Veja o que dizem as avaliações
Levering binnen 24 uur... Ben nog aan het wachten (9 dagen verder). Dropshipping. Je kunt beter direct via Temu kopen, dan krijg hetzelfde voor veeeel minder gedl.
Rits tas binnen 2 weken stuk, gekocht voor de sinterklaas voor mijn kleindochter die hem in januari is gaan gebruiken. Kreeg 10% van het aankoopbedrag retour….nooit meer koop ik daar iets!
100% scam. Pretend to be based in NL when actually products are shipped from CN. Guaranteed delivery in 24h is a myth. Customer service e-mail address is not operational. Replies on contact p... Ver mais
Lange levertijd
Lange levertijd, dan vermeld was. Slecht product. Laarzen vallen klein en zijn zeer stug, net klompen! Veel mailverkeer voordat er een retourformulier gestuurd wordt. Hoge kosten voor retourzending! Ben heel benieuwd of het bedrag, zoals beloofd binnen 5 dagen op mijn rekening staat.
Rits tas binnen 2 weken stuk
Dropshipping, onbetrouwbaar
Chinese rotzooi
Het artikel leek veel mooier op de foto dan het was. Toen ik het terug wilde sturen bleek het niet simpel. Misleiding door het woord orthopedische. Uiteindelijk maar gewoon weggegooid en het geld dus verdwenen.
100% scam
Guaranteed delivery in 24h is a myth.
Customer service e-mail address is not operational.
Replies on contact page are AI generated and vague.
Would think this kind of set-up is unlawful.
My package was shipped, curious to see when and what I'll receive. Will not be value for money.
Ik had een groene broek besteld
Ik had een groene broek besteld, maar de kleur was niet naar mijn zin toen hij aankwam. Ik gaf dat door maakt een foto en zei dat ik hem niet wilde. Daarna zegt ze de bestelling klopt wel met de kleur met andere woorden dat ik pech heb en krijg geen retour beleid toegestuurd. Heel slecht bedrijf. Ik heb ze drie mails gestuurd en krijg een standaard bericht terug.
Zeer slechte sevices
Had ik maar eerder op de review gekeken
Was ik niet voor€100.beet genomen. Waardeloos bedrijf
Maison Muze is niet wat het lijkt....pas op!!
Na het ontvangen van de bevestigingsmail, direct na de online bestelling, en de volgende dag een mail dat het pakket onderweg was nooit meer wat gehoord. Toen ik de reviews had gelezen kreeg ik direct argwaan en heb ik gelijk de bestelling geannuleerd. De spullen komen trouwens uit China, flutzooi!
A wast of money
Sorry, this is probably the worst and cheapest looking jacket I have ever received. No cotton like in the description. Just very cheap looking polysomething. Looks like something from a party store. I received a product that does not look anything like the picture of the item on the website. I couldn't get my arm though the sleeve.. The sleeve was closed sewn. They offered me a 15% refund because shipping it back to China would have cost me a fortune. A total joke. 1 star because someone took the decency to responded to my mail.
Just a waste of money.
(Would love to share images)
Afbijtmiddel besteld
Afbijtmiddel besteld. Na weken lang dikke opgezwolle ogen en meerdere bezoeken aan de huisarts er achter gekomen dat dit door de afbijt van haar kwam. Haar netjes hiervan op de hoogte gesteld, zodat ze misschien bij de beschrijving kon zetten voor de andere klanten pas aub op draag veiligheid bril en ventileer goed. Kreeg me daar toch een bak gezeik over me heen van deze vrouw, terwijl ik alleen wilde helpen slechtte revieuws te voorkomen! Niet eens een ooh wat erg beterschap nee ze zag het alleen maar als aanval!
Bestelling nooit geleverd
Ik heb in november 2023 2 artikels besteld die nooit zijn aangekomen, heb al meerdere mails gestuurd maar nooit een reactie gekregen. Verder kan je ook nergens informatie vinden hoe je hen kan bereiken.
Ik heb last gehad van het lange wachten…
Ik heb last gehad van het lange wachten op mijn bestellingen. Ik vond dit het waard omdat ik goed met de verf kon omgaan.
Nu zou ik graag willen weten of de kleuren Tribal en Jinx elders te koop zijn of dat er een kleur code is.
Ik heb totaal geen zin om mijn woning opnieuw te moeten schilderen. Ik moet eea bijwerken of aanvullen.
Wie kan mij helpen!!!!!???
Ik heb geen budget om andere verf kleur aan te schaffen en bijna alles opnieuw te moeten schilderen oa alle kozijnen, keuken, muren etc
Zo blij dit te lezen
Zo blij dit te lezen! Jaren geleden zo vreselijk onbeschoft geholpen door hun. Praat echt al over 5 of 6 jaar terug. Zou korting krijgen, mis communicatie blijkbaar en toen kon ik gewoon de pot op. Ik was gek van de filmpjes over restylen en ik ben thuis altijd wel ergens mee bezig. Heb de verf gemist want ik heb er nooit meer besteld, gewoon uit pure hufterigheid. Ik hoopte dat ze van haar troon zou flikkeren en dat is dus uiteindelijk gebeurt. Duurde wel lang, ze zal nog flink verdiend hebben al die tijd.
Opgelicht?
In augustus 2023 een bestelling gedaan van 133 euro. Na een bevestiging van ontvangst lang niet gehoord. Een maand later contact gezocht waarbij werd gezegd dat ze te maken hadden met leveringsproblemen van grondstoffen. Werd bedankt voor mijn geduld. Vandaag wilde ik contact opnemen om mijn geld terug te eisen. Wat blijkt? Ze is failliet! Helaas geven de website en haar Facebook account geen gehoor meer. Ik vrees dat ik kan fluiten naar mijn geld. Schofterig gewoon!
Heb op 4 oktober voor de trap afbijt…
Heb op 4 oktober voor de trap afbijt besteld, kosten 35 euro. Tot op heden geen spullen ontvangen en ook geen reactie op mijn mailbericht. Voel me zwaar bedrogen.
In augustus besteld
In augustus besteld, niets ontvangen, ik werd wel bedankt voor mijn engelengeduld, ja duh ... Ik wil mijn geld terug!!!
Bestelling nooit ontvangen
Verf besteld op 26-08-2023. Niets ontvangen.
Vaak gemaild maar telkens aan het lijntje gehouden. Dus bewust gewacht tot faillissement...?
Bestelling mei nooit ontvangen
Update: het schijnt dat de eigenaresse zelf de stekker eruit heeft getrokken, dit is te lezen in de Gelderlander en Tubantia. Mensen die hun geld terug willen ontvangen kunnen zich melden bij: nietbezorgd.nl misschien dat zij iets voor alle gedupeerden kunnen betekenen. Dit is ook te lezen in het artikel.
In mei besteld en steeds niets ontvangen, elke keer weer een excuus dat het product niet leverbaar is. Uiteindelijk na veel mailen 3 oktober de order geannuleerd en mail gehad dat het geld terug wordt gestort. Nu is het 26 oktober en ik heb nog steeds niets ontvangen, hun website ligt eruit en ook op Facebook kan ik ze niet meer vinden. Ik vrees het ergste na wat ik hier allemaal lees en kan wel naar mijn centen fluiten. Zou graag willen weten waar ik me kan melden om misschien nog iets terug te krijgen.
NIKS KOPEN HIER ZIJN OPLICHTERS
MENSEN IK HEB AANGIFTE GEDAAN BIJ DE POLITIE HOE MEER MENSEN HET DOEN HOE SERIEUS DE ZAAK BEHANDELD WORD
Ontevreden
1oktober iets besteld en nu is het 24 oktober en nog niks ontvangen. Heb een ticket aan gemaakt voor contact , geen reactie gehad. Nu gaan we op vakantie ben dus bang dat straks mijn producten weer terug gestuurd gaan worden. Zeer moeilijk om contact te krijgen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.