Fungerade bra när man kopplade enheten mot telefonen men när man kopplar mot datorn fungerar det inte lika bra. Tappar kontakten ofta.
A empresa respondeu
Virkelig fedt produkt og god Service! Jeg bestilte de små smarte elektroniske flag fra Luxafor.dk fordi jeg ville indføre dem på vores kontor (hvilket i øvrigt har været en succes!) De kom frem dag... Ver mais
Luxafor er en samling værktøjer, som gør det nemt hele tiden at arbejde koncentreret. Dine kollegaer kan se, når du er travlt optaget og ikke ønsker at blive forstyrret.
Stenløkkeparken 18, 5450, Otterup, Dinamarca
Tappar kontakten ofta.

Resposta da Luxafor Danmark
Hurtig ekspedidtion, den rigtige vare. Helt perfekt

Resposta da Luxafor Danmark
Good product with quick delivery and fast customerservice when I needed to update the order in last minute.

Resposta da Luxafor Danmark
Jeg er kæmpe fan af Luxafor løsninger.
Har et stykke tid søgt efter en løsning der kunne hjælpe mig og mit team med at få minimeret afbrydelserne i løbet af dagen.
Det er nu lykkedes både når vi er på online møder og taler på mobilen.
Plus alle de andre fede features der er på appen.

Resposta da Luxafor Danmark
Luxafor Flag Busy Light er helt perfekt til hjemmekontoret. Den gør det nemt og tydeligt for andre i husstanden at se, hvornår jeg arbejder og ikke må forstyrres. Lyset er skarpt, synligt og kan tilpasses efter behov, så jeg hurtigt kan skifte mellem “optaget” og “tilgængelig”.
Installationen var enkel, og softwaren fungerer intuitivt. Jeg kan især godt lide, at lyset reagerer automatisk på min kalender og mine møder – det sparer både tid og afbrydelser.
Alt i alt er Luxafor Flag blevet et uundværligt redskab i min hverdag og har markant reduceret antallet af forstyrrelser. Kan klart anbefales til alle, der arbejder hjemme og har brug for ro og fokus.

Resposta da Luxafor Danmark
Meget hurtig service, og fint produkt jeg modtog.
Kan godt anbefale at købe her.

Resposta da Luxafor Danmark
Altid en fornøjelse at handle med Mik. Et godt produkt, som hjælper med ro i løbet af arbejdsdagen. Nemt at vise at man er optaget. Så skal alle bare lære at respektere det

Resposta da Luxafor Danmark
Tusind tak for fantastisk service igen. Det betyder rigtig meget for mig , at I er seriøse og nu er det anden gang jeg har bestilt kabler hos jer.
Og igen et personligt kort ved, det fortjener da en anmeldelse.
Conni

Resposta da Luxafor Danmark
Altid en fornøjelse, når man som kunde føler sig taget seriøst, og der bliver gjort en indsats for at sætte sig i ens sted og forstå købsbehovet. Topkarakter til Mik!

Resposta da Luxafor Danmark
Jeg havde en rigtig god oplevelse i forbindelse med køb af 6 stk. Luxafor Bluetooth Pro.
Hurtig respons fra kundeservice, lynhurtig levering og produktet lever fuld ud op til vores forventninger.

Resposta da Luxafor Danmark
Det hele spiller, pakken kom hurtigt, alt var som beskrevet og vi er så glade for vores “optaget/åben lys”

Resposta da Luxafor Danmark
Hurtig ekspedition efter bestilling, og nøjagtig de kabler som jeg havde behov for. Og så et personligt kort vedlagt. Det er da overskud, fra firmaet. :-)

Resposta da Luxafor Danmark
Produkt kam innerhalb kürzester Zeit - bin sehr zufrieden. Vielen Dank!

Resposta da Luxafor Danmark
Hallo liebe Leser, ich gebe Luxafor 10 Punkte von 10. Bestellung und Lieferung hat alles super gut geklappt. Das Produkt ist sehr gut . Beste Grüße Werner S.

Resposta da Luxafor Danmark
Lyn hurtig svar på henvendelse, god service og hurtig levering.
Smart og brugervenligt produkt.

Resposta da Luxafor Danmark
Super hurtig levering af et godt produkt. Informativ og overskuelig hjemmeside med relevant og lettilgængelig information om produkterne. Hurtig og venlig besvarelse af spørgsmål ved telefonopkald.

Resposta da Luxafor Danmark
Fin produkt, som virker overraskende godt og helt efter hensigten. Overraskende mange positive muligheder.
Eneste lille bagatel, er fastgørelses magnetten kommer til at sidde lidt skævt, men det kan løses med dobbeltklæbbende tape.

Resposta da Luxafor Danmark
Jeg bestilte en større mængde varer fra hjemmesiden. Varerne blev afsendt samme dag og jeg modtog dem den efterfølgende dag. Der var dog sket en fejl i leveringen, så jeg havde modtaget en varer for lidt... jeg skrev derfor til firmaet, der øjeblikkeligt afsendte den manglende vare. Super service - hurtig svartid og varerne lever op til forventningerne.

Resposta da Luxafor Danmark
Den nye Luxafor Switch PRO virker perfekt. Hurtig levering og god service.

Fantastisk produkt
Helt igennem en professionel og venlig service igennem processen.
De varmeste anbefalinger herfra

Resposta da Luxafor Danmark
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.