Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kundeservice tok ingen ansvar da jeg kom hjem med klær med sikkerhetsbrikke på. Jeg har over 30 mil tur/retur for å møte opp i fysisk butikk. Kundeservice kunne hverken ordne det med å sende i post,... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestilt gravidklær og de er bra, men tar alt for lang tid før de sender bestillingen. Det tok 9 dager før pakken var sendt i posten. (Bestilte 7.juni og fikk den levert 18.juni) Holder ikke mål me... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dahlia T-shirt liemenėlės iš pradžių paliko labai gerą įspūdį – patogios, gražios ir atrodė kokybiškos. Tačiau jau antrai liemenėlei po kelių mėnesių nešiojimo lūžo lankelis, todėl jos tapo nebetinkam... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Köpte kläder i present till min mamma som bor utomlands. Storleken passade tyvärr inte och jag bad kundtjänst om ett engångsundantag att få förlänga det öppna köpet med några veckor tills jag är til... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de lingerie
  2. Loja de Moda Infantil
  3. Loja de Roupas
  4. Loja de Calçados
  5. Loja especializada em roupas íntimas
  6. Loja de moda feminina

Informação fornecida por fontes externas variadas

Lindex.com - Women's Clothing - Womens Fashion- Lingerie - Childrens Clothing - Cosmetics - Lindex Shop Online

Informações de contato

2,0

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

409 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

2,0

Todas as avaliações

53 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great

This was my first purchased from Lindex, was not sure what to expect. I have to say that my experience was great - decent quality for the price tag, efficient delivery in a timely manner (unlike many well known retailers.....).
Thank you!!!

14 de dezembro de 2022

Verdens tregeste nettbutikk??

6-7 dager fra man bestiller på nett, til man får beskjed om at pakken er sendt? Wtf??? Greit at det kan skje èn gang, men hos Lindex er det dessverre normalen.

4 de dezembro de 2022

Mitt paket försvann

Lindex har skrivit fel adress på mitt paket, så det går tillbaka. Paketet skulle levereras till Lindexbutik. Ringer och ber dem skicka mina varor på nytt, varor som jag redan betalat för. De kan de absolut inte göra, utan jag måste lägga en ny order. Jag förlorar min bonus och att köpa varorna till 25%. Tjejen i kundtjänst lovar att skicka en rabattkod på 25% så fort vi lägger på. Den kom aldrig... Lär nog inte få mina pengar tillbaka heller.. Dåligt bemötande när NI själva har gjort fel!

1 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

No longer ship to the North of Ireland…

Had ordered from Lindex before for children’s clothes a while ago and loved them. Went to place an order today to find they no longer ship to the North of Ireland. Very disappointing that the UK can pick and choose when we’re apart of it or not!! Absolutely no reason for them not to be able to ship to here other than they can’t be bothered.

29 de novembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I bought an item two years ago

I bought an item two years ago. I keep getting unwanted sms. I have blocked them but they keep coming. I have written to them to stop and it thoroughly unprofessional.

24 de novembro de 2022

Sämsta kundservicen genom…

Sämsta kundservicen genom tiderna!Lindex butikerna vet inte vad REKLAMATION betyder.Personalen skyller på att plagget inte säljs längre och inte är dem intresserade av att se kvitto heller.Slösa inte era pengar på Lindex finns kedjor med bättre förmåner och som tar hand om sina kunder, nånting Lindex brister på helt!

25 de novembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rücksendung wird nicht von der…

Rücksendung wird nicht von der angegebenen Adresse abgeholt! Der Rückversand wurde am die angegebene Adresse verschickt.
Die Postbox ist in einem Supermarkt und Lindex schert sich einen Dreck darum, das Paket abzuholen. Also auch keine Erstattung des Geldes - immerhin 100 Euro. Nach teuren Telefonaten ins Ausland erklärte mir eine sehr hilfsbereite Mitatbeiterin des Supermarktes, dass Lindex nie etwas abhole, sondern die Pakete immer bis Ende der Rückgabefrist liegen bleiben und dann automatisch zurück geschickt werden. Bei Lindex direkt hat übrigens nach dem zweiten Telefonat niemand mehr unser Gespräch angenommen.
So warten wir also auf den Rückversand einerJacke, die wir nicht haben wollen und lassen sie wieder durch Europa schicken. Da freut sich die Umwelt! NIE WIEDER LINDEX!!!!!

