Toller Campingplatz um sich zu erholen und abzuschalten. Riesige Plätze, saubere Toiletten, großzügige Küche. Das Personal ist super freundlich. In der Hauptsaison mag das alles anders aussehen, a... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Etwas versteckte Kosten für Strom z.B. Selbstablesung und Foto gefordert nach einchecken und zur Abmeldung. Preis wusste ich vorher auch nicht. Insgesamt aber gutes Preis-Leistungs-Verhältnis. Gro... Ver mais
What a great find. Friendly & helpful team. Facilities were clean & tidy. The hot showers were operated by rfid card and ours didnt work on 7 of the 8 attempts to shower, that said the weather was... Ver mais
Dejlig campingplads med mulighed for rigtig store pladser, hvis man har brug for det. Pæne og rene toiletter og bad Ligger skønt placeret ned mod Limfjorden,
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Campingpladsen med badeland og massevis af aktiviteter for børnefamilien. vores pladser er fra 100m2 til 250m2 Pladsen er beliggende midt i naturen lige ud til Limfjorden, med dejlig sandstrand og blå flag.
Informações de contato
Ålbæk Strandvej 5, 7860, Spøttrup, Dinamarca
- camping@limfjords.dk
- www.limfjords.dk
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Limfjord
Rigtig god plads. God modtagelse, god snak ved afrejse. Rimelige priser.
De er altid ßmilende og i mødekommede …
De er altid ßmilende og i mødekommede har været her i 11 år
Smuk campingplads virkelig lækkert sted…
Smuk campingplads virkelig lækkert sted og pæne toiletter og flot køkken eneste minus er at der ingen brød er og kan købe.
Dejlig plads lige ned til Limfjorden
Dejlig plads lige ned til Limfjorden. God plads og gode faciliteter. Venlige ejere.
Det var helt igennem en god oplevelse
Det var helt igennem en god oplevelse, og sikke et dejligt sted 👍
Dejlig plads hvor du finder alt du har…
Dejlig plads hvor du finder alt du har brug for skøn natur ,svimmingpool, og flinke lejrchefer
Rigtig god campingplads
Rigtig god campingplads
Rigtig fin og pænt holdt alle steder.
Og mange aktiviteter til alle aldre.
God weekend pris 😊
Dejlig campingplads
Dejlig campingplads, både for børnene og os voksne, dejlig stor legeplads, god minigolf, badeland-/legerum. Alt er flot vedligeholdt og rengjort, kort gåtur ned på stranden og ikke mindst et god personale👌 - Vi kommer helt sikkert igen
Fin hytte med nem adgang til toilet
Fin hytte med nem adgang til toilet. Hyggelig minigolf-bane. God legeplads.
Dejlig plads
Stor, fin og velholdt plads. Beliggende lige ved stranden
Meget behageligt værts par.
Fine og rene toilet, og bad.
Lige den type plads, der er vores favorit 😄
Faciliteter og rengøring
Hytterne er rimelig indrettet, men man skal i hvert fald ikke være pladskrævende. Og vores hytte var mere rent, da vi tog derfra på afrejsedagen end på vores ankomstdag. Pga. min dygtige kæreste, der stod for det meste af rengøringen.
Så rengøringspersonalet på centret springer måske ikke over, hvor gæret er lavest, men i hvert fald heller ikke højst.
Og der holdte to "skrotbiler" efter bommen til indkørslen med et telt ved siden af, som måske var et fritidsværksted. Det så ikke særligt godt ud set i dét perspektiv, at betalende gæster skal komme at synes, at det hele ser indbydende og flot ud.
Udvalget i deres kiosk er ikke særlig godt. Og legetøj til børnene var en rigtig stor del af det.
Men ellers pæne grønne arealer, klippet græs og hække. Plus rengøring andre steder og legeplads og badeland er fornuftigt.
Jeg vil beskrive det som en fairpris for vores vedkommende.
God stor plads
Super god plads
Super god plads. Dejlig personale, god legeplads , rene og pæne toiletter, god køkken ordning.
Vi havde en god oplevelse alt rent og…
Vi havde en god oplevelse alt rent og god plads tænker at komme igen
Rigtig dejlig plads med læ👍 god service…
Rigtig dejlig plads med læ👍 god service og pænt og rent overalt.
Hyggelig vel placeret plads
Hyggelig vel placeret plads. Havde alt vi behøvede og venligt personale. Egen is butik, stranden 500 m væk, minigolf og pool område. Alt i alt en meget fin campingplads.
Rengøring kunne godt stå højere på…
Rengøring kunne godt stå højere på listen. Toiletter lugtede ikke særlig indbydende. Kun 3 brusere i herre/dame til et helt badeland. Bad skal køres over kort, hvilket jeg ikke havde set fremstå i ordren, man kan kun gå en gang i badeland pr dag (med mindre man går igennem receptionen, som kun har bestemte åbningstider, man følte sig ikke helt vildt velkommen når man kom og spurgte om ting. Men super fin legeplads, og lille badeland (hvis der ikke var mange).
Dejlig campingplads for børnefamilier
Dejlig campingplads for børnefamilier. Vores unger var vilde med badeland og ikke mindst den meget flotte og store legeplads. Utrolig sød og venlig betjening 😊 Vi kommer gerne igen!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.