Elendig service. Min vare er stadig ikke sendt afsted efter 6 dage på trods af at pengene er trukket fra min konto. Varen står nu til at være udsolgt på siden og de svarer ikke både telefonisk (efter... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg handler hellere hos Lillelykke.dk frem for andre fysiske butikker. Udvalget er fantastisk, og siden er nem, overskuelig og ikke mindst lækker at se på. Servicen er i top - og ikke mindst p... Ver mais
Jeg vandt en konkurrence på Facebook, hvorefter jeg fik direkte besked, og blev guidet igennem hvad jeg skulle gøre for at modtage min præmie. Efter noget tid undrede jeg mig over at jeg ikke havde mo... Ver mais
A empresa respondeu
Lillelykke er en af mine absolut favorit børne webshops! Altid lækre varer, god kundeservice og mega hurtig levering!😍🙌🏼 Kan kun komme med gode ting om deres lækre shop!! Gode mærker og der er alt... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Lillelykke.dk er en webshop for dig, som er i lykkelige omstændigheder, er velsignet med små børn i dit liv, eller blot finder glæde ved æstetiske produkter og god kvalitet.
Informações de contato
Greve Main 23, 2670, Greve, Dinamarca
- kundeservice@lillelykke.dk
- www.lillelykke.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig levering:)
Bedste priser
Bedste priser, service og kvalitet. Absolut favorit webshop 😍
Stort udvalg af kvalitetstøj
Stort udvalg af kvalitetstøj, gode priser og fantastisk god service 👏🏼
Kæmpe “roser” herfra!!
Helt uden tvivl, 5 stjerner!
Servicen er i top, lækre varer, hurtig levering og så svarer de altid lyn hurtigt på eventuelle spørgsmål! Herhjemme er vi kæmpe fan af Lillelykke :-) kæmpe ros herfra os!
Højt niveau af kundeservice og hurtig…
Højt niveau af kundeservice og hurtig levering. Bedre bliver det ikke :)
Fantastisk hurtig levering
Fantastisk hurtig levering. Nem hjemmeside og gode priser
Perfekt fra start til slut og tilbud…
Perfekt fra start til slut og tilbud man ikke ser billigere andre steder🌸
God service med hurtig levering
God service med hurtig levering. 👍
De yder en utrolig god service
De yder en utrolig god service! Specielt det at man kan ringe til dem og at man så får den hjælp man behøver med det samme.

Som altid
Som altid, lækre priser og hurtig afsendelse.
Elsker at handle her.
Lyn hurtig levering
Lyn hurtig levering og super god service 😍
God oplevelse
Gode priser og hurtig levering 😊 så alt i alt en god oplevelse.
Super tilfreds 👍
Super tilfreds 👍 god hjemmeside , med lækkert børenetøj i gode mærker 👍 og god og hurtig service 👍 kan kun anbefales 😊
Meget hurtig ekspedition og levering
Meget hurtig ekspedition og levering, der blev lavet en fejl i forbindelse med min ordre, som de var meget hurtige til at tilbyde at rette op på, og jeg fik et par ekstra ting med i pakken, som undskyld for ulejligheden. Super kundeservice!
LilleLykke får klart min anbefaling til andre
God webshop med stort udvalg af lækker børnetøj , dag-til-dag levering og god service.
Perfekt 👌🏼
Lækre mærker, gode rabatter, hurtigt levering og rigtig god service. Kan varmt anbefales 👌🏼
Super hurtig levering
Super hurtig levering - skønne varer - pakket fint ind i silkepapir :-)
Yndlings børne webshop!!!😍❤️
Gode mærker og der er altid sindsygt mange vilde tilbud!!!😱

Resposta da Lillelykke
Et af de absolut bedste steder at…
Et af de absolut bedste steder at handle. Altid vanvittig gode tilbud, ekstrem god service og ikke mindst super hurtig levering. Vi ELSKER Lillelykke!
Første gang jeg bestilte hos Lillelykke var der sket en fejl på lageret, så de havde ikke de hjemmesko hjemme jeg havde bestilt. Morten (mener jeg han hedder) kontaktede mig og tilbød mig et par valgfri sko til samme pris som hjemmeskoene. UANSET hvilke sko jeg valgte. Der må jeg sige, at mit hjerte faldt pladask for hjemmesiden. Det er blevet til mange lækre ting fra deres hjemmeside siden, og det er langt fra de sidste.

Resposta da Lillelykke
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.