Jeg har oplevet en meget kompetent, empatisk og professionel håndtering samt støtte fra Lederne i forbindelse med en arbejdsskadesag. For mig er Lederne uden tvivl blandt de stærkeste fagforeni... Ver mais
A empresa respondeu
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, gjorde jeg dette. Jeg har ikke i de 38 år jeg har været medlem fået nogen vejledning eller råd, hverken fra A-kassen eller fagforeningen. Jeg har ikke modtaget mit efte... Ver mais
A empresa respondeu
Lederne har været en helt utrolig hjælp for mig, og jeg kan varmt anbefale at blive medlem til alle, som varetager ledelse og ønsker en stærk og kompetent fagforening i ryggen. En særligt stor og va... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg gik fra mødet, hvor jeg fik meget mere viden end jeg forventede. Jeg har tidligere været medlem i mange år af en anden fagforening, hvor jeg slet ikke oplevede den samme høje faglighed. Jeg fik en... Ver mais
A empresa respondeu
Lederne er faglig organisation og A-kasse for alle ledere og særligt betroede medarbejdere. Vi repræsenterer over 115.000 medlemmer og sætter ledere og ledelse på dagsordenen. Læs mere om vores organisation og A-kasse her: www.lederne.dk
Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 82% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har over efteråret deltaget i et uddannelses forløb hos Ledernes kompetence center, og det har været en udbytterig fornøjelse

Resposta da Lederne
Den meget profesionelle måde som Årets leder blev afholdt. Her fornemmede jeg, de meget seriøse personer, som står bag organisationen.

Resposta da Lederne
Venlig og empatisk samtale - og meget hjælpsom.

Resposta da Lederne
Rune Josefsen er en fabelagtig underviser. Kurset jeg deltog i foregik online, relevant da det var “introduktion til AI”. Rune er inkluderende, formår at få forklaret kompleksiteten på en enkel og letforståelig måde. Det eneste jeg godt kunne tænke mig anderledes er gruppearbejde online - det syntes jeg ikke fungerede optimalt.

Resposta da Lederne
Jeg har været på et 6 ugers kursus i Kunstig Intelligens igennem Lederne. Det var super godt og meget lærerigt selv om jeg ikke har arbejdet så meget med IT. Vi havde en meget dygtig lærer der var god til at få alle med.

Resposta da Lederne
En rigtig god lovpligtig samtale hos lederne! Jeg følte mig mødt og forstået samtidig med muligheder og prioriteringer var tydelige, og der var fokus på fremdrift i både samtale og min jobsituation.
Det skyldes ikke mindst en velforberedt og nærværende konsulent med en smittende energi @PiaB.D.

Resposta da Lederne
Super god undervisning, godt materiale og interessante cases.

Resposta da Lederne
Jeg har været utrolig glad for de værktøjer og den teori jeg har fået ved at deltage i akademifaget "Coaching og konflikthåndtering" hos lederne.
Underviseren var utrolig god til at inddrage alle deltagernes hverdag udfordringer i undervisningen. Allerede fra dag et fik jeg ting med hjem, jeg kunne anvende i praksis

Resposta da Lederne
I min tid som medlem hos Lederne har jeg kun oplevet dygtig, kompetent og nærværende rådgivning, både i og udenfor et jobskifte.
Jeg kan anbefale alle at melde sig ind i Lederne!

Resposta da Lederne
Altid god og kompetent sparring

Resposta da Lederne
Fagforeningen er uegnet til mennesker, som af den ene eller anden grund foretager et skifte, som indebærer, at man ikke længere er/skal være funktionæransat (medmindre der er tale om en eller anden type lederstilling).
Hvis det sker, er man ikke fin nok til at få gennemgået sin ansættelseskontrakt - og de vil heller ikke yde bistand i tilfælde af arbejdsskade- og konkurssager, hvis man får sådan en stilling.
Jeg stiller ikke (umiddelbart) spørgsmålstegn ved legaliteten i det, men som medlem/"forbruger", for hvem karrieren har taget en anden drejning, end man lige havde forudset (det sker faktisk en gang imellem, for en del mennesker), er deres praksis og min oplevelse helt og aldeles til dumpekarakter for Lederne.
Da jeg indsendte en ikke-funktionær-kontrakt til gennemgang, talte jeg i den forbindelse med en medarbejder, som på intet tidspunkt gav indtryk af, at det var et problem, at det ikke var en funktionær-kontrakt, mht. en gennemgang af kontrakten for det nye ansættelsesforhold. Han spurgte ganske rigtig til, om det var en funktionærkontrakt, og jeg fortalte flere gange, inden han opfattede, hvad der blev sagt, at det ikke var en funktionærkontrakt (lær evt. de mennesker i jeres callcenter at slukke for autopiloten, og skrue op for den høflige, lyttende tilgang). Men på intet tidspunkt i telefonsamtalen fik jeg at vide, at det var umuligt at få hjælp til en gennemgang af kontrakten, i og med at det ikke var en funktionærstilling, denne omhandlede. Som samtalen forløb, handlede det mere om, hvem der mon var rette vedkommende mhp. at gennemgå den.
Efterfølgende sendte de så et brev, hvor de delte det glade budskab om, at tæppet trækkes væk under de medlemmer, som tillader sig at få noget så usselt som en ikke-funktionærstilling - helt konkret; en stilling som timelønnet medarbejder, i stedet for, stadigvæk, at være på dagpenge(!).
Kort sagt: Forstokket og ufleksibel praksis - og dertil en yderst snobbet attitude. Anrettet på en bund af middelmådig kunde-/medlemsservice. Velbekomme.
Min fejl har efter alt at dømme været, at jeg ikke har læst de relevante paragraffer/betingelser grundigt nok / stillet hypotetiske spørgsmål inden indmeldelse.
Det er formodentligt mit ansvar (jeg har efterfølgende ikke spildt min tid på at dykke ned i forretningsbetingelser og lovgivning, idet jeg allerede har fået mere end nok af Lederne) - skønt det jeg erindrer at være blevet oplyst om, kun omhandler begrænsninger mht. indmeldelse (at man som minimum skal have en funktionæransættelse, for at kunne blive medlem).
Samtidig må jeg tage ved lære af det indtrufne, og advare alle, som overvejer Lederne.
Medmindre du besidder en eller anden form for alvidenhed, som sætter dig i stand til at forudse hele dit fremtidige arbejdsliv - herunder, at du aldrig kommer til at være eks. timelønnet - er Lederne definitivt ikke en fagforening for dig.
PS: De havde heller ikke styr på min rettigheder mht. jobrettet uddannelse, så det var i sig selv en kamp mod min egen fagforening. Det endte med, at en af deres medarbejdere måtte give mig medhold, men uden nogen som helst form for beklagelse og selverkendelse, efter at hun gentagne gange havde sagt, at jeg ikke havde ret til de seks ugers jobrettet uddannelse.
Dybt barokt, og på ingen måde tillidsvækkende.

Resposta da Lederne
Hurtig og præcis svar på mine spørgsmål
flink og imødekommen

Resposta da Lederne
Jeg har talt med en Helle den 10/12 og Hejdi i går, meget kompotente medarbejder helt fint, vær glade for dem.

Resposta da Lederne
Har gennem mange år været organiseret hos Lederne, og har i rolle som tillidsperson haft en del kontakt til dem. De har professionelt bistået med de udfordringer der har været.

Panden mod muren.
Som selvstændig skal du vurdere nøje som du skal være medlem her.
Jeg bliver sendt rundt og skal søge job i håb om, at få dagpenge med tilbagevirkende kraft, da min virksomhed ikke er lukket ned endnu, men da jeg har udfyldt en tro og love erklæring, hvor man skal vente i 2 måneder på at få dagpenge (dog søge job inden de 2 måneder er gået og man kan få dagpenge) og derefter kan få 4 måneders dagpenge inden det så ophører igen, hvis virksomheden ikke er lukket ned, stadig man stadig søge jobs og komme til samtaler derefter, for det kan være at man så er berettiget dagpenge med tilbagevirkende kraft. Om der så går 2-6 måneder, er de ligeglade med.
Jeg uddyber gerne ved privat henvendelse på min mail, hvis du er i tvivl om du skal være medlem her eller ej som selvstændig.

Resposta da Lederne
Jeg har været medlem af Lederne i mere 30 år, og har i flere omgange ifm. jobskifterhaft draget stor nytte og glæde af Ledernes råd og vejledning, det giver for mig en stor værdi og tryghed.
Jeg kan kun anbefale medlemskab i Lederne.

God rådgivning
Oplevede god rådgivning ifm. en sag. De tager dig alvorligt og sætter sig ind i tingene.

Resposta da Lederne
Lederne er altid klar til at hjælpe, når man har brug for dem, og det gør en stor forskel i hverdagen at vide, at jeg har et kompetent hold, der hjælper med at tale min sag.

Resposta da Lederne
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.