Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fungerade bra när man kopplade enheten mot telefonen men när man kopplar mot datorn fungerar det inte lika bra. Tappar kontakten ofta.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig fedt produkt og god Service! Jeg bestilte de små smarte elektroniske flag fra Luxafor.dk fordi jeg ville indføre dem på vores kontor (hvilket i øvrigt har været en succes!) De kom frem dag... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Saúde e segurança ocupacional

Escrito pela empresa

Luxafor er en samling værktøjer, som gør det nemt hele tiden at arbejde koncentreret. Dine kollegaer kan se, når du er travlt optaget og ikke ønsker at blive forstyrret.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fungerade bra när man kopplade enheten…

Tappar kontakten ofta.

28 de abril de 2026

Hej Henrik,

Tack för din recension och feedback.

Det är bra att höra att enheten fungerar fint tillsammans med telefonen, men vi beklagar att anslutningen till datorn inte är lika stabil.

Det vill vi gärna hjälpa dig att lösa. Ofta kan anslutningsproblem bero på Bluetooth-inställningar, drivrutiner/programvara, USB-strömsparläge eller avståndet till datorn.

Kontakta oss gärna direkt, så hjälper vi dig att gå igenom inställningarna och hitta en lösning.

Vänliga hälsningar
Mik Achton-Boel
luxafor.se

Hurtig ekspedidtion

Hurtig ekspedidtion, den rigtige vare. Helt perfekt

10 de fevereiro de 2026

Hej Morten,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at du fik den helt rigtige vare. Vi arbejder hver dag for, at det skal være nemt og problemfrit at handle hos os.

Tak fordi du handlede hos Luxafor.dk – og du er altid velkommen, hvis vi kan hjælpe igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Good product with quick delivery and…

Good product with quick delivery and fast customerservice when I needed to update the order in last minute.

7 de janeiro de 2026

Hi Mikael,

Thank you for your great review!

We’re happy to hear you’re pleased with the product and the fast delivery — and that our customer service could help you update the order at the last minute. Please don’t hesitate to reach out if we can assist you again.

Best regards,
Luxafor / Luxafor.se
info@luxafor.se
Swedish customer

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er kæmpe fan af Luxafor løsninger.

Jeg er kæmpe fan af Luxafor løsninger.
Har et stykke tid søgt efter en løsning der kunne hjælpe mig og mit team med at få minimeret afbrydelserne i løbet af dagen.
Det er nu lykkedes både når vi er på online møder og taler på mobilen.
Plus alle de andre fede features der er på appen.

12 de dezembro de 2025

Hej Tom,

Tak for 5-stjernet anmeldelsen. Det betyder meget at høre, at I har fået en løsning, der konkret gør hverdagen mere rolig ved at begrænse afbrydelser – både når I sidder i online møder og når du er i telefonen. Og at I samtidig får glæde af funktionerne i appen, som gør det nemt at tilpasse brugen til jeres arbejdsflow.

Tak fordi du valgte Luxafor.

Luxafor Flag Busy Light

Luxafor Flag Busy Light er helt perfekt til hjemmekontoret. Den gør det nemt og tydeligt for andre i husstanden at se, hvornår jeg arbejder og ikke må forstyrres. Lyset er skarpt, synligt og kan tilpasses efter behov, så jeg hurtigt kan skifte mellem “optaget” og “tilgængelig”.

Installationen var enkel, og softwaren fungerer intuitivt. Jeg kan især godt lide, at lyset reagerer automatisk på min kalender og mine møder – det sparer både tid og afbrydelser.

Alt i alt er Luxafor Flag blevet et uundværligt redskab i min hverdag og har markant reduceret antallet af forstyrrelser. Kan klart anbefales til alle, der arbejder hjemme og har brug for ro og fokus.

11 de dezembro de 2025

Hej Michael

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse – det betyder meget for os at høre, at Luxafor FLAG busylight fungerer optimalt til dit hjemmekontor.

Det er netop formålet: at gøre det enkelt og tydeligt for andre i husstanden, hvornår du arbejder og ikke må forstyrres. Tak også for din kommentar om, at lyset er skarpt og synligt, og at det er let at skifte mellem “optaget” og “tilgængelig”. Vi er desuden glade for, at installationen var enkel, at softwaren opleves intuitiv, og at den automatiske reaktion på kalender og møder reducerer afbrydelser og sparer tid.

Tak for din klare anbefaling.

Mik / Luxafor Danmark

Meget hurtig service

Meget hurtig service, og fint produkt jeg modtog.
Kan godt anbefale at købe her.

7 de julho de 2025

Hej Charlotte,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores hurtige service og produktet.

Tak fordi du anbefaler os – det betyder meget!

Endnu en god handel

Altid en fornøjelse at handle med Mik. Et godt produkt, som hjælper med ro i løbet af arbejdsdagen. Nemt at vise at man er optaget. Så skal alle bare lære at respektere det

17 de março de 2025

Hej Bente,

Tak for din fine anmeldelse! 😊

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med både produktet og handlen. Vi er helt enige – når først alle lærer at respektere signalerne, bliver arbejdsdagen meget mere fokuseret og rolig!

Vi ser frem til at handle med dig igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fint firma som ved hvad service er.

Tusind tak for fantastisk service igen. Det betyder rigtig meget for mig , at I er seriøse og nu er det anden gang jeg har bestilt kabler hos jer.
Og igen et personligt kort ved, det fortjener da en anmeldelse.

Conni

30 de janeiro de 2025

Kære Conni,

Tusind tak for dine pæne ord og for at du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft endnu en positiv oplevelse med vores service, og at vores personlige kort har gjort en forskel for dig.

Din tilfredshed og tillid er meget vigtig for os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Altid en fornøjelse

Altid en fornøjelse, når man som kunde føler sig taget seriøst, og der bliver gjort en indsats for at sætte sig i ens sted og forstå købsbehovet. Topkarakter til Mik!

30 de janeiro de 2025

Hej Dejan,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du føler dig taget seriøst, og at vi kan hjælpe med at forstå dine behov. Det er netop den oplevelse, vi ønsker at skabe for vores kunder!

God oplevelse!

Jeg havde en rigtig god oplevelse i forbindelse med køb af 6 stk. Luxafor Bluetooth Pro.

Hurtig respons fra kundeservice, lynhurtig levering og produktet lever fuld ud op til vores forventninger.

15 de janeiro de 2025

Hej Nicolaj,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores kundeservice og levering.

Det betyder meget for os, at produktet lever op til dine forventninger. 😊

Det hele spiller

Det hele spiller, pakken kom hurtigt, alt var som beskrevet og vi er så glade for vores “optaget/åben lys”

16 de dezembro de 2024

Hej Rasmus,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at alt levede op til dine forventninger, og at du er tilfreds med dit "optaget/åben lys". 😊

Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse – både med levering og produktet. Hvis der skulle være noget, vi kan hjælpe dig med fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Hurtig ekspedition efter bestilling

Hurtig ekspedition efter bestilling, og nøjagtig de kabler som jeg havde behov for. Og så et personligt kort vedlagt. Det er da overskud, fra firmaet. :-)

29 de outubro de 2024

Hej Conni,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sætter jeg virkelig pris på 😊og vi er glade for at I valgte Luxafor. 👌

Alles prima!

Produkt kam innerhalb kürzester Zeit - bin sehr zufrieden. Vielen Dank!

19 de novembro de 2024

Resposta da Luxafor Danmark

Vielen Dank für Ihre lieben Worte, über die wir uns herzlich freuen.

Wir hoffen, dass dies in Zukunft von Vorteil sein wird.

Mit vielen Grüßen
Luxafor Team Deutschland
www.luxafor.de

Super TOLL-Jeder Zeit wieder

Hallo liebe Leser, ich gebe Luxafor 10 Punkte von 10. Bestellung und Lieferung hat alles super gut geklappt. Das Produkt ist sehr gut . Beste Grüße Werner S.

9 de julho de 2024

Hallo Werner S,

Vielen Dank für deine Sterne. ⭐⭐⭐⭐⭐ 🤩

Wir wissen sie sehr zu schätzen. Und ich freue mich, dass Ihnen Luxafor gefällt.

Schönen Tag.

Mit vielen Grüßen
Vom Luxafor-Team
www.luxafor.de

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lyn hurtig svar på henvendelse

Lyn hurtig svar på henvendelse, god service og hurtig levering.
Smart og brugervenligt produkt.

5 de junho de 2024

Hej Bolette,

Tusind tak for din positive anmeldelse.😊

Den sætter vi virkelig stor pris på og vi er glade for at I valgte Luxafor. 👌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig levering af et godt…

Super hurtig levering af et godt produkt. Informativ og overskuelig hjemmeside med relevant og lettilgængelig information om produkterne. Hurtig og venlig besvarelse af spørgsmål ved telefonopkald.

19 de abril de 2024

Hej Stensballe,

Tusind tak for din anmeldelse. Den blev og er vi meget glad for. 👌

Vi håber at I fremadrettet bliver glade for Luxafor produkter i jeres hverdag. 😊👍

Luxafor Teamet

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Godt produkt, men fastgørelsen kunne være bedre

Fin produkt, som virker overraskende godt og helt efter hensigten. Overraskende mange positive muligheder.
Eneste lille bagatel, er fastgørelses magnetten kommer til at sidde lidt skævt, men det kan løses med dobbeltklæbbende tape.

15 de março de 2024

Hej Ulrik,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at produktet lever op til dine forventninger og har mange positive muligheder.

Vi vil tage din feedback omkring fastgørelsesmagneten til efterretning for at forbedre produktet fremadrettet.

Tak for din støtte!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en større mængde varer fra hjemmesiden. Varerne blev afsendt samme dag og jeg modtog dem den efterfølgende dag. Der var dog sket en fejl i leveringen, så jeg havde modtaget en varer for lidt... jeg skrev derfor til firmaet, der øjeblikkeligt afsendte den manglende vare. Super service - hurtig svartid og varerne lever op til forventningerne.

10 de janeiro de 2024

Hej Kristian,

Tusind tak for din positive anmeldelse.😊

Glad for at høre at Luxafor produkterne lever op til jeres forventninger. 👌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den nye Luxafor Switch PRO virker…

Den nye Luxafor Switch PRO virker perfekt. Hurtig levering og god service.

15 de dezembro de 2023

Hej Revisionscenteret,

Tusind tak for jeres respons, den sætter vi stor pris på. 😊

Og vi er glade for at I finder Luxafor SWITCH PRO brugbar. 👌

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt

Helt igennem en professionel og venlig service igennem processen.

De varmeste anbefalinger herfra

17 de outubro de 2023

Hej Szputnik,

Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi meget glad for. 😊

Med venlige hilsener
Fra Luxafor Teamet

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais