Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meldte mig ind med betal for en måned og få to. De trækker omgående det første beløb men reserverer et beløb mere? Jeg har nu prøvet og kæmpet med dem i en måned uden svar og beløbet står stadig... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Academia de Ginástica

Escrito pela empresa

LOOP er enkel og effektiv træning i et miljø, hvor der er plads til alle. På kun 24 minutter får du trænet hele kroppen igennem. Uanset om du vil træne hårdt eller mindre hårdt, passer træningen i LOOP til dig. Du indstiller bare maskinerne til den belastning, du gerne vil have, og så træner du løs. Hvis du har tid og lyst kan du slappe af med en kop kaffe i vores hyggelige cafeområde efter din træning. Træn i et af vores 130+ centre over hele landet. I omkring halvdelen af LOOP's centre er der også træning for børn i alderen 8-14 år. I kan også vælge et familiemedlemskab, hvor hele familien træner sammen til rabatpris. Så kan I træne sammen og gøre træningen til familietid. LOOP - Slap af og træn

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 97% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Uhøflig og respektløs medarbejder

Fredag d. 17. Kl. 11.30, sidder jeg grædende efter knap 3 minutters samtale med Jeres mandlige medarbejder fra Gug. Jeg ønskede at opsige min søns loop kids, men vidste ikke hvordan jeg skulle gøre. Manden, som ikke oplyste sit navn, blev ved med at afbryde mig og gad ikke høre mine sætninger færdig. Da han bliver ved med at afbryde mig, og jeg gerne vil have lov at færdiggøre mine sætninger, får jeg at vide i telefonen, at jeg ikke behøver “at hidse mig op”. Jeg var overhovedet ikke ophidset, men frustreret over den dårlige kundeservice, at jeg ikke kunne få lov at sige nogle sætninger færdige. Fortalte medarbejderen, at jeg ikke hidser mig op, men at det er virkelig uhøfligt, at blive ved med at afbryde. Han blev ved med at afbryde og bare sige farvel og god dag, imens jeg stadig ikke måtte færdiggøre mine sætninger. Han var klar til at ligge på, uden overhovedet at have hørt, eller forstået, hvad jeg ønskede at sige. Efter denne samtale med Jeres medarbejder, sidder jeg grædende. Jeg føler mig slet ikke hørt, eller respekteret som BETALENDE KUNDE. Det er under al kritik, og håber virkelig ikke, at I har flere ansatte, som er så uvenlige og får Jeres kunder til at græde. Jeg vil aldrig anbefale nogle, at tage til loop fitness i Gug, så længe ham medarbejderen er ansat. Værste oplevelse jeg nogensinde har haft af kundeservice.

17 de abril de 2026

Frarådes på det kraftigste

OBS! Meld dig ikke ind her!
Det er et genoptræningssted for ældre mennesker/damer
Jeg havde mit første besøg i dag, og jeg må bare sige det var chokerende! Jeg har trænet mange år i fitness (PureGym mv) og bliver altid taget imod med smil og et velkommen. I loop blev jeg totalt ignoreret, måtte spørge til hvordan jeg tjekkede ind, fik svar men ikke mere intro der. Det viser sig så at man skal bestille en introduktionssamtale for at blive taget imod. Der er en masse regler for hvordan man bruger maskinerne og en klokke der ringer når man skal skifte til næste maskine - det anede jeg jo selvfølgelig ikke noget om. Jeg går i gang med at træne som jeg plejer og kan godt bruge 10 min på en maskine. Det var ikke ok. Her var der tid på brugen, ca 45 sek pr maskine, hvilket i mine øjne er meget lidt, man kan jo ikke nå at træne noget som helst på under 1 min. De andre medlemmer (med gennemsnitsalder 70) nedstirrer en fra det øjeblik man træder ind ad døren. I forløbet bliver jeg af et øvrigt medlem bedt om at flytte mig fra maskinen i en meget vred tone. Jeg svarer at jeg lige bruger den maskine (jeg er vant til fra andre centre, at vi deler maskinerne med respekt), men hun er meget gal og nærmest råber at jeg skal flytte mig. Det vil altså sige, at man ikke kan bruge maskinerne frit men skal følge en rotation af sekunders varighed. Det er måske fin træning for en ældre dame 70+ men som yngre kvinde giver det ingen mening. Jeg er etnisk dansk kvinde men har aldrig følt mig så fremmedgjort og nedladende behandlet. Kan se herinde at mænd og danskere af anden etnisk herkomst bliver diskrimineret - men det gjorde jeg i den grad også! Der er en stemning af en lukket gruppe hvor du skal følge reglerne eller land fly.
Centret er i øvrigt meget småt, meget varmt - uden ventilation eller udluftning.

Jeg er rystet over den måde vi behandler hinanden på. At gå så meget op i nogle regler der umuliggør mangfoldighed og plads til alle, det er virkelig sørgeligt! Det er et sted hvor pensionister kan komme og gå op i de mindste ting.

Jeg er udmeldt nu, men skal betale for 2 fulde måneder, på trods af jeg måske var der et kvarter.

Jeg kommer ikke til at sætte mine fødder i et loop center igen. Det kan de gamle damer få helt for sig selv!

10 de abril de 2026

Kære Marie,

Tak for din feedback.

Din oplevelse er rigtig ærgerlig, og det beklager jeg.

Når du melder dig ind i LOOP, får du et link til at bestille en instruktør, som er ganske gratis. Her bliver du introduceret til udstyret og til konceptet. I LOOP træner vi efter HIIT princippet, hvor der skiftes maskine efter hver 45 sekund, og derved opretholde en høj intensitet. Dette er yderst effektivt, både for ældre og yngre.
Da det er en del af konceptet, har de som træner efter konceptet fortrinsret til udstyret. Så træder man blot væk fra udstyret i 45 sekunder og kan vende tilbage til udstyret.

Jeg er dog ked af at høre, at der ikke blev taget godt imod dig. Vores service er vi stolte af. Vil du skrive hvilken LOOP du har været i, så kan jeg følge op.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.
Det bliver vi bedre af.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hej loop frederikssund sejler når der…

Hej loop frederikssund sejler når der noget galt med maskiner lader de bar stå til de få ikke lavet tingne og så er der deres beefit som de køre ders mes labsksb det er der hele tiden noget galt me og det den ene dårlig undskyldning efter den anden ja så har der os hvade problemer med rengøring det førs når vi sage noget de gjord rent. Nuverene bestyrelse har virkelig formodet af få gjort det bedst center til det værste center medlemmer de har intet sjocislt mere som før som ledelse må i da ku se det sejler totalt før ville man anbefale frederikssund nu bil man råde folk til finde en anden loop

6 de abril de 2026

Kære Christian,

Tak for din henvendelse.
Jeg tager fat i Frederikssund og vender retur når jeg har talt med dem.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dette her skulle være en 5 stjernet…

Dette her skulle være en 5 stjernet anmeldelse.
Det var det indtil jeg skulle opsige mit loop for en stund.

Jeg har været rigtig glad for at bruge jeres center i svenstrup udenfor Aalborg. Det center i sig selv kan få 5 stjerner.

At jeg skal bekræfte næsten 10 gange at jeg er helt sikker på jeg vil opsige mit abonnement for at komme ud af det. Det gør jeg ALDRIG kommer tilbage.
At i prøver og bestikke mig med mofibo gratis og andre tiltag forstærker den følelse.
Det er en grim tendens hos mange virksomheder og jeg vil ikke bidrage til virksomheder som har den tilgang.

Det gør det også når man altid lige skal have en ekstra måneds betaling. Det kunne jo være man var skadet og derfor opsiger jeres abonnement.

I er gået fra jeg har rost jer bredt, til jeg bestemt ikke ytre noget positivt omkring jer.

Jeg kan ikke leve med at man skal bekræfte om man er helt sikker så mange gange i processen. Det er en decideret ulækker måde at drive forretning på og prøve at fordreje jeres kunder.

Det provokere mig voldsomt og jeg har opfordret dem der fik mig til at starte i Loop til at opsige deres abonnement. Det har de heldigvis gjort.

Jeres koncept er super.

Jeres hjemmeside og ønske om at påvirke individets beslutning bliver forhåbentlig jeres undergang.

Det her er skrevet ca en måned efter jeg opsagde mit abonnement.

Jeg havde egentlig ladet det gå I sig selv.

En ekstra opkrævning på ca. 300 kr. Garantere jeg fortæller alle i mit netværk om de negative dele af processen og ingenting om de gode.
Det er en dyr måde at drive forretning på hvis jeres kunder har et stort netværk.

Rigtig god dag.

27 de fevereiro de 2026

Kære Kasper,

Tak for, at du har taget dig tid til at skrive feedback. Vi samler på glade medlemmer, så det er rigtig dejligt at læse, at du har været glad bruger af vores center i Svenstrup og at du synes, vores koncept er super. Det synes vi nemlig også selv 😊

Når det så er sagt, er jeg naturligvis meget ked af at høre, at din udmeldelsesproces har overskygget din glæde for at være medlem i LOOP. Når vi beder om bekræftelse på udmelding, er det bestemt ikke for at genere - tværtimod er det fordi, vi flere gange har oplevet medlemmer, som ved en fejl har meldt sig ud og dermed mistet al træningshistorik. Når vi har fået bekræftet udmeldelsen, er det rigtigt, at vi i nogle tilfælde sender forskellige fordelagtige tilbud afsted, som i dit tilfælde med Mofibo. Det er igen ikke for at genere eller drive “ulækker forretning”, som du kalder det. Det er selvfølgelig helt og aldeles frivilligt, om man ønsker at benytte sig af tilbuddet eller ej.

Jeg giver din feedback på udmeldelsesprocessen videre til den ansvarlige afdeling.

Du må også have en rigtig god dag.

Stig, service og support.

Loop Vanløse:

Vanløse:
Herligt center. Gammel biograf, så der er højt til loftet - i mere end een forstand 😄
Engageret og hjælpsom leder og personale!
Go there 👍

25 de março de 2026

Kære Finn,

Tak for ros. den sender jeg straks videre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er så super glad for at være…

Jeg er så super glad for at være startet i loop på Strandlodsvej.
Dejligt sted med dejlige mennesker som støtter en og giver god opbakning. Victor er virkelig god til at motivere mig. Og når man ikke rigtig gider, så kommer man af sted alligevel og er så glad bagefter. Tak for støtten. 💪😃

25 de março de 2026

Kære Mette,

Det bliver Victor glad for at høre.
Tak for din feedback. Det betyder meget.

Med venloig hilsen

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har kommet fast i Greve 3 x om ugen og…

Har kommet og kommer fast i Greve 3 x om ugen og nyder det hver gang. Stor tak til Johnni for at holde stedet på pænt og rent

Kære Pia,

Tak for din ros og at du tager dig tid til at skrive til os.

ja, Johnni er meget grundig og en værdsat medarbejder.
Jeg sender din ros videre til ham og LOOP Greve.

med venlig hilsen

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mystisk at man ikke kunne logge ind,da…

Mystisk at man ikke kunne logge ind,da man blev medlem,for en 1kr,men nu efter betalt medlemskab kan man godt,og jeg kunne ikke opsige mit medlemskab,så jeg fik endelig kontakt til en der ville hjælpe det var fint,jeg har aldrig været der,men det var da næsten 600kr i vasken.

Kære Bent,

Tak for din henvendelse.
Når man køber et medlemskab i LOOP kan man logge ind i hele kæden, med mindre det er ét enkelt center som kører den kampagne. Så kan man kun logge ind lokalt i 30 dage.

Det er helt enkelt at opsige dit medlemskab i LOOP. Send en mail til dit lokale center og de ordner det for dig eller sig op på vores app eller hjemmeside.

Stig, service og suppport

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Loop Fitness i Vanløse. Centeret er altid rent og velholdt, og der er en god og afslappet stemning, som gør det nemt at komme afsted – også på de dage hvor motivationen måske ikke er i top.

En særlig ros skal lyde til centerlederen, Caspar. Han er utrolig imødekommende, hjælpsom og engageret i medlemmerne. Man føler sig virkelig set og velkommen, og han er altid klar med gode råd eller en opmuntrende kommentar.

