Banner for Magistrenes A-kasse

Magistrenes A-kasse Avaliações

1.152
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Line var god til at komme med forslag til jobansøgninger og cv, og jeg blev sat godt ind i forløbet og jobsøgning. Jeg fik også besvaret alle mine mange spørgsmål klart og tydeligt, og jeg har helt ro... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med MA. Hver gang jeg har været i kontakt med dem, er jeg blevet mødt af søde, imødekommende og hjælpsomme mennesker. Jeg havde især to rigtig gode samtaler me... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dejligt at være fysisk tilstede med nærværende dialog med såvel underviser og øvrige kursusdeltagere. Godt at få italesat såvel myter som fakta. Eftermiddag kunne være måske have været bedre brugt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Turen til Kulturmødet Mors var fremragende arrangeret fra start til slut. Rammerne fungerede upåklageligt, og der var styr på logistikken hele vejen igennem. ​En særlig tak skal lyde til Jakob og Je... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Seguro Renda Familiar

Escrito pela empresa

MA er en a-kasse af og for akademikere. Vi er et fagligt fællesskab, hvor mennesker med viden, nysgerrighed og ambitioner mødes, uanset om de kommer fra humaniora, naturvidenskab, samfundsfag eller arbejder i krydsfeltet mellem flere discipliner. Hos os får du ikke standardløsninger. Vi kombinerer høj faglighed med en menneskelig tilgang, fordi vi tror på, at der skal være mere menneske og mindre system i mødet med vores medlemmer. Vi er specialister i akademikernes arbejdsliv, og vi er her for at rådgive, udvikle og støtte dig, uanset hvor du er i din karriere.

Mere menneske, mindre system

Escrito pela empresa

Du står ikke alene i dit studie- og arbejdsliv - MA er med hele vejen
Hos MA får du en a-kasse af og for akademikere, hvor der er mere menneske og mindre system. Du kan blive medlem gratis under studiet og opnå ret til dagpenge fra første dag efter dimission. Vi hjælper dig med cv, ansøgninger og LinkedIn, og du får personlig sparring fra karriererådgivere med indsigt i det akademiske arbejdsmarked. Samtidig får du adgang til faglige arrangementer, stærke netværk og over 2.800 rabatter gennem Visma LogBuy. Meld dig ind på ma-kasse.dk på få minutter og bliv en del af et fællesskab, der styrker dine muligheder.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.152)

276 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Rart og informativt velkomstmøde

Jeg fik et godt indtryk af velkomstmødet. Det virkede som et rart sted at komme, og Mikkel var nem at snakke med. Der var styr på det praktiske, samtidig med at der var tid til at få svar på de spørgsmål, jeg havde.

Det gav mig en grundlæggende fornemmelse af, at der er nogen, man kan gå til, hvis man får brug for hjælp til regler, rettigheder eller andre ting omkring det at være ledig. Det er rart at vide, at man ikke selv behøver holde styr på alting, og har nogen at sparre med, hvis der opstår spørgsmål.

9 de julho de 2026

Resposta da Magistrenes A-kasse

Kære Anders. Tusind tak for din flotte anmeldelse - hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse. Jeg er sikker på, at Mikkel bliver rigtig glad for din feedback. Rigtig god sommer! Venlig hilsen Sandra /MA

Super kompetent medarbejder

Super kompetent medarbejder. Jeg fik rigtig god sparring, følte mig hørt og set, og oplevede at det var vigtigere hvad jeg havde brug for, end kun at gå op i hvad reglerne siger. Der er nu både styr på reglerne og mine behov, og jeg føler mig godt klædt på. Tak Mikkel hos MA Aalborg 😊

8 de julho de 2026

Resposta da Magistrenes A-kasse

Kære Mette. Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Tusind tak for den flotte anmeldelse - den ryger direkte videre til Mikkel. Rigtig god sommer! Venlig hilsen Sandra /MA

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Klare og præcise løsninger …

Klare og præcise løsninger fra Nina af mine spørgsmål vedrørende et problem med indtægt. Og helt klar på den juridiske kontekst så løsningen af problemet af indkomsten stod helt klart for mig.

8 de julho de 2026

Resposta da Magistrenes A-kasse

Kære Carsten. Sikke en flot anmeldelse - tusind tak! Det ryger videre til Nina med det vuns. Rigtig god sommer! Venlig hilsen Sandra /MA

God og hjælpsom rådgivning

God, behagelig og hjælpsom rådgivning. Fik svar på alle mine spørgsmål og tilpasset rådgivningen efter min situation

7 de julho de 2026

Resposta da Magistrenes A-kasse

Kære Stine. Hvor er det dejligt at høre - tusind tak for din flotte anmeldelse. Rigtig god sommer! Venlig hilsen Sandra /MA

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Imødekommende og venlig professionel hjælp

Hurtigt, professionel og ikke mindst venlig hjælp af Nicolaj. Meget værdsat og god snak - vi fik styr på tingene:)

6 de julho de 2026

Resposta da Magistrenes A-kasse

Kære Helena. Tusind tak for de pæne ord - det bliver Nicolaj så glad for at høre! Rigtig god sommer. Venlig hilsen Sandra /MA

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super formidling og fif til at…

Super formidling og fif til jobansøgninger og CV. Kan varmt anbefales!

Resposta da Magistrenes A-kasse

Kære Alberte. Stor tak for at sige det her! God sommer! Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har sendt 2 mails med spørgsmål…

Jeg har sendt 2 mails med spørgsmål tidligere i dag og fik et opkald af Dorte S. Fra København der gav mig hurtig, god og effektiv vejledning på mine spørgsmål.

Derudover har jeg tidligere i dag haft et skønt møde med Tine i Aarhus og gik derfra og følte mig oplyst og i godt humør. Super dejlig energi og hjælp!

3 de julho de 2026

Resposta da Magistrenes A-kasse

Kære Laura. Så bliver man da glad - TAK. Jeg sørger for, at Dorthe og Tine får det at vide. God sommer. Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var til min første samtale som…

Jeg var til min første samtale som ledig hos Pia, og blev mødt af rummelighed og hjertevarme. Det var en rigtig behagelig og hyggelig samtale, med gode tips og råd til fremtiden.

3 de julho de 2026

Resposta da Magistrenes A-kasse

Kære Rebekka. Mange tak for at sige det her - det varmer. Jeg siger det videre til Pia. God sommer! Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min første samtale med Mikkel var meget…

Min første samtale med Mikkel var meget værdifuld, og jeg blev mødt i øjenhøjde og fik en masse gode råd, jeg kan tage med mig videre. En varm anbefaling herfra!

Resposta da Magistrenes A-kasse

Kære Helena. En god start er rigtig vigtig - tak for de flotte ord - dem sætter Mikkel pris på. God sommer til dig! Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en rigtig god velkomstsamtale…

Jeg havde en rigtig god velkomstsamtale med Pia. Hun var sød, rolig og god til at forklare tingene, så jeg følte mig godt taget imod. Det gav mig et godt overblik og en tryg start hos MA.

Resposta da Magistrenes A-kasse

Kære Emilie. Ih altså - TAK! Jeg siger det fluks videre til Pia. God sommer til dig! Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Perfekt vejledning

Dorthe S gav den bedste vejledning, hvor hun tog fuldt kontrol på sagen og sørgede for at tingene blev som de skulle

Resposta da Magistrenes A-kasse

Kære Alexander. Nu bliver Dorthe glad - TAK! God sommer til dig! Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Velkomstsamtale

Velkomstsamtalen var en virkelig positiv oplevelse. Var til møde med Mette som var super sød og hjælpsom.

Resposta da Magistrenes A-kasse

Kære Katrine. Skønt at læse - jeg siger det videre til Mette. Tak - og god sommer til dig! Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for at gribe mig midt i min…

Tak for at gribe mig midt i min jobkrise. Jeg fik genial feedback på min ansøgning og mit CV. Men mest af alt så gav I mig troen på, at jeg faktisk havde en masse af byde på. Jeg fik lidt af den faglige selvtillid tilbage, og jeg fik også et job!

2 de junho de 2026

Resposta da Magistrenes A-kasse

Kære anonyme. Jamen jamen jamen - hvilke skønne ord.

Stor tak for at skrive det her. MA kan ikke skaffe medlemmerne et job (hvor meget vi end ville ønske det) - det kan kun medlemmerne selv, hvis en arbejdsgiver har en åbning.
Men vi kan noget andet: Vi kan gøre alt for at klæde medlemmerne godt på til deres jobsøgning - og vi kan lægge os i selen for, at medlemmerne beholder troen på det hele i en vanskelig tid.
Vores motto om 'mere menneske, mindre system' er en fin rettesnor for vores møder med medlemmerne. Vi lykkes ikke hver gang - men vi prøver altid.
GOD SOMMER - og STORT held og lykke med det nye job.
Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

En fantastisk A-kasse

En fantastisk A-kasse, dygtige rådgivere og med mange relevante tilbud til medlemmerne

23 de junho de 2026

Resposta da Magistrenes A-kasse

Kære Birgitte. Tak for de pæne ord - jeg siger det videre til kollegerne. God sommer til dig! Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Slet og ret en god oplevelse

Slet og ret en god oplevelse

Jeg snakkede med Pia. Det var meget tydeligt, at hun bragte en del erfaring med sig, da hun skulle hjælpe mig med mit CV. Hendes kritik blev supplemeret med ros, og gjorde det let for mig at se, hvad min ansøgning manglede.

3 de junho de 2026

Resposta da Magistrenes A-kasse

Kære Magnus. Sådan! Skønt at læse - jeg siger det videre til Pia. Tak - og god sommer. Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Venlig medarbejder

Venlig medarbejder, der ikke lød til at have travlt, selvom der er utrolig mange opkald til MA for tiden. Han besvarede alle mine spørgsmål og gjorde mig tryg ved, at alt var i orden.

Resposta da Magistrenes A-kasse

Kære Liann. Stor tak for det! Og god sommer! Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er altid en fornøjelse at få være…

Det er altid en fornøjelse at få være til rådgivning hos Christopher. Han er både med til at give fornyet energi, samtidigt med at han bidrage med mange faglige og strategiske overvejelser, som er relevante for min videre jobsøgning.

Resposta da Magistrenes A-kasse

Kære Louise. Mange tak for at sige det! Jeg sender det straks videre til Christopher. God sommer. Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god og givende samtale med…

Rigtig god og givende samtale med dygtigt personale

23 de junho de 2026

Resposta da Magistrenes A-kasse

Kære Lakrids. Tak for de flotte ord - god sommer! Venlig hilsen Kristian Kostrup-Paulsen, kommunikationschef i MA

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais