Mooie trui gekocht alleen niet helemaal truesize. Ze geven aan L/XL maar dit is overduidelijk M en heel misschien M/L Wel dus gewoon €45 betaald voor een trui die ik niet kan dragen
Veja o que dizem as avaliações
Heel leuk bedrijf! De kwaliteit en maten komen altijd exact overeen met de beschrijving. Heb hier al enkele keren besteld, verzending duurde 1 à 2 dagen (naar België). Soms jammer dat er maar een bepe... Ver mais
Super leuk bedrijf met veel diversiteit in kleding! Snelle reactie, goede service, snelle verzending. Leuk koppel die de webshop beheren. Doen ook echt hun best om rekening te houden met wensen van an... Ver mais
Lots of vintage krijgt van mij 5 sterren vanwege de fijne service en de mooie kwaliteit van de vintage items. Zo leuk om regelmatig even te kijken, omdat er steeds nieuwe items worden aangeboden. En w... Ver mais
Detalhes da empresa
In 2021 zijn wij ( Aaron en Sophie ) samen vanuit een hobby begonnen met LotsofVNTG. Dit is eigenlijk ontstaan vanuit een passie voor vintage kleding en om een steentje bij te dragen aan een schonere en betere wereld. Al gauw zagen we dat meer mensen tweedehands kleding gingen dragen en dat het steeds meer ging leven. In de tussentijd hebben wij al duizenden mensen blij mogen maken met een vintage parel van LotsofVNTG. Onze missie is dan ook om authentieke en hoogwaarde vintage kleding op de markt te brengen. Dit alles om mensen een gevoel van uniekheid en mode te geven en tegelijkertijd bij te dragen aan onze planeet.
Informações de contato
Rozenhof 33, 3311jt, Dordrecht, Holanda
- info@lotsofvntg.nl
- www.lotsofvntg.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 14% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Helaas foute maat
Wel dus gewoon €45 betaald voor een trui die ik niet kan dragen
Mooie prijzen en mooie exemplaren
Mooie prijzen en mooie exemplaren. Iedere week een drop! Geweldig, was super blij met mijn Isabel Marant trui. Scheelt minimaal de helft en is nog in aardige staat. Je weet dat het tweedehands is dus gebruikerssporen zijn niet zo gek!
Snelle levering mooie kwaliteit zoals…
Snelle levering mooie kwaliteit zoals omschreven
Snelle levering en goede kwaliteit
Matige service
Ik heb direct nadat mijn bestelling aangekomen is gemaild, maar tot op heden geen reactie. Ik wil het pakket namelijk graag retourneren: op de site wordt niet vermeld dat het artikel een vlek bevat.
Al een aantal keer besteld en enorm…
Al een aantal keer besteld en enorm goede kwaliteit!😊
Besteld niets ontvangen en tot op heden…
Besteld niets ontvangen en tot op heden nog geen nieuw exemplaar opgestuurd gekregen of ook maar iets gehoord… zeer spijtig
Snel verzonden en goeie kwaliteit
Reageren niet op mijn retourverzending…
Reageren niet op mijn retourverzending verzoek.
Elke keer goed!
Meerdere malen besteld, elke keer zeer goede staat! Snelle levering!
Al een paar truien besteld en altijd…
Al een paar truien besteld en altijd heel snel geleverd. De truien waren ook altijd van goede kwaliteit!
Super service!!!
Mega tevreden over Lots of Vintage
Mega tevreden over Lots of Vintage! Al meerdere keren besteld en alles komt altijd netjes en snel binnen. De kwaliteit van de kleding is top. Ik ga zeker nog vaker bestellen!:)
Super snelle levering en goeie kwaliteit
Super snelle levering en goeie kwaliteit
Super vriendelijk en snelle service
Super vriendelijk en snelle service! Zeker een aanrader 🥰