Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had 2 geurkaarsen besteld en ik kreeg ook 2 geurkaarsen, maar met de verkeerde geur. Ik heb toen contact opgenomen met de Luigistore en zij namen de volle verantwoording voor de fout. Niet kreeg ik... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beste, Besteld, betaald en uiteindelijk bericht over niet kunnen leveren. Ik heb jullie inmiddels meerdere mails gestuurd over het niet kunnen leveren van mijn bestelde producten. We hebb... Ver mais

2,6

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

53 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

2,6

Todas as avaliações

33 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Order missing for weeks

I placed my order on August 5th, and to this day I still have no idea what is happening with my parcel. The last tracking update was on August 8th, when the package was handed over to DPD. Since then, there has been no further update or progress.

What is even more disappointing is the store’s approach to the situation. Despite contacting customer service multiple times, I have not received a clear explanation or a concrete solution. I have been left waiting for weeks for an order that I have already paid for, while the store seems unwilling to take responsibility for resolving the issue.

Overall, this has been a very frustrating and disappointing experience. I expected much better communication and customer service, especially when an order has clearly been delayed for such a long time.

19 de agosto de 2026

Beste wie eigenlijk?

Beste,

Besteld, betaald en uiteindelijk bericht over niet kunnen leveren.
We hebben afgesproken om het bedrag terug te storten. Helaas is dat tot op heden nog niet gebeurd en ook ontvang ik geen enkele reactie.

Op 23 juli krijg ik excuses voor de late reactie en nu hoor ik helemaal niets meer. Wat gaat er mis?

Vriendelijke groet en wilt u het openstaande bedrag terug storten? En bevestigen graag.

Vr gr,
E. Mooij

9 de julho de 2026

Zeer ontevreden

Het is jammer dat 1 ster geven het minimum is....
Ik wacht al meer dan 6 maanden op een fatsoenlijke reactie.
Op 17 december een bestelling geplaatst van geurstokjes. De bestelde geur bleek niet leverbaar, dus ik kreeg de vraag of ik andere geuren wilde kiezen. Ik heb geantwoord dat ik dit niet wilde.
Vanaf dat moment is het van hun kant stil. Geen reactie op mail of whatsapp. Ook mijn verzoek het bestelbedrag terug te storten wordt genegeerd. Ik ben zeer ontevreden.

17 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Die enne ster is nog teveel

Die enne ster is nog teveel .komen hun afspraken niet na .
Beloven alles en er gebeurt niets .bestellingen zijn op back order dus je mag hopen dat je het ooit krijgt .Worden erg veel fouten gemaakt en ze herstellen ze bijna niet en zo je dan moet je er achter aan lopen .Echt een aan fluiting .

10 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Crème besteld aan de hand van eerdere…

Crème besteld aan de hand van eerdere ervaring elders. Wil exact dezelfde crème, stond ook op de website van Luigistore met etiket als bedoeld. Krijgt uiteindelijk na twee weken crème in volledige blanco pot. Zonder enige beschrijving. Hoe kan ik dit vertrouwen? Over de levertijd van twee dagen wat uiteindelijk twee weken werd maar niet gesproken.
Onbetrouwbaar bedrijf dus. Jammer!

3 de julho de 2026

1 ster is al teveel

1 ster is al teveel.
23 mei spullen besteld nog steeds niks binnen. Telefoon word niet opgenomen,mail niet beantwoord.
Als je toch zo je geld moet verdienen pfff...
Luigi store ,koop er lekker een zak lollies van👍

8 de julho de 2026

Ware bestellt

Ware bestellt, bezahlt und nichts kam. Kontaktaufnahme per Mail und WhatsApp wo die Ware bleibt. Ist nicht mehr lieferbar, wir könnten was anderes liefern. Ich antwortete mit Nein. Ich möchte mein Geld zurück. Per WhatsApp wurde mir eine sofortige Rückzahlung versichert. Bis heute ist nichts passiert. Auch keine Antworten auf meine Benachrichtigungen.

17 de abril de 2026

Waardeloos, oplichters!

Waardeloos! Het duurde eindeloos voordat de bestelling werd geleverd. Ik heb hier een mail over gestuurd en daarin werd me gezegd dat het binnen 3 werkdagen zou volgen. Dat kwamen er weer 10 bovenop. Toen de bestelling uiteindelijk binnen kwam, bleek het totaal iets anders te zijn. Vervolgens heb ik tot wel 10x toe contact gezocht via mail en whatsapp en ze laten helemaal niets weten. Ik vind het gewoon oplichting eerste klas. Niets bestellen bij deze gasten, waardeloos!!!

7 de abril de 2026

Zelfs 1 ster is teveel

Zelfs 1 ster is teveel. Product besteld waarvan ik eerst een week op heb gewacht terwijl er 1 tot 3 bezorgdagen op staat. Na een week zelf contact opgenomen waarbij er gezegd werd dat het binnen 1 a 2 dagen verzonden zou worden. Track & trace gekregen maar het pakket is nog steeds niet bij dhl punt. Weer een week verder zelf weer een bericht gestuurd omdat ik nog steeds niks heb mogen ontvangen. En nu blijkt dat ze nog geen voorraad hadden van mijn product maar dat is nu net geleverd. Bijzonder dat je het aanmeld maar niks gaat sturen, communiceren is ontzettend moeilijk voor dit bedrijf. 18 maart besteld en vandaag 4 april pas mogen ontvangen. Beter iets dan helemaal niets zou je denken. Is het totaal niet het product wat ik heb besteld, het lijkt er niet eens op.
Bestel hier niet, als je geen bedrijf kan runnen doe het dan ook niet. Ik ga in ieder geval een melding maken bij de fraudehelpdesk want dit slaat nergens op.

4 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

onbeleefd na het versturen van het verkeerde product.

Ze stuurden me het verkeerde product en omdat ik het niet kon retourneren omdat er geen retourlabel bij zat, heb ik contact met ze opgenomen. Eerst reageerden ze één bericht, maar daarna twee dagen lang niets meer. Ik heb gemaild, ge-WhatsAppt, gebeld, enzovoort. Ze zeiden dat ik niet moest bellen (ook al hebben ze een telefoonnummer waarop je ze kunt bereiken) en omdat ik ze als laatste redmiddel een aantal keer had gebeld, zeiden ze: "Kunt u normaal doen ipv 15 keer bellen? Ik antwoord u vandaag, graag geduld." Ik zei dat ik niet kon bellen omdat er geen manier was om het verkeerde artikel terug te sturen en ze zeiden: "Omdat ik het druk heb." Wat voor winkel stuurt nou het verkeerde artikel en behandelt je dan zo terwijl je probeert het te herstellen? Echt vreselijk.

28 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verf gekocht bij Luigistore

Verf gekocht bij Luigistore. Het duurde iets langer dan verwacht, maar verder was alles goed. Via WhatsApp fijn geholpen met duidelijke uitleg en advies. Product was helemaal in orde.

30 de janeiro de 2026

Esta empresa é sua?