Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Schnelle Lieferung. Fender körbe hatten von allen Lieferanten die beste Qualität und waren am günstigsten. Top weiter so 👍

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ved kjøp av Service kit til en Mercury 30 EFI fikk jeg med ett drivstoff filter som ikke passet denne motoren. Hadde forventet at alle deler i kit som selges skulle passe aktuell motor

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag beställde fel länspump och redan samma dag beställde jag en ny, det fanns ingen retur sedel med i mitt utskick med den felaktiga pumpen. Det gav lite mer jobb. MEN kontakten med er på Boatlab v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Betalt for levering til min firma adresse, men GLS påstod de havde forsøgt at aflevere ,o) men det er ligsom en butik jeg har, og de kom aldrig ind af døren. Men det skal Boatlab ikke dadles for så 5... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Acessórios para Barcos

Escrito pela empresa

Vi har alt i bådudstyr og tilbehør. Du finder kvalitets produkter i alle former for båd- og marineudstyr.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 73% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,2

Todas as avaliações

(3.806)

128 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Deler som ikke passer fra service kit

1 de julho de 2026

Hej Jonny

Det er naturligvis uheldigt, hvis du har købt et oliefilter, der ikke passer til din motor, men det betyder ikke nødvendigvis, at indholdet i sættet har været forkert.

Mercury F30 EFI anvender forskellige oliefiltre afhængig af motorens serienummer, og i beskrivelsen af oliefilteret i servicesættet er der reference til de originale Mercury partnumre.

Du er meget velkommen til at kontakt vores kundeservice med oplysning om din motors serienummer, og så vil vi være behjælpelige med at finde det korrekte oliefilter til netop din motor.

info@boatlab.dk

Med Venlig Hilsen
BOATLAB
Christoffer Leonhard

Betalt for express frakt for 3 uker siden. men ingen varer kommet

Jeg har betalt for Express frakt for kr 800,- ekstra.
Det er gått 3 uker, men har enda ikke mottatt varen :-(

24 de junho de 2026

Hej Rolf

Vi har på din forespørgsel hjulpet dig med at skaffe en vare hjem, som normalt ikke er i vores sortiment i webshoppen(en reservedel til din bovpropel).
Varen er fra en italiensk producent, som vi i forvejen handler med, og du fik oplyst, at vi kunne få varen med ved næste leverance, og at forventet leveringstid ville være op til ca. 6 uger.

På din opfordring fik vi varen sendt separat(ikke express) med det samme mod ekstra fragtgebyr.
Varen landede en god uges tid efter på vort lager i Danmark, hvorfra den kort efter blev videresendt til din adresse i Norge.
Toldbehandlingen i Norge, som vi jo ikke har indflydelse på, har forsinket forsendelsen, men den skulle nu være undervejs til dig.
Pakkesporing med detaljer om forsendelsen har du fået tilsendt på e-mail.

Det er muligt, at leveringstiden ikke helt lever op til dine forventninger, men vi har gjort vort bedste, og vi håber, at pakken snart når sikkert frem til dig.

Med Venlig Hilsen
BOATLAB
Christoffer Leonhard

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Frakten tok for lang tid

Booking gikk fint. Pris og kvalitet er bra! Frakt tok 12 dager - det er for dårlig.

10 de junho de 2026

Hej Roger

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder mig, at du er glad for produktet og den gode kvalitet – det betyder meget for os.

Til gengæld er det rigtig ærgerligt at høre, at din pakke har været så længe undervejs.

Jeg kan desværre ikke finde din ordre ud fra dit navn alene. En del af vores varer sendes fra vores fjernlager, hvilket desværre kan give en længere leveringstid.

Vi gør vores bedste for at oplyse tydeligt om dette på hjemmesiden, så man som kunde aldrig er i tvivl, men jeg beklager mange gange, hvis det ikke har fremgået tydeligt nok i dit tilfælde.

Du ønskes en dejlig dag.

Diana, BoatLab ⛵

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Very disappointing customer service…

Very disappointing customer service experience.

I followed the return instructions provided by BoatLab and sent my return package using a home delivery service. When the package could not be delivered due to their limited receiving hours, the company simply blamed my choice of carrier instead of helping to resolve the issue. While they mentioned preferred shipping methods in their email, I would have expected a more customer-friendly approach and clearer return procedures.

The communication felt dismissive, and there was little effort to assist with the return despite the inconvenience caused. Customers should not have to guess which delivery services are acceptable for returns. A professional retailer should provide a smoother and more flexible return process.

Overall, the products were fine, but the return experience and customer support were frustrating and disappointing.

29 de maio de 2026

Hi Andreas

Thank you for your review 😊

I am very sorry if you have felt that our return process is not straightforward and seems complicated.

When you contacted us regarding your wish to return the item, we informed you that it is important to choose a delivery method where the parcel is delivered during daytime hours, as we are not in the office in the evening and therefore cannot receive parcels at that time.

When we are not available to receive the parcel, it is unfortunately automatically sent back.

As stated in our email, you are of course very welcome to send the package to us again and this time choose delivery during daytime hours.

We have tried as much as possible to provide the correct information so that these issues do not occur, but once the parcel has been sent back to you, there is unfortunately not much we can do 😥

Wishing you a lovely day.

Kind regards
Diana, BoatLab ⛵

Service under middel

ud af 4 varer manglede den ene, -de to andre svarede ikke til beskrivelsen på hjemmeside og ved reklamation var Boatlab ret ligeglade med at få rettet fejlen.
Så ingen imødekommenhed med at ombytte uden omkostninger for kunden.
Alt i alt en dårlig oplevelse, når leverancen ikke går glat igennem.

8 de junho de 2026

Hej Lars

Tak for din feedback, selvom det naturligvis er rigtig ærgerligt at læse om din oplevelse. Det beklager jeg meget 🙁

Det er bestemt ikke vores hensigt at fremstå ligeglade. Vi ønsker altid at levere den bedste service og rette op på fejl, når de sker. Hvis vi har lavet en fejl i pakningen eller i vores produktbeskrivelser, skal jeg selvfølgelig finde en god løsning på det til dig.

Jeg har forsøgt at slå dig op i vores system uden held, da jeg meget gerne vil kigge på din sag igen. Du må meget gerne sende os en mail på kundeservice@boatlab.dk med dit ordrenummer? Så vil jeg personligt dykke ned i sagen med det samme og se, hvordan vi kan rette op på den dårlige oplevelse.

Jeg ser frem til at høre fra dig, så vi kan finde en løsning 🙏

De bedste hilsner,
Victoria, BoatLab ⛵

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg er mildest talt utilfreds med dette…

Jeg er mildest talt utilfreds med dette forløb.

Køleboksen blev bestilt til brug på Roskilde Dyrskue, og det blev tydeligt oplyst, at jeg skulle have den senest fredag kl. 10. Allerede torsdag havde jeg en telefonsamtale med Boatlab, hvor jeg gjorde klart, at produktet var ubrugeligt for mig, hvis det ikke blev leveret inden dette tidspunkt.

Torsdag blev der angiveligt forsøgt leveret, men pakken blev taget med igen. Fredag morgen kontaktede jeg Danske Fragtmænd og tilbød selv at afhente forsendelsen kl. 09.30. På det tidspunkt kunne de ikke engang finde pakken. Først kl. 13.00 ringede de tilbage og oplyste, at pakken var fundet.

På dette tidspunkt var det for sent. Jeg havde allerede været nødt til at købe en anden køleboks, da den oprindelige levering ikke var kommet som aftalt. Jeg meddelte derfor både Danske Fragtmænd og Boatlab, at jeg ikke længere ønskede at modtage varen, og at den skulle returneres til afsender.

Alligevel bliver køleboksen afleveret i min indkørsel flere dage senere – først tirsdag. Dette på trods af, at jeg udtrykkeligt havde oplyst, at jeg ikke ønskede at modtage den. Jeg har på intet tidspunkt givet tilladelse til, at varen måtte stilles på min grund uden kvittering eller modtagelse.

Jeg anser derfor ikke varen som modtaget af mig og påtager mig intet ansvar for den. Den står fortsat ud til vejen og skal afhentes hurtigst muligt.

Hele forløbet har været præget af mangelfuld kommunikation, forsinkelse og manglende respekt for klare beskeder fra kunden. Det er ganske enkelt ikke acceptabelt.

3 de junho de 2026

Hej Mattias,

Vi er tydeligvis ikke helt enige om forløbet, og hvad vi hver i sær har sagt til hinanden.

Her får du min version:

Din køleboks blev forgæves forsøgt leveret den 28/5, og jeg kontaktede dig efterfølgende telefonisk, og vi indgik en aftale om, at boksen måtte genudkøres og stilles uden kvittering ved en skurvogn på din adresse. Senere gav du så udtryk for, at boksen helst skulle leveres samme dag, hvilket jeg pointerede, at jeg ikke kunne garantere, da vi ikke kan styre fragtmandens tidsplan.

Det er naturligvis uheldigt, at boksen trods vore anstrengelser ikke kom frem i tide i forhold til dit brug, og du har naturligvis også fået at vide, at du har den fulde ret til at levere varen retur og få ordrebeløbet refunderet.

Mvh.
Christoffer/BoatLab

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais