Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had 2 geurkaarsen besteld en ik kreeg ook 2 geurkaarsen, maar met de verkeerde geur. Ik heb toen contact opgenomen met de Luigistore en zij namen de volle verantwoording voor de fout. Niet kreeg ik... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beste, Besteld, betaald en uiteindelijk bericht over niet kunnen leveren. Ik heb jullie inmiddels meerdere mails gestuurd over het niet kunnen leveren van mijn bestelde producten. We hebb... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I placed my order on August 5th, and to this day I still have no idea what is happening with my parcel. The last tracking update was on August 8th, when the package was handed over to DPD. Since t... Ver mais

2,6

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

53 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

2,6

Todas as avaliações

33 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dat dit bedrijf uberhaupt nog bestaat…

Dat dit bedrijf uberhaupt nog bestaat is mij een wonder. Had ik de reviews eerder gelezen had ik hier zeker niet besteld. Slechtse service die ik ooit heb meegemaakt. Na 3 dagen mijn bestelling niet binnen en ook niets gehoord dus maar contact opgenomen. Dit gaat via whatsapp. Na wat heen en weer appen mij beloofd dat het de volgende dag verzonden zou worden, vervolgens weer niets gehoord. Weer appen en te horen krijgen dat de bestelling geannuleerd is en ik mijn geld binnen 2 dagen terug krijg. Wat een extreem slechte zaak dit . Bestel hier niets aub!! Mag hopen dat ik mijn geld terug krijg want ze doen niets wat ze beloven. Geen geld terug krijgt dit zeker nog een staartje. En dan ook nog zeggen dat ik een opdringerige klant ben . Wil gewoon de spullen waar ik voor betaald heb. Kan nog veel opdringeriger worden als ik mijn geld niet terug krijg.

8 de janeiro de 2025

Zeer slechte service

eerst was het moeilijk om contact te krijgen mbt wanneer mijn bestelling geleverd zou worden. En ik heb uiteindelijk mijn bestelling gekregen alleen hebben ze het verkeerde geleverd. En sinds dien probeer ik contact met ze te krijgen. Maar op geen enkele manier lukt dat.

13-3-2025
Tot op heden nog geen enkel contact met hun kunnen krijgen. Bestel NOOIT wat hier! Zo ga je niet met klanten om. Waardeloos bedrijf!

27 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling gedaan en na heel lang…

Bestelling gedaan en na heel lang wachten en zelf mailen bleek dit niet leverbaar.
Nu al weken bezig om m’n geld terug te krijgen. Bellen helpt niet mailen helpt niet.
Zou mij na 10 minuten terug mailen want bellen en internetten kon niet tegenlijk.
Zit nu nog te wachten. Dus ik zeg nee.

29 de julho de 2024

NIET HIER KOPEN?

Ik vertrouw dit bedrijf voor geen millimeter. Ze nemen de telefoon niet op, reageren niet als je ingesproken hebt.
Gelukkig heb ik niet vooraf betaald: ik vrees dat ik dan mijn geld kwijt zou zijn!

17 de julho de 2024

Wat een vreselijk bedrijf

Wat een vreselijk bedrijf. Op 31 mei een bestelling geplaatst. Dit zou 1 tot 3 dagen duren. Op 12 juni zelf gevraagd waar m'n bestelling bleef. Mijn bestelling bleek in backorder te staan. Er werden een paar alternatieven geboden waarop ik aangaf dat ik die niet wilde maar dan liever m'n geld terug wilde. Vervolgens niets meer gehoord en het is niet mogelijk contact met ze te krijgen. Er komt gewoon geen antwoord of informatie. Aangezien ik nog steeds geen geld terug heb ga ik aangifte bij de politie doen.

10 de julho de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas