Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestilt gravidklær og de er bra, men tar alt for lang tid før de sender bestillingen. Det tok 9 dager før pakken var sendt i posten. (Bestilte 7.juni og fikk den levert 18.juni) Holder ikke mål me... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Köp aldrig barnstrumpor här!! De smular isönder efter bara någon enstaka tvätt. Vi pratar alltså 2-3 tvättar. Ica har bättre kvalitet än det här. Jag är helt för att återvinna bomull men andelen åte... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Loja de lingerie
  2. Loja de Moda Infantil
  3. Loja de Roupas
  4. Loja de Calçados
  5. Loja especializada em roupas íntimas
  6. Loja de moda feminina

Informação fornecida por fontes externas variadas

Lindex.com - Women's Clothing - Womens Fashion- Lingerie - Childrens Clothing - Cosmetics - Lindex Shop Online

Informações de contato

1,9

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

407 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Köp aldrig barnstrumpor här!

Jag är helt för att återvinna bomull men andelen återvunnen bomul i strumporna behöver klart minskas rejält!

2 de maio de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestilt gravidklær og de er bra

Holder ikke mål med andre nettbutikker..
Når nettbutikken fungerer sånn så burde de hatt gravidklær i fysiske butikker…

18 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Så här behandlar Lindex sina lojala medlemmar

Köpte kläder i present till min mamma som bor utomlands. Storleken passade tyvärr inte och jag bad kundtjänst om ett engångsundantag att få förlänga det öppna köpet med några veckor tills jag är tillbaka i Sverige igen. Plaggen är helt oanvända med alla appar kvar.

Fick bara ett stelt robotsvar tillbaka om att "regler är regler". Som trogen medlem som handlar ofta här är jag djupt besviken. Nu vet jag hur Lindex prioriterar sina policyer framför sina kunder.

15 de junho de 2026

Bestilte en bikini

Bestilte en bikini - 4 dage senere får jeg en mail om at de må annullerer min ordre da den er blevet væk i transporten. Sammen dag trækker de pengene fra min konto. Har adspurgt om hvornår jeg kan få pengene retur - intet svar endnu

9 de junho de 2026

Inte ens värd 1 stjärna

Inte ens värd 1 stjärna. Nya jeans, tvättas i jeansprogram med insidan utåt.Ju med man tvättar ju mer bruna fläckar blir det, tvättar jeansen tillsammans med en ljus tröja, mer fläckar på Jeansen, tröjan blir ren, tvättar tillsammans med andra jeans, de andra Jeansen blir rena, de ljusa nya Jeansen får fler bruna fläckar. Reklamerar jeansens och berättar det som står ovan, Lindex tycker inte att det är en reklamation, Lindex kan inte motivera varför det inte är en reklamation. Ber att få ett utlåtande men Lindex vägrar. En person på kundtjänst säger att man helst inte ska tvätta jeans, det får ju Lindex i så fall ange det i tvättråden att jeansen inte tål tvätt. Så troligt dåligt oproffsigt kundbemötande. Aldrig mer Lindex. Så undrar såna butiker varför folk inte handlar!

19 de maio de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Detta var 13 maj Lindex ringen.

Detta var 13 maj Lindex ringen.

Skulle köpa lösnaglar och fanns inga priser så då frågade jag var prislaopparna är.

Då svara en äldre dam inte speciellt trevligt att det står på baksidan.

Var på jag ifrågesatte detta då det kanske är 50 olika sorters lösnaglar, att man som kund inte ska behöva ägna tid åt att vända varenda paket.

Då svarade hon väldigt otrevligt att om det inte passar kan jag handla någon annan stans.

Under all kritik!

13 de maio de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dahlia T-shirt liemenėlės

Dahlia T-shirt liemenėlės iš pradžių paliko labai gerą įspūdį – patogios, gražios ir atrodė kokybiškos. Tačiau jau antrai liemenėlei po kelių mėnesių nešiojimo lūžo lankelis, todėl jos tapo nebetinkamos dėvėti. Labai nuvilia toks trumpas tarnavimo laikas, ypač kai vienos liemenėlės kaina viršija 36 €. Už tokią kainą tikėjausi gerokai geresnės kokybės ir ilgaamžiškumo.

11 de maio de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Klarer ikke å drive nettbutikk…

Klarer ikke å drive nettbutikk tydeligvis, sender ikke ut varer, gått over 1 uke og bestillingen er ikke sendt en gang. Helt useriøst når andre butikker sender på dagen

28 de abril de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dålig kvalitet och dåligt bemötande

Köpte strumpor som redan efter ett par månader började vittra sönder på ett sätt jag aldrig sett strumpor göra tidigare. Kändes som att gå runt med brödsmulor i strumporna, behövde vända ut och in och sopa ur (och sen dammsuga golvet) efter varje tvätt.

Gick tillbaka för att reklamera. Butikspersonalen var väldigt skeptisk. Sa att ”sådär är väl strumpor” (de köper gissningsvis sina strumpor på Lindex?). Sen höll de på att inte godkänna reklamationen för att strumporna inte var tvättade, vilket de givetvis var!! men de var vita och hade därför blivit lite grå på undersidan. Till slut fick jag pengarna tillbaka.

6 de maio de 2026

Jag besökte Lindex Luleå/Smedjan

Jag besökte Lindex Luleå, i Smedjan, frågade om jag kunde få reda på hur min Födelsedagsbonus såg ut. Hade fått en sådan men dessvärre slängt mailet.Nej, du måste ha mailet och koden sa butilsbitr. Jag menade att hon kunde ta mitt personnr(är medl) och där se, då man tidigare just uppmärksammat mig på att jag har en bonus. NEJ, det kunde hon inte. "Du MÅSTE ha koden"! Otrevligt sätt.
Jag gick hem, kontaktade Lindex via hemsidan. Svaret var"Du behöver inte ha kvar koden för att anv. din föd.dagsbonus.Du identifierar dig med ID el. medl.kort och personalen kan se den kopplad till ditt medl.skap - ofta via pers.nr" Jag gick tillbaka, visade svaret från Lindex, men hon fortsatte hävda att det inte går utan kod. Jaha, så Lindex ger mig ett svar som inte stämmer!?? Intressant! Otrevligt bemötande dessutom. Nu väljer jag bort Lindex Luleå, stan. Tack för mig!

30 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Otroligt dåligt kundbemötande på Lindex…

Otroligt dåligt kundbemötande på Lindex i Borås city. Hade köpt ett plagg i en annan lindexbutik och när jag kom hem och skulle prova plagget igen upptäckte jag ett hål där larmet hade suttit. Gick till butiken i stan och skulle byta, lappar satt kvar och kvitto hade jag. Butiksbiträdet var väldigt ovillig att hjälpa mig, sa att det inte var nåt hål där och försökte rätta till tyget så det inte skulle synas. Påstod att där larmar vi inte varorna osv.. till slut fick jag en ny vara men det är inte första gången butiksbiträdena är snäsiga i den butiken. Rekommenderar tyvärr inte

21 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

3 weeks waiting for my prepaid order..

3 weeks waiting for my prepaid order... Now, the day it was clear the order should be delivered, their customer service cancelled my order... Unwanted. Never buy from them again, there is olenty of better brands.

20 de abril de 2026

Svært dårlig kundeservice hos Lindex Sandvika

Svært dårlig kundeservice hos Lindex Sandvika. Jeg ble snakket til på en ufin og respektløs måte av en ansatt da jeg skulle returnere varer. Hun hevet stemmen, ba meg skynde meg fordi det var kø, og kastet kvitteringen i søpla. Da jeg ba om den, ble hun irritert og enda mer uhøflig.
Dette er ikke akseptabel behandling av kunder.
Anbefales ikke Lindex Sandvika.

11 de abril de 2026

Strickjacke schlechte Qualität

Strickjacke gekauft - nach einem Tag tragen massives Pilling .
Reklamation geschrieben - haben nur allgemein geantwortet und gesagt kein Reklamationsgrund.
Sehr schlechte Qualität und nicht Kundenfreundlich
Nie wieder !!

9 de abril de 2026

Meget lang leveringstid.

Har bestilt en ordre 16/3.
Den er stadig ikke sendt endnu.
Fik en mail for 4 dage siden at den er længere tid undervejs.
Men det bør fremgå at der er så lang leveringstid.
Aner ikke hvornår mine varer bliver sendt .. virkelig frustrerende

16 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dålig kvalitet - ännu sämre kundservice

Köpt 3 barnbyxor, varav två med lite glitter i. Ett par gick sönder efter ett par veckor, två par efter bara 1-2 användningar. Pratat med kundservice, de hänvisar till butik som i sin tur hänvisar till kundservice. I butik misstänkliggjord för hon i butiken har ju egna barn och ser att det är slitage. Och det ena paret var ju köpt för flera månader sedan. Ja, ett par ingen gång, 2 par ingen gång men 3 par byxor med så pass kass kvalitet var ändå för mkt. Så ledsen över hur Lindex hanterar sina kunder och kommer därför sluta handla där efter att ha varit stammis i alla år.

20 de março de 2026

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.