Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Først og fremmest: Hvor er lejeguiden.dk dog et rigtig godt tiltag!! :-) Jeg har prøvet at sidde med den oprindelige typeformular A - og måtte give halvvejs op ift. udfyldning og besvarelse af felte... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lejeguiden's lejekontrakt skabelonen er noget af det nemmeste jeg har brugt. Hvis man er i tvivl trykker man bare på det Grønne ?, og man får en god vejledning og eksempler på hvad man kan skrive... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Følte mig holdt i hånden i hele…

Følte mig holdt i hånden i hele processen med at få udarbejdet en lejekontrakt. Christina vidste tydelig vis hvad det drejede sig om og gav skarp rådgivning. Servicen var bare i top og derfor stor anbefaling herfra.

29 de setembro de 2021

Knivskarp tryghed

Knivskarp. Super professionel. Nem at komme i kontakt med. Smart kontrakt-værktøj på hjemmesiden. Jeg er ovenud tilfreds - også med prisen - og nu tryg ved at udleje mit hus.

3 de novembro de 2020

Meget professionel

Meget professionel, grundig og hurtig levering af ny lejekontrakt.
Jeg har fået en fantastisk god service hver gang jeg har brugt dem.
Jeg har brugt lejeguiden flere gange og alle gange har jeg fået samme service.
Mine bedste anbefalinger.

Lonnie Olsen

21 de junho de 2020

Uvurderlig og professional raadgivning

Christina's initiativ med lejeguiden.dk er praecies, hvad jeg har soegt efter, gennem mange udlejninger af min bolig. Punktlige og utvetydige dialoger om "do's and dont's" i forbindelse med udlejning af egen bolig, har fjernet tvivlsspoergsmaalene omkring udejning effektivt.

De varmeste anbefalinger.

En meget lille investering for raad, der kan ende med at spare dig for tusindvis af kroner og hovedpiner.

14 de novembro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er virkelig glad for at jeg fandt…

Jeg er virkelig glad for at jeg fandt frem til lejeguiden.dk - jeg har været i kontakt med Christina som har givet en fantastisk service og guided mig forståeligt gennem de muligheder og faldgrupper der er i at leje ud.
Nu er der klarhed og jeg har en kontrakt jeg føler mig 100% tryg ved.

30 de abril de 2019

Jeg er supertilfreds! :)

Jeg er supertilfreds med Lejeguiden.dk. Det har været virkelig gode penge givet ud for at få lavet en ordentligt gennemarbejdet lejekontrakt, som holder vand, så jeg som udlejer kan føle mig sikret og tryg i min udlejning - og de udarbejdede min lejekontrakt på 24 timer. Christina var virkelig kompetent og vidende, og hun skrev en masse rigtig gode ting i lejekontrakten, som jeg slet ikke havde tænkt over at skulle have med, men som gav virkelig god mening. Derudover var hun utroligt sød og meget hjælpsom, og hun var virkelig hurtig på tasterne og fik tilrettet lejekontrakten, så snart jeg havde ændringer. Virkelig god service, og jeg vil til enhver tid anbefale Lejeguiden.dk :)

27 de agosto de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min oplevelse var helt igennem perfekt

Min oplevelse var helt igennem perfekt.
Udarbejdelse af kontrakt inden for 24 timer
Hurtig og tålmodig respons på yderligere spørgsmål.
Fantastisk god service.
Jeg giver hermed lejeguiden min største anbefaling ligesom jeg allerede har gjort til relevante personer.

4 de julho de 2017

Professionel og grundig

Jeg fik hjælp til at udarbejde en lejekontrakt og var særdeles godt tilfreds med behandlingen. Svartiden var kort, og rådgivningen var professionel og grundig fra start til slut.

6 de maio de 2017

Professionel betjening

Som udlejer er man i rigtig trygge hænder hos Christina. Alle spørgsmål bliver besvaret hurtigt og med stor viden.

20 de novembro de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Effektivt, hurtigt og kompetent til fair pris

Jeg havde brug for hjælp til en lejekontrakt som var en smule udover en standardlejekontrakt, i en fart og det fik jeg. Mine ønsker og behov til kontrakten blev forstået og indarbejdet effektivt samt fulgt op med en telefonisk gennemgang/drøftelse og små justeringer incl gode råd. På 1½ døgn havde jeg en færdig kontrakt, som jeg er tryg ved.

26 de outubro de 2016

Yderst effektiv samarbejdsmetode.

Christina hjalp mig med udlejning af et stort stuehus på landet
Både lejer og undertegnede er yderst tilfredse, og der har ikke, indtil videre, været uenigheder.
Arbejdsmetoden via nettet har været meget effektiv og rationel.
Christina tilførte endvidere under §§9 nogle gode punkter, som relaterede sig til den aktuelle sag.

21 de abril de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionel, fleksibel og hurtig service

Jeg valgte at bede Christina hjælpe mig med ny lejekontrakt 2016 i stedet for at bruge krudt på at sætte mig ind i ændringerne. Det har skabt god værdi for mig herunder men ikke begrænset til ny indeksreguleringsmetode samt rådgivet mig til at lejer overtager ustandsat/umalet og leverer retur på samme måde. Herudover givet mig indflytningsrapportskabelon, så fremtidige lejere og jeg kan være helt skarpe på at vi ikke går galt i byen af hinanden ifm fraflytning.

5 de janeiro de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god rådgivning og hurtig rådgivning fra Lejeguiden.

Jeg har fået en meget kompetent og professionel rådgivning i forbindelse med udarbejdelse af to lejekontrakter til min søn og hans studiekammerat, som skulle flytte ind i min ejerlejlighed. Konceptet fungerer ualmindeligt godt og Lejeguiden arbejder meget hurtigt og effektivt. Alle spørgsmål bliver besvaret hurtigt og seriøst. Jeg har helt klart fået en bedre service end jeg forventede. Kan varmt anbefale Lejeguiden til andre, der vil udleje deres hus eller ejerlejlighed.

18 de agosto de 2015
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais