Lokalebasen.dk A/S - MatchOffice Avaliações 204

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Er ikke tilfreds med, at I bare tager vores lejemål, uden at spørge og gør det til jeres eget! Det allerværste er, at I ikke sørger for, at huslejen og oplysningerne bliver opdateret ved ændringer

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at få det store overblik over øjeblikkets muligheder, når man hurtigt skal tjekke markedet for det ny kontorlejemål m.v.. MINUS: Ikke alle udlejerne er helt up-to-date med markedsføringens ABC... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har brugt Lokalebasen i flere sammenhænge. Nemt at gå til, helt klart den bedste og mest seriøse formidlingsside p.t., vil give dem de bedste anbefalinger. Har man et lokaleproblem vil det med rim... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

JM Erhverv er startet samarbejde med Lokalebasen for få måneder siden. Vi får en del spændende henvendelser, og så i denne Covid19 tid, som har resulteret i en del udlejninger på kort tid. De har fa... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Corretora de aluguel de imóveis

Escrito pela empresa

Få overblik over danske erhvervslokaler og kontorlokaler, der er til leje. Bestil information eller foreslå en fremvisningsdato og kom direkte i kontakt med udlejer/sælger af dit nye erhvervslokale. Vi trækker aldrig penge fra din konto automatisk. MatchOffice is our global name. Use MatchOffice to search for available commercial spaces throughout the whole world. Order information, request a viewing, and get in direct contact with the landlord/salesperson of your new commercial space.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lokalebasen tager vores annoncering, uden at spørge

14 de maio de 2026

Hej Ken

Vi ejer ikke nogen lejemål, og forsøger blot at samle alle landets lejemål ét sted.

Jeg er dog ked af at høre, at vi har annonceret dit lejemål uden korrekte oplysninger. Jeg vil meget gerne rette dette, hvis du kan oplyse mig adressen.

Lad mig endelig høre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for løbende og fin follow op

5 de dezembro de 2025

Hej Rose

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glad for at høre, at vores service var brugbar.

Lynhurtigt udlejning - super behandling

Jeg satte mit udlejningslokale til leje og inden 24 timer efter var lokalet udlejet.
Vi havde lidt problemer med min profil, idet at vi havde benyttet Lokalebasen for 7 år siden, så profilen var der stadig men til en hel anden pris.
Jeg kontaktede Nikolaj Kristoffersen og fik talt om problemet, han fik hurtigt rettet profilen så vi modtog en opkrævning der svarer til vores forventninger

31 de outubro de 2025

Hej Gert

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at vi hurtigt kunne finde en lejer til dig.

Seriøst

Nemt, enkelt og seriøst

3 de novembro de 2025

Hej Tommy

Mange tak for din anmeldelse. Det er vi glade for at høre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig tilbagemelding og god service

Hurtig tilbagemelding og god service. Fandt det jeg søgte ved hjælp af Lokalebasen.dk.

18 de setembro de 2025

Hej Kenneth

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er vi glade for at høre.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig og nemt at sætte op og vi fik…

Hurtig og nemt at sætte op og vi fik flere henvendelser inden for den første uge!

26 de setembro de 2025

Hej Keld

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for dine rosende ord.

Du må endelig dele hvad vi kan gøre bedre for at få 5 stjerne.

Hav en god weekend.

Nem og overskuelig søgemaskine

Nem og overskuelig søgemaskine. Jeg fandt en p-plads nær min bopæl i første hug.

10 de julho de 2025

Hej Jon

Tak for din fine anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele forløbet gik som smurt

Hele forløbet gik som smurt. Når begge parter ønsker at forløbet skal ske, og benytter platformen, kan det ske virkelig hurtigt. Så kan kun håbe at alle der bruger platformen, både købere og sælgere er proaktive. kan kun anbefale at bruge denne service.

6 de maio de 2025

Hej Julian

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Hav en god sommer.

Nikolaj Kristoffersen - Lokalebasen.dk

Super service. Overskueligt og informativt

4 de abril de 2025

Hej Peter

Tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Hav en rigtig god weekend.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fandt et rigtig godt lokale

Jeg fandt et rigtig godt lokale med den rigtige beliggenhed og pris samt størrelse til mit behov. Så jeg er rigtig glad for jeres service og muligheden for nemt og overskueligt at finde det rigtige lokale.

1 de fevereiro de 2025

Hej Stella

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at vores service var dig behjælpelig med at finde et lokale.

Skulle der være noget, må du endelig række ud.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De gav mig mig nogle rigtige gode bud…

De gav mig mig nogle rigtige gode bud på mulige fremtidige lokaler. Disse ramte godt i formål, men priserne som udlejerene ville have for deres lokaler var helt skævt i forhold til mit behov og økonomiske formåen. Dette var dog en stor hjælp da jeg så fik nemmere ved at indsnævre mine søgninger.

22 de agosto de 2024

Tak for din feedback!

Vi er glade for at høre, at vores forslag til lokaler matchede dine formål godt. Vi forstår, at priserne nogle gange kan være en udfordring, og vi arbejder konstant på at finde de bedste muligheder, der passer til vores kunders behov og budget. Det er dejligt at høre, at vi kunne hjælpe dig med at indsnævre dine søgninger.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller flere forslag, er du altid velkommen til at kontakte os.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fik ekstra faktura på lukket annonce

Gav ikke resultat og leds ingen henvendelser på deres forslag om mulige lejere. Lukkede annoncen før månedsskifte for et at skulle betale mere. men fik alligevel en regning for 1 måned, fordi de angiveligt ikke have registeret lukning for 14 dage efter!

9 de setembro de 2024

Hej Bjarne

Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse på vores side. Dog har vi ikke modtaget nogen henvendelse fra dig om, at din annonce skulle lukkes inden vi gik ind i en ny måned. Skulle du dog ligge inde med en mail, som viser det modsatte, må du endelig skrive.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Gav ikke og en skid 2-3000 kr fattigere…

Gav ikke og en skid 2-3000 kr fattigere og ingen henvendelser. Havde større succes på gratis platformene. Deres forslag om mulige lejere var også skudt fuldstændig ved siden af.

9 de setembro de 2024

Hej Christina.

Beklager meget den dårlige oplevelse. Vi sætter dog pris på den feedback I giver.

Der er mange faktorer der spiller ind, når det handler om antallet og kvaliteten af de henvendelser man får.

Jeres lejemål på kontoret i København V er under høj konkurrence, og samtidig med er antallet af ledige lejemål steget. I sær i København.

Det vil derfor være ekstra svært at være førsteprioritet hos potentielle lejere, når de konkurrerende annoncer er håndteret af professionelle på deres område.

Hvis du ønsker det, kan du altid ringe eller skrive. Vi kan være behjælpelig med optimering af din annonce, og finde en løsning der passer bedst til dig.

Vi har blandt andet vores No-Cure, No-Pay løsning. Her betaler du kun hvis vi skaber resultater.

God dag, trods den ærgerlige oplevelse du har haft.

Christoffer Trankjær
- Lokalebasen.dk

Scam. Pas på denne side!

Pas på denne side. Det er et scam.

Man kan ikke selv slette sine annoncer ej heller sin profil. De bliver ved med at sende regninger på trods af, at man har bedt dem om at slette ens profil og annoncer gentagende gange. Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så gjorde jeg det!

Beware of this page. It's a scam.

You cannot delete your ads or your profile yourself. They keep sending bills despite repeated requests to delete your profile and ads. If I could give 0 stars, I would!

30 de maio de 2024

Hej Stefan

Er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores side.

Vores side er særdeles ikke nogen "scam", og man kan altid selv deaktivere sin annonce, hvorefter betalingen stopper.

Vi fakturaer pr. påbegyndt måned, hvilket vi også har gjort i dit tilfælde.

Håber du vil genoverveje din anmeldelse.

Hav en rigtig god weekend.

Elendig portal

12 de agosto de 2024

Hej Raq

Er ked af at du har haft en dårlig oplevelse på vores portal.

Vi vil dog sætte stor pris på, hvis du vil uddybe din anmeldelse, så vi kan levere en bedre service.

Jeg håber, at du har mulighed for dette.

Let og nyttigt

17 de abril de 2024

Hej Antoine

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er vi glade for at høre.

Du må endelig skrive, hvis vi kan være dig behjælpelig en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har brugt Lokale basen i flere år…

Jeg har brugt Lokale basen i flere år og ALTID fået en meget fin og ordentlig behandling. De er altid meget præcise og hjælpsomme at tale med.

17 de abril de 2024

Hej Ole

Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Det er vi rigtig glad for at høre.

Du må endelig skrive, hvis vi kan være dig behjælpelig med en udlejning i fremtiden.

Spam emails

10 de abril de 2024

Hi Geogre,

I am very sorry to see that you find our e-mails as spam.
They are designed and meant to be a service for you.

Could you please inform us about your e-mail, so we can evaluate and make sure to unsubscribe you from future e-mails?

You are welcome to reach us at info@matchoffice.com.

Thanks.

Best regards
Nicklas H. Poulsen

Super god lokaleudlejer

Super nem og intuitiv tilgang til udlejning af lokaler. Fin formidling til en skarp pris. Man betaler kun for det man bruger.
Jeg fornemmer at de har en enormt stærk tilstedeværelse på mange platforme. Vi fik udlejet på under to uger.
Kan varmt anbefales.

13 de fevereiro de 2024

Hej Ditte,

Mange tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på i Lokalebasen.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse af vores service.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Andreas Helweg
Lokalebasen A/S

Udlejet på kun 9 dage.

Jeg forsøgte at udleje et butikslokale på anden platform. Efter 3 måneder kontaktede Lokalebasen.dk mig. Trods en smule skepsis over for at prøve noget nyt, indvilligede jeg og til min store glæde tog det kun 9 dage, at få lokalet udlejet.
Alle aftaler med Lokalebasen blev overholdt, og min kontakt Nikolaj Kristoffersen er en seriøs, venlig og professionel samarbejdspartner. Næste gang jeg skal udleje et erhvervslokale, henvender jeg mig direkte til Lokalebasen.dk Mvh Tapethandler Uffe Nørris. Walls & Home.

9 de janeiro de 2024

Hej Uffe,

Tusind tak for din søde og positive anmeldelsen. Det sætter jeg pris på.

Håber ikke at du får tomgang, men hvis det skulle ske, sidder jeg klar.

Hilsen
Nikolaj

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais