Veja o que dizem as avaliações
Fantastisk webshop Min søn fik en grøn løbecykel i julegave selvom vi havde ønsket os den i blå og jeg skrev til kundeservice om problemet og kundeservice reagerede prompte og var en kæmpe hjælp, de... Ver mais
Hurtig levering og super god info om forsendelse status undervejs. Min pakke kom, på kun 2 dage. Første gang jeg brugte legehimlen, Men bestemt ikke sidste, Legetøjet var som på billedet og af s... Ver mais
Jeg har heri november og december været lidt besat af Maileg 🫣 Og har derfor shoppet ret mange gange på nettet. Og hver gang var Legehimlen.dk de billigste / bedst med gode tilbud. Og jeg må si... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Legehimlen.dk
Escrito pela empresa
Legetøj med indbygget glæde og udvikling. Her finder du trælegetøj, Maileg og kvalitetslegetøj med god samvittighed og tryghed for dig som kunde.
Find dine julegaver, kalendergaver, fødselsdagsgaver, dåbsgaver og barselsgaver hos legehimlen.dk.
Benyt dig af vores gaveservice: smuk indpakning og din personlige tekst på kort sendt direkte til modtager. Fører bl.a.: Maileg, Trybike, Scoot & Ride, Schleich, MaMaMeMo, PUKY mange andre gode mærker.
Informações de contato
Villemoesvej 2, 7560, Hjerm, Dinamarca
- kundeservice@legehimlen.dk
- www.legehimlen.dk
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Umuligt at annullere ordren
Umuligt at annullere ordren. Desuden får man intet svar fra kundeservice, når man skriver dertil. I forhold til forsendelse mv så sker dette hurtigt.
Til trods for at jeg havde betalt…
Til trods for at jeg havde betalt ekstra porto for levering til døren, blev min pakke indleveret til afhentning i pakkeshop. Da jeg ikke fysisk er i stand til at transportere 6 kg hjem og op på 2. Sal, måtte jeg lade pakken gå retur som ikke afhentet.
Legehimlen tilbød at sende pakken på ny med DAO.
Jeg har skrevet flere mails, men har ikke fået noget svar.
Jeg har ca. 800 kr. Til gode, som heller ikke har fået refunderet.
En træls og kedelig oplevelse 🤨😤👎
Det hele fungerede perfekt.
Søde vare
Søde vare, fint udvalg og I havde lige DET jeg manglede - tak.
Det var nem at bestille på deres…
Det var nem at bestille på deres hjemmeside via link fra Ønskeskyen
Kom hurtig og helskindet frem. Kunne hente pakken i den nærmeste pakkeboks 😊
Meget god og hurtig service.
Meget god og hurtig service.
Tilfreds med produkt og hurtig levering…
Tilfreds med produkt og hurtig levering 😊👍
Hurtig levering og utrolig venlig og…
Hurtig levering og utrolig venlig og serviceminded kommunikation.
Betalte ekstra for gaveindpakning, da jeg gerne vil slippe for at pakke gaver ind. Ingen indpakning, så nu skal jeg selv stå for at pakke ind, selvom jeg endda har betalt ekstra, for at slippe for at skulle gøre det selv,
Manglende indpakning

Resposta da Legehimlen.dk
Kan klart anbefales
Nem hjemmeside, hurtig levering og produktet levede fuldstændig op til billederne på webshoppen 🙌
Maileg
Virkelig super fine ting hurtig levering handler der igen
Legetøj som sendt fra himlen
Der har været super god service og hurtig respons ved spørgsmål.
Super service med mail om handlen så alt kunne følges - på en helt anden og mere personlig niveau end ved andre webshops jeg har handlet i.
Kan kun anbefale legehimlen 🙂
Hurtig præcis levering og gode priser…
Hurtig præcis levering og gode priser 🤗🤗🤗
God kundeservice og hurtig levering
Hurtig ekspedition og levering taget Black Friday og jul i betragtning. Desværre var en af mine nisser knækket ved fødderne. Der var hurtigt svar, at jeg kunne returnere den gratis og de sendte en ny, som kom hel frem. Kan klart anbefale at handle hos Legehimlen.dk
Nem hjemmeside, godt sortiment og hurtig levering. Kan kun anbefales herfra
Meget positivt overrasket..
Jeg kendte slet ikke den her fantastiske butik. Men wow så positivt overrasket jeg blev. Det er topkvalitet og det kom lynhurtigt. Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Rigtig godt legetøj og varen var…
Rigtig godt legetøj og varen var pakket
så forsvarligt ind Levering tiden var også rigtig god
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.