9 de novembro de 2022

Worst returns experience EVER

Absolute worst experience I have ever had with a return. I recieved my order of a coat on 11th October, which I paid £129 for. I processed a return as it was too big - had to email customer service for return instructions and print out 4 pieces of paper to send back via UPS as the closest store is over an hour away from me and I'm 9 months pregnant. After weeks of being held up at UPS, Lindex refused the parcel and advised UPS to return to sender, even though I followed the instructions exactly. I have 7 days left in the return window, I haven't received the parcel back from UPS yet. Lindex customer service is non existent, even their phone lines are only open for 3 hours a day(?!). I have never in my life had such a bad experience returning an item. I'm now £129 out of pocket because Lindex refused to accept it! Absolute scam of a company. I would never recommend to anyone.

Update: I made the long journey to the store once UPS had returned my parcel, with 2 days leftbin the returns window. Despite everything I managed to get a refund immediately. My advice - don't buy online if you can't return to a physical store easily.

2 de novembro de 2022

Extreme unhelpful customer service

Extreme unhelpful customer service on the online store. I have to try to squeeze the information out of them: I only get a response where they refer to their terms & conditions, when all I want to know is how to change one cloth on my order to another size so that I can keep the 20% discount I had on the original order. It's useless to order anything from them online, all the other online clothing stores are much more helpful with returns and changes.

13 de outubro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lindex en stor besvikelse!!!!!

Jag köpte av misstag en annan model jeans än de jag ville egentligen ha. Det var med 20% medlems rabatt. Om 2 dagar gick jag dit med kvittot för att byta byxorna. Även om byxorna hade exakt samma pris jag betalade de andra byxorna utan det rabatterade priset för att erbjudandet hade gått ut !!!!
Nu har jag en annan bild av LINDEX…..

30 de setembro de 2022

Lindex Fridhemsplan

Lindex Fridhemsplan - Den absolut värsta butiksupplevelsen i mitt liv!

Idag (24 september 2022) hade jag den värsta butiksupplevelsen i mitt liv på Lindex Fridhemsplan! Jag besökte denna filial speciellt för att det var den enda I Stockholm som hade ett plagg jag letade efter enligt Lindex hemsida. När jag kom dit upptäckte jag att plagget inte fanns i min storlek. Jag försökte förgäves fånga uppmärksamheten av den enda personalen på övervåningen för att fråga om storleken utan framgång och till slut försvann de in genom en personaldörr. Så jag bestämde mig för att prova kläderna och fråga personalen efteråt. När jag är i full gång med provningen kommer samma personal in i provrummet and fram till min provhytt och mer eller mindre skriker “Hur många plagg har du? Du får bara ha fem!”. Jag blev först helt chockad och mållös. Eftersom jag definitivt hade mer an fem plagg började jag räkna de som hängde på den närmaste kroken. Då skriker hon igen “Du har fler plagg där! Du får bara ha fem!” och pekar på pallen som jag lagt resten av plaggen på. Saken var att det inte fanns en skylt eller liknande med ‘Bara 5 plagg i provhytten’ regeln. Och personalen sågs inte till när jag gick in i provhytter annars brukar jag alltid fråga om det går bra att prova för att vara artig. Det enda jag lyckades få ur mig var “Oj då, det visste jag inte om. Ska jag hänga tillbaka kläderna?”. “Nej, det är inte nödvändigt” fick jag till svar och så vände hon på klacken och lämnade min provhytt.

Efter att hon gått var jag så upprörd jag nästan skakade. Jag har ALDRIG blivit behandlad på ett sådant sätt i en affär i hela mitt liv. Personal som följer efter mig i provrummet, som kommer till min provhytt och skriker på en för man inte följt en ’regel’ som inte var annonserad är INTE acceptabelt. Ett snabbt och vänligt “Det är våra regler att man bara kan ta med fem plagg i provrummen. Skulle du kunna hänga tillbaka några av plaggen och prova dem senare?” skulle ha räckt långt!

Nu känns det som jag aldrig vill sätta min fot i en Lindexbutik igen. Trist eftersom jag faktiskt gillar kläderna. Kommer i vilket fall som helst absolut hålla mig så långt bort som möjligt från Fridhemsplan filialen för resten av livet! Fy Lindex, att behandla sina kunder på detta sätt är rent och skärt skamligt och mitt råd vore att de ser över sin personalträning och ledning.

24 de setembro de 2022

LINDEX HERKULES

Lite hyggelig betjening. Har ikke noe mer å si enn at dagen min ble ødelagt. Takk for meg:)

21 de setembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Unhelpful and rude customer service

Lindex is using ups for UK deliveries. When my parcel wasn't delivered to the correct address, the customer service person simply instructed me to call ups because it's not Lindex's problem. Apparently, there was absolutely nothing they wanted to do since I had already paid for my purchase and that's all they care about.

8 de setembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bästa jeansen

Jeans finns i alla möjliga o omöjliga modeller.
Jag har hittat mina hos Lindex. Modell TOVA.
Superbra passform. BILLIGA. Jag är så nöjd.
Mvh Karin Petersson

2 de setembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Is this company a scam???

Everything was much smaller than their size guide. Returned over a month ago. They will not provide the info required to pass through customs (despite saying they will) Parcel still in this country. Got a refund only after raising a dispute through PayPal.

25 de agosto de 2022

billigt men många nackdelar

Bra kläder och billigt!

Men storleken är så konstig mellan vissa plagg. Måste ha XS från alla hemsidor men på lindex är det 50% chans att XS är alldeles för litet. Sedan om man testar S på en XS modell som är för litet på mig så känns en S som en M.

Returhanteringen gick smidigt men alla hade sitt eget sätt att göra det på, så det var tur att jag hade med dig alla papper/alla emails kvar.

Försökte använda studentrabatten men den fungerade inte. Chattade med en tjej och fick till svar att den inte fungerade på kampanjer. Detta behöver ni skriva i era villkor.

Sedan var en produkt slut i lager och därför låg min order och väntade i 5 dagar. Ingen fara alls men sedan fick jag ett annat plagg som jag inte hade beställt, någon miss på den som var slut i lager?

21 de agosto de 2022

Beställde trosor

Beställde trosor, ett par höll inte ens att ta på sej. Så snäva sömsmåner. Spetsen satt inte ens fast.

15 de agosto de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig kundeservice

Skikkelig dårlig at man ikke kan endre adressen sin selv inne på nettsiden eller velge adressen pakken skal sendes til i kassen.. jeg la inn en bestilling som skulle sendes til utleverinssted da adressa mi var feil på nettsiden. Noen dager senere får jeg beskjed om at pakken er omgjort til å bli levert i postkassen. Tok kontakt med lindex ang dette og får beskjed om at de ikke kan gjøre noe med det. Kontakter posten som sier at dette kan lindex enkelt ordne da pakken ikke er sendt enda,men Lindex sier at de ikke kan ordne det. Kjipt når man velger utleveringssted at de omgjør pakken til å sendes til postkasse....

15 de agosto de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Do not deliver to Northern…

They do not deliver to Northern Ireland. How hard is it?! Royal Mail and all major couriers still come here, how can it be that a national company cannot be bothered to send stuff here. They aren’t the only ones, but the sea border went up well over a year ago and they still haven’t worked out how to send stuff. Very disappointing, especially considering we have no actual stores.

14 de agosto de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.