Træningskonceptet fungerer super godt, især hvis man gerne vil have en effektiv træning uden at skulle bruge flere timer i centeret. Det er nemt at gå til, og man kan hurtigt mærke fremgang.

Alt i alt kan jeg klart anbefale Loop Fitness Vanløse – især takket være den gode ledelse og den positive atmosfære!

11 de março de 2026

Kære Victoria,

Tak for din ros af både center og koncept.
Jeg skal sørge for, at Caspar og hans team får besked.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super dejligt træningcenter ,pænt og…

Super dejligt træningcenter ,pænt og rent hver gang når man møder op. Personale er meget søde. Er glad for at træne der ud i Vanløse loop😊.

Kære Sehrish,

Mange tak for din feedback. Det sætter vi pris på.
Jeg vil sende din ros til personalet i Vanløse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tager betaling de ikke har krav på

Meldte mig ind med betal for en måned og få to.
De trækker omgående det første beløb men reserverer et beløb mere?
Jeg har nu prøvet og kæmpet med dem i en måned uden svar og beløbet står stadig reserveret fra min konto…
Virkelig en dårlig kundeservice og ingen hjælp fra deres side fra deres fejl!

19 de fevereiro de 2026

Kære Pernille,

Vores betalingsbetingelser på den kampagne har 30 dages opsigelse.
Det kan være den betaling der er reserveret?
Hvis du skriver direkte til mig på sw@loopfitness.com, så kan jeg hjælpe dig videre.
Så kan vi samtidig finde ud af hvor der ikke bliver responderet på dine henvendelser.

Mega godt!

Jeg startede med en prøvetime, hvor personalet var super søde og var meget grundige med gennemgangen af maskinerne. Det gav mig en tryg start og de gjorde meget tydeligt at hvis jeg var i tvivl om noget, at jeg altid var velkommen til at booke en tid eller tage fat i personalet i den bemandede tid. Hyggeligt træningscenter og god atmosfære med sødt personale og andre trænende☺️

16 de março de 2026

Kære Catrine,

Mange tak for din feedback.
Vi sætter pris på, at du tager dig tid til at skrive til os.

Fortsat god træning.

Melder mig ind d 6

Melder mig ind d 6. Marts på en kampagne hvor de skriver sidste chance inden kampagnen udløber d 11. Marts og blablabla. Den 12. Marts laver de så en ny kampagne med endnu større besparelse. Prøv at spørge om man føler sig taget ved næsen. Har eftf prøvet at både ringe og møde op i det lokale center, men personalet er ikke tilstede til trods for at det er angivet på hjemmesiden.

12 de março de 2026

Kære Jan,

Tak for din feedback.

Vores tilbud og kampagner løber skiftevis på året og indimellem falder man uheldigt mellem 2 kampagner. Den kunne jo også have været en kampagne med mindre besparelse.

Med hensyn til, at der ikke er bemanding trods der står at der skal være bemanding vil jeg straks tage fat i. Det skal være i orden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der er plads til alle i LOOP

Der er plads til alle i LOOP. Både yngre, ældre, tykke, tynde, mænd og kvinder og alt derimellem. Det er virkelig et plus.
Jeg synes det er dejligt, at jeg ikke skal forholde mig til, hvilke maskiner jeg skal benytte og i hvor lang tid ad gangen. Det er simpelt og let.
Jeg har rundet 550 træninger og træner i centre i Hadsund, Hobro og Aalborg. Det er dejligt at jeg kan træne der hvor det lige passer ind 😊

14 de março de 2026

Kære Maja,
Tusinde tak for at tage tid og skrive til os.

Jeg giver straks din ros videre til de LOOP centre som du nævner.

Bondefangeri og abonnementsfiskeri

Bondefangeri og abonnementsfiskeri, hold jer lang væk.

Hej Rasmus,

Tak for din feedback.

Hvis du fortæller hvorfor du mener det du skriver, så kan jeg måske hjælpe dig med at skifte mening?

