A empresa respondeu
Løvbjerg Frederikshavn Dejligt med en flot ny butik med gode åbningstilbud. Jeg er lidt betænkelig ved skurene til indkøbsvogne der er ret meget fald på så hvis det stormer tror jeg vognene, kan tr... Ver mais
Købte julefrokost middag til 25 mennekser, da vi kom hele vejen hjem til Starup, manglede størstedelen af maden, der var mad svarnede til 5 personer, vi kontaktede løvbjerg og fik en lang køretur tilb... Ver mais
A empresa respondeu
Min anmeldelse vedrører Løvbjerg Sct. Mathias Center Viborg. Da Løvbjerg overtog efter Meny tænkte jeg fint , men jeg blev gradvist mere og mere skuffet over en så dårligt drevet butik. Meget of... Ver mais
A empresa respondeu
Løvbjerg består af 17 lokale supermarkeder i Danmark, hvor du kan finde alt til hverdagen og festen ét sted. Løvbjerg vil gerne gøre det let for dig at foretage alle dine indkøb ét sted. Vi har alle basisvarer til fast discountpris og et stort og bredt udvalg af økologiske, glutenfri, sukkerfri, nøglehulsmærkede og miljømærkede varer til fast lav pris. Det hele - bare billigt!
Borgergade 12, 8700, Horsens, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 97% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg kan ikke finde dokumentation for, at Segredos de São Miguel nogensinde har kostet 79,99 kr. hos Løvbjerg. Tværtimod viser tidligere tilbud priser på ca. 35–45 kr. Hvis 79,99 kr. bruges som førpris, skal den være den reelle laveste pris i de 30 dage umiddelbart før tilbuddet. Det virker derfor misvisende at reklamere med „Spar 30 kr.“, når vinen normalt sælges til langt under 79,99 kr.
Tænker I skal tjekke op på om I generelt snyder! Jeg har fundet to vin mere der har været på bud i juli også, I benytter falske førpriser i den nye avis.
Tarani Gamay Rosé / Rosé d’Anjou og Ace One Victoria
Er det generelt at I tryller med priserne i alle varegrupper eller er det kun med vin?

Løvbjerg Vejen
Fejl i priser. Alle snakker om jer. Hvorfor er det aldrig for lidt man betaler. Få nu styr på jeres priser, man får det indtryk €at det er bevist at I snyder kunderne. Når man den ene dag betaler for meget for en vare, og varens pris ikke er rettet næst gang man køber varen må det være tyveri.
Mvh.
Preben

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Har i dag 30/7 kl. 16:00 været forbi slagteren i Løvbjerg Brønderslev for at hente et ja tak tilbud på 12-15 stk. curvetter med i alt ca. 10-11 kg. En medarbejder hjalp med at finde varen. Hvorefter vi går mod kassen og ser der kun ligger 7 stk. så vi bliver i tvivl om det er det rigtige tilbud vi har fået. Vi gik tilbage og spurgte om de havde en anden kasse med det angivede styk af curvetter. Vi bliver mødt af den samme medarbejder, som pludselig er arrogant og nærmest sur over at vi har talt hvor mange der var i kassen. Han svarer igen og siger at vi har åbent kassen og at vi bare kan skære dem over. Derefter spørger vi efter en mørbrad på 2-2,2 kg. hvor han kommer ud med 2 stk af 1 kg hver. Her forklarer vi at vi ønsker 1 mørbrad på 2 kg. hvor han siger at 2 mørbrad på 1 kg er det sammen som 1 mørbrad på 2 kg. Vi siger pænt nej tak og tager kassen med de 7 curvetter og siger tak for hjælpen, hvor til han bare vendte ryggen til.
Sidste gang jeg sætter mine ben i denne butik.

løvbjerg Brønderslev
der var et stor skilt foran kylling med tilbud kortdato
alle der kom forbi fyldte i kurven det var jo super billigt
men i kasse var prisen en helt anden det var faktisk meget dyrt og jeg henviser til deres skilt
chefen kom forbi og fortalte at skiltet var placeret forkert og kikkede på mig som om jeg var dum, så fortalte han mig det er ikke forbudt og tænke sig om ..!
jeg har rigtig mange gange oplevet at prisen er en anden i kasse end de tilbud som de selv laver
jeg tænker hvis jeg bytter prisen på en vare er det tyveri
hvis de bytter prisen på en vare er det en fejl uden konsekvens for dem ..
og jeres standart svar er jeg på ingen måde interesseret i det kender vi i forvejen det er jo bare en fejl …
i laver selv jeres tilbud i sætte selv jeres priser
det er sku tankevækkende der er så mange gentagende fejl
siden det bliver ved må det jo være forretning

10 kg kampben i en massiv frossen klump sku ik i orden esbjerg

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Vi har idag, søndag besøgt Løvbjerg Varde gor at handle og aflevere en pakke.
Vi kunne ikke aflevere pakken, som skulle sendes ved DHL for trods af DHL skriver på deres hjemmeside at det er en mulighed. Man kan dog hente pakke fra DHL i Løvbjerg Varde, fik vi at ved fra en medarbejder.
Flere af de ting vi vil købe, var ikke på hylder - især brød og mælkeprodukter var der ikke.
Det var en gang at vi synes det var en 5 stjernet oplevelse at handle i Løvbjerg Varde, men det er efterhånden længe siden. Før, viste vi hjem butiks chef var, han hilst på alle, og ikke for fint til at ligge varer på hylde. Der har været 2 chefer siden, og jeg må sige, at jeg ikke aner hvem vedkommende er idag. Vi oplever at der ikke er den samme god engagement fra især de unge medarbejdere, og service er bestemt gået ned af bakken. Og ved kassen skal man tage kiggert op for at se om ting er gået ind til den korrekte pris da skrift størrelsen på skærm er for lille. Og det med prisen, det kunne vi engang stole på at det var korrekt, I dag nær studerer vi bonen, da den er oftest med fejl.
Det er en skam at en butik, som en gang var så god skulle ændre sig så markant.
Svar til Løvbjerg: tak for svaret, jeg håber det går en forskel!
Med hensyn til DHL, vi fandt selv ud af at DHL har en aftale med Bring, men det var først da vi afleveret pakken et andet sted. Det er sådan noget jeg forventer butikkerne ved.

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Jeg søgte job hos dem 12/5 - fik en bekræftelse på at de havde modtaget den. Forgæves forsøgt at kontakte dem flere gange den sidste måneds tid - dårlig stil ikke at melde tilbage en måned efter ansøgning er sendt…

LØVBJERG TARUP CENTRET
Igen er der fejl i prisen. ALTID priser der ikke passer.
DET ER SIMPELTHEN IKKE I ORDEN.
LØVBJERG TARUP CENTRET

Resposta da Løvbjerg Supermarked
For en i h......., var ude og hente mit smørrebrød som vi skulle bruge kl 12.
Der var intet lavet trods vi har billede af bestillingen som vi bestilte først på ugen
Ked af det Løvbjerg Fredericia så mistede i lige et par kunder mere

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Igen igen har Løvbjerg varer på tilbud som ikke er til salg.
3. gang på 4 måneder er Hansen ispinde ikke at finde i forretningen.
Undskyldningen denne gang, “Jamen vi kan ikke sælge dem”.
En anden undskyldning lyder “ de er nok udsolgt”
Men, men de har aldrig været i forretningen.
Undskyldningen lige efter jul lyder “ Måske har vi problemer med det økologiske sortiment”,
Og den bedste undskyldning af alle “Hansen is var på tilbud i sidste uge” Ja ja klogesen, her er tilbudsavisen, og hvad ser vi. Hansen is, bare ikke i Løvbjerg.

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Dårligste Håndværker i lang tid.
Var der 0900. Købte håndværkere til 8,-
Tør og intetsigende.
Når man handler der, er det 3 i en.
Første
Eneste
Og sidste gang man gør det.

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Min anmeldelse vedrører Løvbjerg Sct. Mathias Center Viborg.
Meget ofte har de ikke de varer beskrevet i tilbudsavisen.
Brødafdelingen har 3/4 tomme hylder , har flere gange kommet hjem med halvrådne tomater og kartofler.
Og hvor er det dog trist at 70% af varene i avisen er junkfood/ultraforarbejdede "fødevarer" , Løvbjerg går vist ikke meget op i at tilbyde kunderne ordentlige varer!
Jeg har lagt ca. 3000,- hver måned i butikken , det kommer ikke til at ske mere.
Jeg spår ikke Løvbjerg en lang fremtid her i centret.

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Aldrig har jeg mødt så sur en uddeler,de havde et skilt hvor der stod at man kunne få et bundt bananer med 7 stk men de havde kun nogle med 4 stk i et bundt og der fik jeg at vide de kostede det samme. Så jeg fik at vide sådan var bare hos dem. 👎🏼👎🏼

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Alt hvad de har a tilbud er altid udsolgt...gangteret fordi.uha nu har for mange købt billigt,,så nu melder vi udsolgt...løvbjerg Frederikshavn..en ussel butik...

Resposta da Løvbjerg Supermarked
UDEN GEBYR PÅ FIRMAKØB - Jeg er glad for at i ikke vælger at lægge gebyr på små virksomheder når vi handler i i LØVBJERG. så jeg har skiftet fra bilka til jer :-)
Jeg skulle afhente et dobbelt bundt tulipaner i Løvbjerg, Tarup. Jeg skulle lige finde udleveringen og da gav jeg nummeret og fik at vide at jeg bare skulle tage et bundt. Syntes at 60 kr var mange penge for 9 tulipaner. Det viste sig så at jeg kun fik halvdelen. Det vidste jeg ikke lige noget om.
Kommer der aldrig mere

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Jeg vil stærkt fraråde jer at sende jeres pakker hos Løvbjerg i Esbjerg. Jeg har oplevet et par gange nu at der har været fejl i forbindelse med pakker jeg skulle sende. Men i dag topper den. Jeg sender en pakke som skulle til Gråsten, men cirka et kvarter efter jeg har afleveret den står der at den er klar til afhentning i Løvbjerg Esbjerg. Vi konfronterer pakkemedarbejderen som scanner den igen og 10 minutter efter står der at pakken er leveret. For tredje gang tager jeg i Løvbjerg, denne gang siger pakkemedarbejderen at de har haft mange pakker de skulle håndtere så derfor er pakken ikke kommet i buret til afsendelse, men i stedet blevet lagt klar til afhentning. Værste sted at sende jeres pakker!

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Ulovlig anprisning af fødevarer i jatak-tilbud. Selv efter flere henvendelser hvor der loves bod og bedring, er der fortsat reklamer for "chokoladeknapper" og "pålægschokolade", som tydeligvis er vekaoprodukter.
Jeg tør ikke tænke på alle de kunder der bliver snydt. Mange der køber den slags er nok ligeglade, men derfor skal de ikke snydes alligevel.
Nå ja, de tager aldrig telefonen.

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Har i dag købt jatak tilbud i Tarm ribeye filet frisk dato,
da vi kom hjem var kødet sur, produktionsdato01.10.25 bedst før 01.02.26 fra producenten i Brasilien, Løvbjerg sætter ny mærkning på pakkedato 29.01.26 bedst før 20.02.2026, fik pengene tilbage og fik at vide der var flere kunder der havde været forbi, er det normalt for Løvbjerg at man ulovligt omgår dato mærkning, har ellers været glad for at handle i Løvbjerg men nu…….har billeder af datomærkning

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Jeg var i dag i Trøjborg centret, og blev stoppet ligeså pænt af en sælger der ville sælge mobiltelefoni - vi snakkede om det, men så lige midt i samtalen råber en af medarbejderne fra Løvbjerg som er ved at fylde en køler op (som i øvrigt står placeret utrolig langt væk fra butikken)
Han råber så hvorfor de her sælgere er her, hvortil sælgeren siger at de har booket standplads her i Centret, i det sælgeren på naturligvis går tættere på ham fra Løvbjerg for at kunne høre ham og forklare at de jo har booket standplads råber han “Du skal ikke komme tættere på mig!”
Meget ubehagelig måde at snakke på til andre “butikker” i centret, jeg får at vide på grund af nysgerrighed af sælgerne at de betaler for at stå her, så denne reaktion bevidner mig om at Løvbjerg jo må køre efter en dårlig moral og etik i dette center
Til info var medarbejderen/lederen høj og med krøllet hår, jeg vil aldrig handle herinde igen hvis ikke der kan tales ordentligt til de andre “små” butikker i centeret :(
Synes at en stand herinde med så søde sælgere skaber liv og god stemning.

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.