Een cadedeautje voor mijn vrouw besteld, werd de dag nadien afgeleverd in een discreet pakket (gesloten doos, zonder vermelding van de afzender). Ik zou niet weten hoe dit beter kan.
Veja o que dizem as avaliações
Heb gisteren avond nog wat besteld wat vandaag al binnen had moeten zijn, maar helaas niks ontvangen en geen mail gehad van lingeriebestellen.nl en geen track en tracé code, heb al wel betaald en daa... Ver mais
Donderdagmiddag even na 15.00 uur mijn bestelling geplaatst. Helaas is mijn bestelling, ondanks wat op de site staat, niet op vrijdag verzonden. Ondanks dat er een groen bolletje bij mijn bestelling... Ver mais
Ik heb bij jullie een produkt besteld op 30/1. In paar minuten had ik mail met bevestiging van mijn bestelling. Dag later - 31/1 - mail met vermelding dat packet verzonden was. Afgeleverd 1/2.... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Goede en snelle afhandeling
zeer goed en snel,ook voor retouren.
Super
Zeer snel, goed afgehandeld, leuke prijzen. Kom zeker nog eens terug
Besteld en de dag erop al in huis, ideaal
Na bestellen via website. Heel kort daarna al mail dat het in behandeling genomen was.
Paar uur later al dat het verstuurd was en de dag erop werd het bij mij bezorgd.
Super service!
De pruik
Ik heb een pruik besteld en deze zit werkelijk als gegoten en hij staat me erg goed.
Compliment.
zeer snel
Goede kwaliteit en goede informatie over de bezorging
Goed geregeld ;)
De bestelling zoals ik hem kreeg was perfect, helemaal blij mee :D
EEn zeer correct bedrijf
en zeer goede ervaring ook naar eerst een mailtje te hebben gestuurd voor informatie snel en zeer correct geholpen het was mijn eerste ervaring en zeker niet mijn laatste de firma kan ik bij harte aanbevelen.
Goeten Bob
nog steeds niets ontvangen :-(
Ik had het jurkje vandaag aangewild, maar ik heb nog steeds niets ontvangen. De eerste x aangeboden toen ik niet thuis was, ik heb opgegeven dat ik het op het postkantoor wilde, na half uur bellen (0,10 ct pm) omdat hun site niet werkte.... Woensdag niet op het postkantoor, toen stond op hun site dat ik het donderdag op het postkantoor kon komen halen, was het er niet. Blijkt de postcode zich te hebben vergist in de barcode.... was het pakket ergen in nowwhere beland. Nu zou het vandaag worden aangeboden bij mij thuis, zie ik nu op de site dat het maandag wordt aangeboden......ik ben dus zwaar pissed......
Vervolg: d.d. 16-1-2013
Ik heb nog steeds geen pakket!!
Via post.nl zie ik dat het pakket donderdag na 16.00 uur wordt aangeboden bij Bruna Hesselskamp. Via de site van post.nl heb ik duidelijk aangegeven dat ik het pakket geleverd wil hebben bij Bruna op de Hesseplaats, dat is even 30 km verschil!! Ik ga niet meer bellen.... ik ben post.nl moe.... ik heb een klacht ingediend, waar ik overigens nergens wat van hoor...... wat een stelletje amateurs daar....
MVG Kim van der Zwaan

Resposta da Lingeriebestellen
snel, discreet bezorgd en goed product.
snelle service. pakketje was goed in gepakt.
ga zeker nog eens wat bestellen.
ik zou alle mensen aanbevelen via internet deze site lingerie bestellen als goed keuring toeschrijven
ik woon te antwerpen zondag avond men bestelling gedaan en donderdag avond perfect geleverd u kan zelfs volgen waar u bestelling op het moment van bestelling tot het afleveren volgen pluspunt u word waardig geholpen door een goed team en veilig winkelen !
Redelijk product, perfecte levering
Het jurkje dat ik had besteld zou voor de maten S-L moeten zijn ,maar ik geloof niet dat een 'large' iemand erin zou passen. Verder perfecte service & discrete levering.
Vlotte en correcte afhandeling
Bestelling werd vlot geleverd en keurig ingepakt
Heb alleen niet terug kunnen vinden waar ik de kortingscode voor de verzendkosten moest invullen
Maar dat kan ook aan mijn zoekkunsten gelegen hebben
Verder zeer tevreden
slechte kwaliteit voor een hoge prijs
Maat valt veel te klein uit (kledingmaat 36 en mt L van panty nog te klein) dure panty,slechte kwaliteit.

Resposta da Lingeriebestellen
perfect afgewerkte bestelling
Goede service en super snelle levering en mooie kwaliteit
Zeer mooie site met leuke art snelle levering en mooie kwaliteit leuke prijzen
leuk spul jammer dat de post zich niet aan de afspraken houdt..
Op zich een interessante site, leuke dingen maar de vervoerder doet niet wat ze in eerste instantie beloven.
snel en klantvriendelijk geholpen
Ik had een bestelling gedaan maar er was iets misgegaan met de onlinebestelling. De betaling was wel overgemaakt maar de bestelling was niet doorgekomen. Ik de volgende dag bellen en binnen no time had de medewerkster mijn betaling gezien en alsnog de bestelling aan de betaling gekoppeld. De volgende dag had ik pakketje al in huis. Daar houd ik van: snel handelen.