Rengøring i Loop Nykøbing sj

Jeg har i dag været i Loop i Nykøbing sj for første gang i et par måneder. Jeg må sige jeg blev chokeret. Der var så beskidt.Rigtig mange nullermænd på størrelse med golfbolde. Gulvet var utrolig beskidt og den træning jeg plejer at lave liggende på måtter måtte jeg undvære.
I en tid med masser af virus tænker jeg det kan være direkte sundhedsskadeligt at træne her hvis man har et svagt immunforsvar.

Hej Ulla,

Tak for din anmeldelse og fordi du gør os opmærksomme på din oplevelse i centeret. Vi beklager meget, at rengøringsniveauet ikke har levet op til den standard, du med rette kan forvente, og at dit besøg derfor ikke blev den oplevelse, det gerne skulle være.

Vi har efterfølgende taget hånd om rengøringen i centeret og arbejder på at sikre, at niveauet fremover bliver holdt, så situationen ikke gentager sig. Din feedback er vigtig for os og hjælper os med at reagere hurtigt, når noget ikke er, som det skal være.

Vi vil samtidig gerne understrege, at træningen i centeret ikke er sundhedsfarlig. Der bliver løbende gjort rent, og selvom der i perioder kan være behov for ekstra støvsugning eller gulvvask, er det ikke noget, der udgør en sundhedsrisiko for vores medlemmer.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.

LOOP Nykøbing Sj

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Rengøring en by i Rusland igen igen igen

Rengøring i LOOP Nykøbing Sj er så ringe, at den er ikke eksisterende. Undskyldningen er at personalet har sagt op. Så må der jo findes nogle andre!!! Eller også må det personale der er ansat komme i gang med støvsuger og gulvklud. KOM NU I GANG !!!!
I vil gerne have vores kontingent, så vil vi også træne i et rent lokale 😤😤

Her var vi også for to år siden. Det var godt en lang overgang, men nu er vi tilbage igen. Alle jeres nye tiltag med fælles øvelser i den ene ende af lokalet, kan I hellere bruge tiden på rengøring

Hej Vagn,

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse i centeret. Vi beklager meget, at rengøringsniveauet ikke har levet op til den standard, du med rette kan forvente hos os. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores medlemmer.

Vi har taget din feedback alvorligt, og der er nu blevet taget hånd om rengøringen i centeret. Samtidig gør vi vores bedste for at sikre, at niveauet fremover bliver holdt, så situationen ikke gentager sig.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os – det hjælper os med at blive bedre.

LOOP Nykøbing Sj

Loop Greve

Er kommet godt i gang med træning med god støtte fra Patrick i Greve. Det er et godt center - pænt og rent med imødekommende personale. Er vild med konceptet om at træningen ikke tager flere timer - synes det er super, når personale tager sig tid til en snak - og lige får rettet, når de ser at øvelsen kan optimeres - tak 🙂

5 de março de 2026

Kære Pia,

Mange tak fordi du tager dig tid til at skrive til os.
Det er dejligt at høre, at vores koncept passer dig.

Jeg sørger for, at din ros kommer til Patrick og LOOP Greve.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er meget glad for at komme i Loop…

Er meget glad for at komme i Loop Farum.

Stor ros til træneren Sif, som gav en super introduktion:)

3 de março de 2026

Kære Allan,

Tusinde tak for roserne, som jeg straks sender videre til Sif og LOOP Farum.
De bliver de glade for.

Beefit fungerer ikke. Er glad for at træne i Loop Østerbro

Er glad for at træne i Loop Østerbro. Et enkelt og overskueligt træningskoncept.

Meeeen har adskillige gange gjort opmærksom på, at Beefit systemet ikke fungerer - er i udu på flere maskiner. I dag den 28.2 på 4 maskiner. Det ødelægger min træning, når jeg ikke kan følge mine fremskridt.

Har klaget flere gange til centerledelsen og til Loop centralt uden held. Det er stærkt utilfredsstillende. Få nu gjort noget ved det🙏

28 de fevereiro de 2026

Kære Else-Marie,

Tak for din henvendelse, og din ros af vores koncept.

Jeg kan virkelig godt forstå din frustration. Vi fejlsøger på alle parametre med Beefit på Østerbro, og regner med en snarlig løsning.
Det har været meget omfattende, og jeg takker for din tålmodighed.

Fortsat god træning.

Stig, service og support

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais