Jeg kan ikke finde dokumentation for, at Segredos de São Miguel nogensinde har kostet 79,99 kr. hos Løvbjerg. Tværtimod viser tidligere tilbud priser på ca. 35–45 kr. Hvis 79,99 kr. bruges som fø... Ver mais
A empresa respondeu
Løvbjerg Frederikshavn Dejligt med en flot ny butik med gode åbningstilbud. Jeg er lidt betænkelig ved skurene til indkøbsvogne der er ret meget fald på så hvis det stormer tror jeg vognene, kan tr... Ver mais
Købte julefrokost middag til 25 mennekser, da vi kom hele vejen hjem til Starup, manglede størstedelen af maden, der var mad svarnede til 5 personer, vi kontaktede løvbjerg og fik en lang køretur tilb... Ver mais
A empresa respondeu
Min anmeldelse vedrører Løvbjerg Sct. Mathias Center Viborg. Da Løvbjerg overtog efter Meny tænkte jeg fint , men jeg blev gradvist mere og mere skuffet over en så dårligt drevet butik. Meget of... Ver mais
A empresa respondeu
Løvbjerg består af 17 lokale supermarkeder i Danmark, hvor du kan finde alt til hverdagen og festen ét sted. Løvbjerg vil gerne gøre det let for dig at foretage alle dine indkøb ét sted. Vi har alle basisvarer til fast discountpris og et stort og bredt udvalg af økologiske, glutenfri, sukkerfri, nøglehulsmærkede og miljømærkede varer til fast lav pris. Det hele - bare billigt!
Borgergade 12, 8700, Horsens, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 97% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Tilbudsavisen på internettet virker kun 5% af tiden. Det bliver virkelig træls

Resposta da Løvbjerg Supermarked
I have just been in your shop in Esbjerg, and I must say it was one of the worst shopping experiences I’ve ever had. I was simply doing my regular Saturday shopping and spent over 300 kr, only to be humiliated as I left the store. One of your employees stopped me IN FRONT OF the shop and demanded to check my bag without giving any explanation, treating me like a criminal. It was incredibly disrespectful and completely uncalled for.
While I had nothing to hide and showed my bag, the experience left me feeling extremely uncomfortable and unwelcome. This level of customer treatment is unacceptable, and I will absolutely not be returning to your store.
To make matters worse, this is not the first issue I’ve encountered at your shop. On multiple occasions, I’ve noticed that items are priced lower on the shelves than what they scan for at the register. Even when I pointed out the discrepancy, I was refused a refund. This kind of dishonesty, combined with the appalling customer service, makes me wonder how you are still in business.
No one should have to deal with such POOR TREATMENT and UNFAIR PRICING.

Resposta da Løvbjerg Supermarked
I Januar 2025 købte vi "JaTak" tilbud på kød. Vi købte flere pakker, men desværre var en af pakkerne ret fordærvet (formentlig hul på indpakning). Under vores ompakning til frost, blev alt kødet derfor kontamineret.
Vi kontakter Løvbjerg og forklarer dem problematikken. Vi får hurtig respons og Løvbjerg håndterer situationen meget servicemindet.
Lige fra e-mail korrespondance til personalet i slagteri afdelingen.
Hele forløbet sker i en meget venlig og imødekommende dialog.
Jeg er selv uddannet i butik og må sige, at Løvbjerg her virkelig har haft kunden i fokus og er servicemindet.
Vi føler os godt behandlet og kompenseret.
Tak for at håndtere en uheldig situation, så fint. Flot service.
Det bliver første og sidste gang jeg køber en fregagsmenu. Alt var godt pånær kødet. Virkelig dårlig kvalitet. Og det ødelagde måltidet

Jeg har i dag den 29 januar 2025
Været i løvbjerg Esbjerg , for at bestille en pålægskagemand.
Blev afvist, fordi det skulle bestilles 3 dage før, jeg skulle bruge den lørdag, i min verden er det 3 dage.
Ydermere rendte han efter mig og overfusede mig , om at vist det havde været en restaurant osv. virkelig ubehagelig oplevelse

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Sagde Ja tak til et tilbud i Frederikshavn mellem jul og nytår på en Tyndsteg der blev annonceret som GARANTIMØR . Det var den BESTEMT ikke . 5 timer i Sousvide Nytårsaften og den var stadig uspiselig og med en kæmpe tværgående sene . Så ingen kød til hovedretten. De sælger så tyndsteg igen i Januar under samme beskrivelse . Men svare ikke på Henvendelser. Fraråder derfor andre at købe deres GARANTIMØRE kød. Garantien er ikke til at få øje på..

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Havde et ja tak tilbud fra Løvbjerg Esbjerg, kan afhentes fredag til lørdag i åbningstiden. Vi kommer ved 18 tiden og bliver henvist til slagter afdelingen.. vi ringer på klokken, men der kommer ikke nogen og efter at have venter i små 10 min finder jeg medarbejder som henviste mig. Han går rundt og leder, men finder ikke nogen og vi står og venter igen i over 15 min hvor jeg til sidst går ud for at finde ungarbejdere. Finder ham komme gående med en palle, stille den og går til pakkeudlevering da der bliver trykker efter hjælp. Da jeg stille mig i kø, ser han mig, går han fra kunden han var ved at hjælpe og finder endelig en medarbejder. Skulle hente 2 ja tak tilbud men det tog nok 45 min da vi stod og ventede og ventede. Virkelig dårlig service - er der ingen ledere de unge kan spørge efter hjælp. Følte at han håbede vi gik, så var der problem jo løst uden at være løst. Håber ikke det er sådan de unge bliver oplært ved jer, kan de ikke finde hjælp, så glem kunden.

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Som tilflytter er Løvbjerg er blevet mit favorit-indkøbssted. Altid fantastisk service, kæmpe sortiment og gode priser.
Vi havde bestilt nytårs menuen til 4 personer fra 6600 Vejen.
Det var vild lækkert 😋 Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller gæste mad fra Løvbjerg.
Alt var nemt og velsmagende. Kødet var så mør 😃

Løvbjerg Horsens:
Ville købe for kr. 416,00 og betale med en 500 kr. seddel, af den model der udgår i juni 2025! Jeg måtte gå uden varer.
Grotesk dårlig behandling!
Har modtaget svar hvor der beklages for oplevelsen.
Det er stadig uklart om det var en fejl at jeg ikke kunne betale med gyldig 500 kr. seddel!

Løvbjerg Esbjerg
Er normalt glad for butikken. Men skulle have et par gode bøffer til aftensmad i den gode slagterafdelingen men det blev et par dyre bøffer da min p skive blev stillet en time forkert, præcis 5 minutter efter jeg havde parkeret blev der sat en p afgift i min forrude. Fortsæt endelig med denne jagt på parkerings forseelser hvor p vagten mere eller mere står på lur med bødeblokken. Jeres slagterafdelingen kan være nok så god men det bliver for dyre bøffer når der også skal betales p afgift. Kommer ikke længere i butikken så længe disse p regler er der. Forstår ikke at butikken vil være dette bekendt.
Mvh Tommy Hansen

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Hej min pakke blev leveret med problem som de fikset
Husk jeres kvitteringer ved Løvbjerg i Esbjerg, der er kun 100% procent chance at den ikke passer.
Jeg var forbi Løvbjerg 2 gange siden de åbnede i Esbjerg og begge gange passede priser ikke. Første gang tog de 79.95kr for en myslibar som koster 9.95kr. Og anden gang 199kr for fiskefilet til 99 kr. Jeg fik selfølgelig penge retur begge gange, men det giver mig ikke ligefrem lyst til at besøge butikken igen. Fin butik ellers, men styr på priserne har de ikke. Sjovt nok altid til deres fordel.

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Pose med 4 kg spisekartofler. Gestus.
Købt 3 oktober - forsøgt anvende 5 oktober, de havde været opbevaret køligt.
Flere kartofler var rådne, mange havde dybdegående skurv og sorte pletter.
Omkring halvdelen var dermed kassable.
Har Løvbjerg overhovedet ingen egenkontrol på det de sælger.
Sidst var det galt med deres hakkede kalv/flæsk.
Det er uforskammet at sælge rådne kartofler.

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Vi ser i reklamen, at der er økologisk letmælk på tilbud til 10kr og derfor ligger vi vores uge indkøb i Løvbjerg Horsens. Også selv om vi tidligere har oplevet at de ikke har de tilbud de reklamere med - for mælk bliver jo leveres hver dag.
Men da vi kommer derned søndag kl. 10 om formiddagen er der desværre udsolgt. Vi spørge efter det, men den stakkels unge mand, må tydeligvis for 117 gang i dag, sige at det desværre ikke er blevet leveret.
Ja der kan ske fejl, men ikke hver eneste gang de reklamere med gode tilbud.
I køledisken var der helt tydeligt ikke gjort klar til et så godt tilbud. Der var plads til en række med denne mælk = Ca 10 liter. Vi taler om en besparelse på 4,25 pr liter mælk, hvilket i andre butikker, så som Rema, ville betyde at man havde gjort plads til et helt bur.
Virker som om de laver reklamen ud fra hvad der trækker kunder til, men ikke ud fra hvad de reelt har.
Vi blev snydt endnu engang, men gør at vi ikke kommer tilbage og ej heller spilder vores tid på at kigge deres reklame igennem, da det viser sig bare at være fantasier.
Vejen igennem resten af butikken er ligeså en træls oplevelse.
Flere af tingene er udsolgte og da vi når kassen er der en dame der, ved gennemgang af sin bon, har fundet ikke bare en, men 3 fejl.
Den unge pige ved kassen forsøger at hjælpe, men må kalde på assistance - flere af deres tilbud, er ikke gået ind til den rigtige pris og dette må vi så vente på bliver rettet i Ca. 15 min.
Og dette gentager sig med kunden efter os - spar 25%, men kun hvis du selv finder fejlen og efterfølgende vil vente 15 min., på at fejlen rettes😱
Bare nej.

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Opdatering: Jeg har haft en god snak med slagteren og fået en uforbeholden undskyldning. Fint med mig, vi kan alle fejle.
Generelt er jeg normalt godt tilfreds med at handle i Løvbjerg.
Har det normalt sådan at hvis man har noget godt at sige om en virksomhed, skal man sige det til dem man kender. Er det skidt skal man sige det til virksomheden.
Jeg har forsøgt at skrive direkte til Løvbjerg men uden reaktion.
Så prøver vi her:
"Hej Slagter
Jeg sagde ”Ja tak” til en oksefilet i fredags. Lørdag henvendte jeg mig så ved disken og fik udleveret en filet der på ingen måde lignede det i havde vist i annoncen. Umiddelbart var der mere fedt end kød i pakken. Jeg nævnte det for medarbejderen som vrissent hentede en ny. Her var billedet næsten det samme. Ikke noget der på nogen måde lignede det jeg havde sagt ”Ja tak” til. I øvrigt vejede stykket kun 2800g. Det var så dårligt at jeg ikke ønskede at servere det for mine gæster lørdag aften. Så ingen filet til mig - øv."
I opslaget lovede i:"SINDSSYGT FLOT OKSEFILET, DER ER TRIMMET HELT NED, SÅ DU HAR MINIMALT AFPUDS"
Løvbjerg Trøjborg

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Jeg var i løvbjerg tarup mandag lige før lukketid for at købe sodavand på tilbud.
Der var bøvl med deres kortlæser ved kassen så jeg kunne ikke bruge applepay hvilket resulterede i at jeg ikke kunne få varerne med hjem
Jeg kom tilbage tirsdag men der var der udsolgt.
Jeg spurgte en medarbejder om han havde flere på lager, hvorpå han gik på legeret for at kigge, det var der desværre ikke.
Han sagde at han vil forsøge at få en hastelevering torsdag.
Torsdag var jeg igen i butikken, det havde desværre ikke lykkedes ham at få dem hjem. Torsdag var den sidste dag med tilbudet.
Her viser han god købmandskab, han virker oprigtig når han fortæller at han er ked af det. Men at han får levering fredag. Hvis jeg kommer fredag så vil han sælge mig sodavanden til tilbudsprisen
Mange tak for god service, jeg vil ønske at der var flere af din slags i branchen.
Peter

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Havde set frem til et lækkert Stjerneskud som annonceret. Endda inklusiv en flaske god hvidvin ved bestilling af 2. Stjerneskud var slattent og lignede på ingen måde billedet uden dampet fisk og rejer. Efter henvendelse hos div. Chefer hvor man fik at vide at det var bare ærgerligt, blev man lagt for had ved kassen, hvor de ikke var informeret om den gratis hvidvin.
Tag jer nu sammen Løvbjerg jeg har handlet hos jer i flere år og det bliver ringere og ringere.

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Kør aldrig til løvbjerg i Viborg Koldingvej! Det er en ren pengemaskine! Rundstykkerne blev langt dyrere, da der åbenbart er kommet parkeringsvagt på, giver lige en chance på 3 minutter! Ellers ærgerligt, for kunne ellers godt lide at komme der…

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Løvbjerg Ikast så flink en mand i pakke shoppen . Min søn på 7 snakke stadig om at han hjælp med at scanne min pakke ud. Så nogen mennesker har overskud og lyst gøre lidt ekstra få ders kunder.

Resposta da Løvbjerg Supermarked
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.