Har gennem mere end 10 år købt og anvendt bukser, t-shirts, skjorter, underwear, sko og shorts med stor fornøjelse og tilfredshed - design og kvalitet er perfekt. Har købt flere gange online på j... Ver mais
A empresa respondeu
Heb een aantal keren besteld bij Matinique en ben zeer tevreden. Het zijn Zeer mooie producten, goede kwaliteit, er gaan wel een paar dagen overheen tot het geleverd wordt.
A empresa respondeu
Det tok lang tid før pakken kom, bestilte for to nesten to veke sida, og det sto at den skulle komme ganske så raskt da eg bestilte. Hadde også vert lettere å handle om størrelsane va oppgitt på varen... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er meget imponeret over Matinique MApete jeans. Jeg har nu haft otte par gennem mere end tre år og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Det er bemærkelsesværdigt, at de – selv efter regelmæs... Ver mais
A empresa respondeu
Matinique provides the modern man with the wardrobe to lead a confident and enjoyable life in the city. We create fashionable collections blending formal and casual looks with high quality and affordability. This provides him with a modern style that enables him to express his individuality.With over 40 years of experience, Matinique is the urban mans preferred brand. Our designs are masculine, sharp, modern and functional with great attention to fabrics, a perfect fit and craftsmanship. Visit matinique.com now.
Kanonbådsvej 10, 1437, København, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bestilte søndag aften et par bukser som jeg straks opdager er i forkert størrelse. Er overbevist om det selvfølgelig ikke er noget problem da jeg blot ringer dagen efter Mandag for at annullere ordren. Her får jeg at vide at alle ordre bliver løst i systemet efter et par minutter og de intet kan gøre, så med andre ord ingen har en jordisk chance for at annullere hvis de bestiller forkert. Har aldrig oplevet noget lignende, verdens dårligste og ligegyldige service jeg nogensinde har oplevet bestiller aldrig herfra igen.

Hurtig levering god service
Lækker kvalitet god pasform
Kan klart anbefales

Resposta da Matinique
Pengene er trukket, men varen er ikke leveret her otte dage efter ordren. Martinique har bedt om en anmeldelse, før varen er leveret og har i øvrigt ikke kontaktet os om den fejlslagene levering. Først da jeg ringer, får jeg at vide, at varen er forsvundet i forsendelsen, og at jeg selv må starte forfra med at bestille varen. Pengene får vi forhåbentlig tilbage. Martinique kunne/måtte ikke bare sende en ny vare.
Det kan næsten ikke være dårligere.

Resposta da Matinique
Jeg købte en rigtig flot overshirt og i fin kvalitet, og fik den endda til favorabel halv pris. Og handel og transport foregik ukompliceret og hurtig og helt uden problemer

Resposta da Matinique
Bestellung und Lieferung reibungslos. Produkt qualitativ hochwertig.

Resposta da Matinique
lækker kvalitet, perfekt pasform, og hurtig levering. Nem returnering, men ikke aktuel i dette tilfælde. Nemt at handle på Matinique´s hjemmeside.

Resposta da Matinique
Väntat länge på leverans och inte fått återkoppling varför det dröjer. Har ändå fått mejl om att ge ett omdöme.

Resposta da Matinique
Matinique och Schenker verkar skylla på varandra, när man med gemensamma ansträngningar lyckats slarva bort min beställning.
Enligt Matiniques kundtjänst på telefon finns skjortan hos Schenker, men Schenker säger sig inte ha fått något att frakta från Malmö till Göteborg ännu.
Dessutom får jag mail om att jag fortfarande kan köpa produkten jag redan beställt till samma reducerade pris, vilket inte höjer förtroendet för Matinique, vars kundtjänst för övrigt inte svarar på mail heller.

Resposta da Matinique
Rigtig god kvalitet, nem hjemmeside og yderst hurtig ekspedition.

Resposta da Matinique
Lovade snabb leverans, nu väntat i 12 dgr och inte hjälpsamma i sökandet efter rocken. 2700kr i julklapp som är på vift.

Resposta da Matinique
Goede omschrijving, goede informatie en op tijd leveren.

Resposta da Matinique
Lysande och perfekt snabb service utav leverans av högkvalitativa produkter till rätt pris.

Resposta da Matinique
Den rigtige kvalitet til den rigtige pris til den aftalte tid! Perfekt pasform og look.

Resposta da Matinique
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.