Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er fra København. Bestillingen tog desværre 10 dage før den kom - men kundeservice var on point og svarede med det samme - rigtig fin kommunikation. Stofferne er så smukke! Har bestilt beige og st... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har flere hør tørklæder i de skønneste farver og superb kvalitet 👌 kan varmt anbefale

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er 3. Gang jeg har købt varer fra linen me - har været utrolig tilfreds og meget glad for det købte og nyder det hver dag Det har især været deres sengetøj, der både er smukt lækkert og utroli... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har for kort tid siden modtaget min ordre på 12 pudebetræk. Kvaliteten er super og farverne flotte. Nøjagtig som jeg havde ønsket mig. Det er fantastisk, hvad smukke puder kan gøre ved et rum. D... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,4

Todas as avaliações

16 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lidt mærkelig levering

Lidt mærkelig levering, hvor jeg skulle ind og sige om jeg vil hente pakken igennem to låsesystemer, eller ville have pakken hjem. Jeg havde betalt i dyre domme, for at pakken skulles sendes hjem. Aldring har jeg givet så dyr en transport af en pakke

1 de novembro de 2020

Perfekt!👌🏼

Det lækre hør tørklæde jeg bestilte var præcis som jeg havde forestillet mig,både hvad angår farve, størrelse og kvalitet. Der var Måske ikke ligefrem ‘dag til dag levering’- men det var ventetiden værd- og da jeg åbnede pakken var der en lille gave i form af et flot beige mundbind syet af overskudstof fra en dynebetræks fabrikation!! Tak for det LinenMe -Værdsætter denne bæredygtige og super søde gave👌🏼😇
Anbefaler på det varmeste LinenMe.
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fra en yderst tilfreds kunde.

1 de novembro de 2020
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg synes ikke farven på tørklædet

Jeg synes ikke farven på tørklædet, kan kaldes mørkeblå, der snyder billedet . Jeg ville have bestilt et gråt, men udsolgt. Jeg fandt et størrelsen mindre i den blå. Stoffet er godt nok, vil dog anbefale at tage den store af størrelserne. Jeg savnede lidt hurtigere forsendelse, men det kom i postkassen, fint pakket.Kundeservice var fin, da jeg efterlyste pakken.

20 de outubro de 2020

Resposta da LinenMe

Tak for din anmeldelse. Vi gør alt hvad vi kan for at gøre vores kunder glade og tilfredse.

Jeg er glad for at høre at du var glad for vores service, produktets indpakning og stoffet, men vil gerne spørge ind til grundene for din dårlige anmeldelse.

Som ved enhver anden onlineudbyder af produkter kan stoffernes farve afvige fra virkeligheden, når de ses på en computerskærm eller telefonen. Selvom vi altid prøver at vise vores smukke farver så korrekt som muligt og kalde dem de korrekte navne, vil der altid være forskelle. I dette tilfælde kaldes den "Night Blue" - har du modtaget et tørklæde der er langt fra at være mørkeblåt?

Vi giver også mulighed for at vælge mellem forskellige størrelser og farver (faktisk er vores udbud af farver og størrelser et af de bredeste i Danmark), så hvis du ønsker en større størrelse eller en anden farve, har du masser at vælge imellem. Hvis vi ikke længere har en bestemt farve, prøver vi at skaffe den igen så hurtigt som muligt.

Jeg vil også gerne invitere dig til at give os chancen for at vise, at vi har de højeste standarder inden for produktkvalitet og service.

Mvh,
LinenMe-Teamet

Godt kvalitet varer

Godt kvalitet varer. Hør er på den groft side.
Jeg vil helt sikkert købe fra dem igen

17 de outubro de 2020

Tak for det, Natalie :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En drøm er gået i opfyldelse

En drøm er gået i opfyldelse. Endelig noget tøj, som man lever i. Jeg har flere forskellige slags tøj fra LinenMe, og jeg elsker at ha det på.
Jeg er 160 lang, så de skjorter der er korte på modellen, bliver lidt lange til mig, hvilket er perfekt. Så derfor kommer min aller varmeste anbefaling her ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15 de agosto de 2020

Tusind tak :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiske produkter og lækkert…

Fantastiske produkter og lækkert design, Har købt hos dem mange gange og vender altid tilbage for mere:-)

10 de agosto de 2020

Resposta da LinenMe

Vi takker mange gange for dine pæne ord :-)

Very good quality fabric

Very good quality fabric, I love all my LinenMe products and use them daily.
The delivery was quick, and I really appreciate the effort to be environmentally friendly in everything they do. Highly recommended!

10 de agosto de 2020

Resposta da LinenMe

Thanks a lot, Juliette! It's fantastic to read that our clients appreciate all the effort we put into quality of our products and sustainability of our operations.
We look forward to welcoming you again in our webshop :-)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais