Een cadedeautje voor mijn vrouw besteld, werd de dag nadien afgeleverd in een discreet pakket (gesloten doos, zonder vermelding van de afzender). Ik zou niet weten hoe dit beter kan.
Veja o que dizem as avaliações
Heb gisteren avond nog wat besteld wat vandaag al binnen had moeten zijn, maar helaas niks ontvangen en geen mail gehad van lingeriebestellen.nl en geen track en tracé code, heb al wel betaald en daa... Ver mais
Donderdagmiddag even na 15.00 uur mijn bestelling geplaatst. Helaas is mijn bestelling, ondanks wat op de site staat, niet op vrijdag verzonden. Ondanks dat er een groen bolletje bij mijn bestelling... Ver mais
Ik heb bij jullie een produkt besteld op 30/1. In paar minuten had ik mail met bevestiging van mijn bestelling. Dag later - 31/1 - mail met vermelding dat packet verzonden was. Afgeleverd 1/2.... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Uitstekend !! Goed bevallen
Besteld en de volgende dag had ik het pakket
Dus niets te veel gezegd
goede service
de beha paste niet, ik heb medium size, maar een grote cupmaat, dat is lastig te combineren. De service was echter heel goed, ik had het heel snel in huis.
snel bestellen en correct ontvangen zoals ik het gewend ben.
Dit is gaaf, mijn vrouw schreef WHOW toen ik foto's door wassapte waar ik de string en boxer aanhad.
goeie en zeer snelle en discrete lavering
een echte aanrader als je snel en discreet een bestelling wilt plaatsen
Goeie service
Bestelinfo, status en aflevering zijn allemaal prima geregeld!
goede, duidelijke en snelle service
Ben zeer tevreden over dit bedrijf. De spullen zijn snel en in nette staat aangekomen.
TOP BEDRIJF!!!
Snel, discreet en goede kwaliteit van lingerie!
Ik heb snel de bevestiging ontvangen van mijn bestelling en deze werd de volgende dag discreet naar mij verzonden. De lingerie past goed en is goed verpakt. Kortom een aanrader!
Uitstekend
Bestelde goederen in uitstekende staat en snel ontvangen.
Retourzending
Van mijn laatste bestelling heb ik 2 strings Leo en 2 strings Oranje geretourneerd .
De bestelling was prima op tijd maar ik wacht nu sinds één week op Uw creditering .
Wil gaarne nog iets bestellen .
Prima site
De service is perfect en de site is zeer duidelijk. En echte aanrader voor lingerie liefhebbers.
Snelle gemakkelijke verzending.
Prima ervaring!
Pakje Gemak gebruikt; dit is een uitkomst als je niet thuis bent.
Snelle goede verzending, goede communicatie.
Het enige aandachtspunt is de maattabel; het is goed om te vermelden of het artikel kleiner of groter uitvalt.
Eerste indruk is goed, maar toch...
Ik heb 3 panty's gekocht.
Nog niet gedragen dus ik kan ze nog niet beoordelen.
De verpakkingen zaten in een stevig doosje, waardoor onbeschadigd.
Na 2 dagen kreeg ik een e-mail dat ik ze af kon halen bij het service-punt.
Hoe ze zitten weet ik pas als het weer kouder gaat worden.
Inmiddels heb ik ze gedragen.
Helaas ben ik wat minder enthousiast over de kwaliteit van deze panty's.
site is goed, maar ik ben niet tevreden met de kwaliteit van de lingerie
service=goed
kwaliteit lingerie=slecht

Resposta da Lingeriebestellen
goed bedrijf
Prima bedrijf met prima produkten en goede levering. Ik heb nog geen problemen gehad al ben ik er niet bang voor dat ze die ook netjes zullen afhandelen.
Besteld en razendsnel geleverd
Mooie overzichtelijke site. Makkelijk een bestelling te plaatsen en super snel geleverd.
Heel goede snelle levering
Op tijd geleverd volgens afspraak.
Vlug goed en betrouwbaar
De kleding is super, zeker voor deze prijs, snel geleverd en discreet, veel aandacht aan de verpakking.
is echt aan te raden.
snelle levering binnen 1 dag in huis. geweldig via de email op de hoogte gehouden waneer mij pakketje kwam. en als iets tegen valt of de maat is niet goed. wordt je betaling meteen na 1 dag terug gestort. het is zeker aan te raden een10