Loppetjansen. 🐶🐭🐰🐕🐕🦺🐈⬛🐈🐓🦜🐇 Loppetjansen har en masse lækre gode naturlige produkter. De har produkter til mange slags kæledyr. Til fornuftige priser hvor alle kan være med.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Hos Loppetjansen, fik jeg fantastisk rådgiving vi telefon om vilke produkter jeg skulle købe til mine katte, alt fra børster, til mad og legetøj.Mine varer kom hurtigt og levede op til mine forventnin... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde en del spørgsmål til den hundeklapvogn vi havde kik på , vi fik svar næsten med det samme . Man får virkelig opfattelsen af at man som kunde er i centrum. Vi bestilte klapvognen om torsdage... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Loppetjansen.dk er et fynsk familieforetagende. Hos os finder du alt hvad hjertet begærer til dit kæledyr. Vi har et kæmpe udvalg af kvalitetsudstyr til hund og kat, samt et bredt sortiment til både kanin, gnavere og fugl. Loppetjansen startede som salg af loppemidler, men tilbyder i dag alverdens kæledyrsudstyr. Vi forhandler de største brands samt spændende mærker fra både ind- og udland. Vi udvider hele tiden vores sortiment og har løbende dialog med vores leverandører og producenter for at sikre dig den bedste kvalitet til fordelagtige priser.
Informações de contato
Østbirkvej 7, 5240, Odense, Dinamarca
- kundeservice@loppetjansen.dk
- www.loppetjansen.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Flot hjemmeside med et godt udvalg og…
Flot hjemmeside med et godt udvalg og tusind tak for den hurtige levering.
👍 hurtig levering👍
Meget hurtig levering
Loppetjansen
Loppetjansen. 🐶🐭🐰🐕🐕🦺🐈⬛🐈🐓🦜🐇
Loppetjansen har en masse lækre
gode naturlige produkter.
De har produkter til mange slags kæledyr.
Til fornuftige priser hvor alle kan være med.
God og hurtig betjening
Meget tilfreds med det jeg bestilte…
Meget tilfreds med det jeg bestilte uden problemer
Fik hvad jeg bestilte...
Jeg ér meget tilfreds med varerne🐶🦜
gode varer som altid 😃
Super fin kundeservice
Super fin kundeservice.
Blev gjort opmærksom på at de var ved at flytte lager, så de kunne nok ikke nå en forsendelse inden for 1-3 dage, men de ville sørge for forsendelse så hurtigt som muligt. Og det gjorde de og tror også at de faktisk overholdte de 3 dage.
Så alt i alt en god oplevelse.
100% professionelt firma
Vi bestilte klapvognen om torsdagen og kunne hente den allerede om lørdagen!
Desværre kan man ikke give flere stjerner en 5. 100% professionelt firma og helt klart et sted jeg handler igen

Resposta de Loppetjansen.dk
Super hurtig levering og flot service 🌹🌞

Resposta de Loppetjansen.dk
Jeg var rigtig glad for de gode…
Jeg var rigtig glad for de gode professionelle råd og vejledning til pelspleje jeg fandt på siden ( googlede mig frem) til min hund, og valgte senere at vende tilbage til siden og købe en K9 filt/udrednings spray som giver glans og pleje, den virker ikke instant på filt, men giver glans og pleje når den er tørret ind, så pelsen filtrer mindre de næste par dage og pelsen er flot.
Den ankom i en genbrugt kasse, med print og logo jeg ikke kendte, så det virkede ikke så professionelt, men det er jo meget miljø rigtigt, så derfor trækker det ikke ned.
Handler gerne her igen.

Resposta de Loppetjansen.dk
Fik fortalt pr. mail om forsinkelse!
Jeg fik en mail fra firmaet om at pakken ville blive forsinket i god tid. Og i den efterfølgende uge modtog jeg pakken.

Hurtig og god service
Fik hurtigt besked om, og tilbageført pengene for en af varerne, der var udsolgt

Kan anbefales
God pris og hurtig levering. Godt udvalg af produkter af god kvalitet.

Resposta de Loppetjansen.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.