Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Følte mig holdt i hånden i hele processen med at få udarbejdet en lejekontrakt. Christina vidste tydelig vis hvad det drejede sig om og gav skarp rådgivning. Servicen var bare i top og derfor stor anb... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Først og fremmest: Hvor er lejeguiden.dk dog et rigtig godt tiltag!! :-) Jeg har prøvet at sidde med den oprindelige typeformular A - og måtte give halvvejs op ift. udfyldning og besvarelse af felte... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde brug for hjælp til en lejekontrakt som var en smule udover en standardlejekontrakt, i en fart og det fik jeg. Mine ønsker og behov til kontrakten blev forstået og indarbejdet effektivt samt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lejeguiden's lejekontrakt skabelonen er noget af det nemmeste jeg har brugt. Hvis man er i tvivl trykker man bare på det Grønne ?, og man får en god vejledning og eksempler på hvad man kan skrive... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Brugervenlig hjælp til lejekontrakten

Jeg har især benyttet lejeguidens online-hjælp til udarbejdelse af lejekontrakt og fandt den meget brugervenlig og konstruktiv. Den indeholder både videoclips, der forklarer lejekontraktens forskellige afsnit, og forslag til konkrete formuleringer der kan copy-pastes direkte ind i lejekontraktens forskellige afsnit, evt. efter at være blevet justeret efter eget ønske.

24 de março de 2015

Tænk det var så nemt!

Det var ikke udfordring ved, at renovere lejligheden eller finde lejeren og aftale pris der var min hovedpine, det var alle faldgrupperne i lejeloven jeg bekymret mig mest om. Heldigvis var det super simpelt igennem Lejeguiden, en telefonsamtale med Christina Lindsgren, udfyld et skema, så var lejekontrakten rettet til mine behov.

Tak for hurtig support.

Hilsen Carsten Aagerup

4 de março de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lige hvad jeg havde brug for

Med et fuldtids arbejde og en udstationering i sigte var Lejeguidens ekstremt hurtige og professionelle service, lige hvad jeg have brug for. Klar og sikker kommunikation samt stor respons har gjort udlejningen meget, meget, meget nemmere for mig. 5 stjerner og top karakter herfra.
Søren A. Sørensen

8 de janeiro de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tryghedsskabende kompetent og professionel håndtering

Jeg var meget bange for at udleje mit hus, da jeg havde hørt skræmmehistorier om at det kan koste dig huset for evigt og at man ikke kan får lejere ud igen, når først de er flyttet ind.
Alle rettigheder på lejerens hånd og ingen rettigheder til udlejer. Dette var mine frygtscenarier.
Lejeguiden har erfaring og de laver lejekontrakten. Der er tænkt på alle juridiske forhold og de mest utænkelige emner du skal huske at beskrive i lejekontrakten.
Du formulerer sammen med en advokat begrundelsen for udlejningen og her får du også gode råd og vejledning.
Nu lejer jeg trygt ud og lejerne kender også dagsordenen og reglerne. Det er en god fornemmelse og man kan sove trygt om natten og vide at man kan få sit hus tilbage i god behold. Både lejer og udlejer kan være tilfredse.

21 de outubro de 2014

Hurtig og professionelt

I løbet af få dage var kontrakten klar. Der var indskrevet mange punkter, som præciserede lejerens forpligtelser. De fyldte en A4 side. Kan anbefales, så man kan sove roligt om natten.

11 de julho de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super nem og brugbar viden

Endelig en hjælp til "os" udlejere, der bare gerne vil leje ud - uden at skulle poste mange tusinde kroner efter en dyr advokat!
Jeg kom igennem min lejekontrakt uden problemer. Det var nemt med de video- og tekstbeskrivelserne, der er derinde. Og så blev det formidlet så det var til at forstå.
Man får meget for pengene synes jeg, da der også er en del information, som kan bruges i forbindelse med selve udlejningen, ikke kun kontrakten.
Fedt tiltag!

16 de abril de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Noget af det nemmeste jeg har brugt.

Lejeguiden's lejekontrakt skabelonen er noget af det nemmeste jeg har brugt.
I § 11 særlige vilkår får man mange muligheder og eksempler på hvad man kan sætte ind som ekstra tekst vedr. fravigelser og tilføjelser i forhold til lejelovgivningens almindelige regler og standardkontraktens §§ 1-­10.
Jeg sad lidt fast i § 11, da jeg skulle lave en lejekontrakt med 3 års uopsigelighed, men fik en meget hurtig og venlig hjælpende hånd fra lejeguiden.

21 de março de 2014

Lejeguiden.dk gav mig svarene

Først og fremmest: Hvor er lejeguiden.dk dog et rigtig godt tiltag!! :-)
Jeg har prøvet at sidde med den oprindelige typeformular A - og måtte give halvvejs op ift. udfyldning og besvarelse af felter. :-/ Nu er jeg faktisk næsten i hus takket være lejeguiden.dk :-) De små grønne spørgsmålstegn gav mig svar de steder hvor jeg var i tvivl og den supplerende tekst ude til højre var også et rigtig godt supplement.

10 de março de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig brugervenlig hjemmeside, og professionel støtte.

jeg har i forbindelse med udlejning af mit hus i nordjylland, brugt lejeguiden.dk.
Jeg havde en løbende dialog med Christina, som var fuldstændig med på mine problemstillinger, og som gav mig helt klare svar på det jeg ikke selv vidste noget om.
For mig var det specielt spørgsmålet om hvorvidt der findes noget der hedder evighedslejer. Jeg fik klare svar, som var til at forstå, og det gav stor tryghed at Christina var så meget inde i stoffet, og kunne alle svar uden videre. Det viste mig at hun ved hvad hun arbejder med, og for mig er det enormt vigtigt, da det ellers hurtigt kan gå skævt med kontrakt osv.
Hjemmesiden er virkelig nem at bruge, og der er det der skal være og ikke mere. Specielt alle hjælpe ikonerne i kontrakten er rigtig gode. Det er simpelthen lige til at kaste sig ud i, og skulle der være noget, så kan man bare tage fat i Christina eller Rune.
Jeg kan varmt anbefale at benytte lejeguiden.dk.
God fornøjelse

3 de março de 2014
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais