Marinetorvet Avaliações

1.933
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Absolut bedste marineshop i DK. Har købt derfra >20 gange har aldrig haft problemer. Selv når ting en sjælden gang går lidt skævt er der ikke en finger at sætte på deres support. De er til at stole på... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil varmt anbefale Marinetorvet! Ikke kun havde de den bedste pris på min nye kortplotter, de bekræftede og sendte indenfor én timer efter ordreafgivelse og jeg modtog pakken dagen efter. Det er... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte den nye Raymarine remote kontrol til nmea2000 - modtog varen, dagen efter - blev installeret sammen dag til fuld tilfredshed

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med min handel hos marinetorvet. Jeg bestilte en el motor til min båd fredag, og overaskende nok så kunne jeg hente den dagen efter, lørdag, ved min postomdeling. Det var god... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Acessórios para Barcos
  2. Loja de binóculos
  3. Loja de Artigos para Pesca
  4. Loja de Hobbies

Informação fornecida por fontes externas variadas

Bådudstyr, fiskegrej, søkortplotter, GPS, fishfinders, radar, vhf, kikkerter, Garmin Lowrance, Furuno mm.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.933)

59 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte en ny redningsflåde og havde et spørgsmål efter modtagelsen som blev taget seriøst. Perfekt håndtering.

12 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen kommunikation

Som beskrevet nedenunder, elendig service. Bestilt vare som stod på lager, endda en del af dem. Levering inden for 4-5 hverdage. Nu en uge efter har jeg ingen vare modtaget og intet hørt, så nu kunne jeg starte weekenden med at aflyse min tur pga manglende vare. Er det ikke meget normalt at gi kunden besked om forsinket levering? Det er det i hvert fald hvor jeg kommer fra…

15 de novembro de 2024
logotipo da Marinetorvet

Resposta da Marinetorvet

Vi skal beklage forsinkelsen på din ordre. Så vidt jeg kan se skyldes det en menneskelig fejl, hvor varen ikke er blevet sendt fra fjernlager som forventet. Derfor har vores medarbejdere heller ikke været opmærksomme på at ordren blev forsinket.
Så svaret på dit spørgsmål er; jo, vi giver bestemt information om forsinket levering, så snart vi bliver bekendt med det.
Jens, Marinetorvet

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

elendig kundeservice

jeg bestilte den 25 oktober 2024 en 1 stk. SeaCool 80l Kølekasse med indbyggede køleelementer
fra Marinetorvet online

ved bestilling får jeg den her vedr levering: Levering indenfor 3 hverdage hvilket er super fint

den 31 oktober skriver og ringer jeg til firmaet og rykker for den.

de skriver tilbage den ikke var på lager og der vil gå 2-3 uger før den kom hjem

den 1 november skriver jeg en mail til dem de stadig ikke har svaret på.

hvorfor kontakter de ikke mig for at fortælle den ikke er på lager? det burde de jo vide allerede den 28 okt. 2024 da varen skulle sendes.

hvordan kan de tro det er ok at kunden skal vente så længe på en vare de selv lover er fremme indenfor 3 hverdage?

hvorfor kunne man stadig gå ind på hjemme siden den 31 okt og bestille varen med 3 dages levering,
dagen efter er den udsolgt

den 4 November har jeg stadig ikke set noget til min bestilling.

hvis de kager sådan i det nu, hvordan vil det så se ud i december, god fornøjelse til jer der bestiller vare der.

opfølgning pakken kom 3 uger senere end forventet
og endelig ok kunde service efter den her på trust
det retter så lidt op

31 de outubro de 2024
logotipo da Marinetorvet

Resposta da Marinetorvet

Det er rigtig ærgerligt, når en vare bliver udsolgt og vi kan kun beklage den ekstra ventetid.

Den sidste køleboks som vi havde på eget lager blev solgt umiddelbart inden du bestilte og derfor var lagerholdningen på vores hjemmeside ikke opdateret. Vi har dog bestilt en hjem til dig fra fabrikken med ekspresforsendelse.

Til information kan jeg oplyse at vi leverer stort set alle varer indenfor den oplyste tid, så dette er heldigvis en undtagelse.

Jens, Marinetorvet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde lidt udfordringer med ekkolod og transducer, men med super service og høj faglighed hos drengene på Amagerbrogade kom jeg hurtigt videre… 👍
Skylder helt klart kage, når I er klar til det igen 🎂
Tak for hjælpen 🙂

17 de outubro de 2024

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Fik min vare dagen efter bestillingen. Sådan 👌

Og Marinetorvet var meget behjælpelige da jeg havde lidt udfordringer med det bestilte 😀

5 de setembro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais