem de senere år været tilbageholdende med at regulere priserne for at tage hensyn til vores medlemmer i en periode med høj inflation. Det har desværre skabt en ubalance mellem præmieindtægter og erstatningsudbetalinger, hvilket har medført et forsikringsteknisk underskud. Derfor har det været nødvendigt for os at justere priserne.

Som medlemsejet forsikringsselskab har vi en forpligtelse til at sikre økonomisk balance, så vi fortsat kan tilbyde gode produkter. Jeg er ærgerlig over at høre, at det har medført at du ikke længere er tilfreds med at være forsikret hos os.

Jeg vil anbefale, at du kontakter os for at få gennemgået dine forsikringer, så vi kan sikre, at de passer til dine aktuelle behov, herunder korrekte dækninger og summer, og at du ikke betaler for mere, end du har brug for. Du er meget velkommen til at skrive til os på trustpilot@lb.dk med dine kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af din sag, så sørger jeg for, at en kollega kontakter dig.

Jeg ønsker dig en god dag.

Mvh. Simone, Servicecenter

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var dejligt at få mit tyveri…

Det var dejligt at få mit tyveri opgjort med det samme og ikke skulle sende kvitteringer ind!
Med venlig hilsen,
Anne Marie Møller

Hej Anne

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Afvist!

Jeg synes mest, jeg føler mig afvist, når jeg ringer ang. hjælp - og får ikke meget hjælp. Sorry eller forståelse.

Hej Birgitte

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Jeg er ærgerlig over at høre, at du føler dig afvist når du ringer til os for at få hjælp. Det lever bestemt ikke op til den medlemsoplevelse vi ønsker at give vores medlemmer.

Jeg kender ikke til din sag, men hvis du ønsker at uddybe den eller hvis der er noget du mangler svar på, er du velkommen til at sende en mail til trustpilot@lb.dk med dine kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af din sag, så sørger jeg for at en kollega i rette afdeling kontakter dig.

Jeg ønsker dig en god dag.

Mvh. Simone, Servicecenter

God behandling

Jeg har været kunde i en del år og jeg har ikke planer om at skifte. Jeg har langt overvejende oplevet god behandling.

10 de outubro de 2025

Hej Sebastian

God behandling

Hurtig og kompetent betjening.

Hej Helle

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig, kompetent og servicemindet.

Hurtig, kompetent og servicemindet hjælp.

Hej Lotte

Mange tak for de fem stjerner.

Det glæder mig at læse, at du har fået hurtig, kompetent og servicemindet hjælp. Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Annasofie, Marketingafdelingen

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais