Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har gennem mere end 10 år købt og anvendt bukser, t-shirts, skjorter, underwear, sko og shorts med stor fornøjelse og tilfredshed - design og kvalitet er perfekt. Har købt flere gange online på j... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb een aantal keren besteld bij Matinique en ben zeer tevreden. Het zijn Zeer mooie producten, goede kwaliteit, er gaan wel een paar dagen overheen tot het geleverd wordt.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det tok lang tid før pakken kom, bestilte for to nesten to veke sida, og det sto at den skulle komme ganske så raskt da eg bestilte. Hadde også vert lettere å handle om størrelsane va oppgitt på varen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget imponeret over Matinique MApete jeans. Jeg har nu haft otte par gennem mere end tre år og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Det er bemærkelsesværdigt, at de – selv efter regelmæs... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda masculina

Escrito pela empresa

Matinique provides the modern man with the wardrobe to lead a confident and enjoyable life in the city. We create fashionable collections blending formal and casual looks with high quality and affordability. This provides him with a modern style that enables him to express his individuality.With over 40 years of experience, Matinique is the urban mans preferred brand. Our designs are masculine, sharp, modern and functional with great attention to fabrics, a perfect fit and craftsmanship. Visit matinique.com now.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Sehr gute Qualität

Sehr gute Qualität, schnelle Lieferung. Gerne wieder!

4 de dezembro de 2025

Hallo Dimitar.
Vielen Dank für die tolle Bewertung. Wir freuen uns sehr darüber. Wir hoffen, dass Ihnen das Produkt gefällt und sehen uns bald wieder.

Mooi en degelijk

Mooie, degelijke materialen en duidelijke maatvoering.

Hallo Niels

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling 🙏

We zijn blij om te horen dat je de mooie en stevige materialen en de duidelijke maatvoering værdsætter.

Je bent altijd van harte welkom terug!

Met vriendelijke groet,
Het Matinique-team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og hurtig service og flot give away…

God og hurtig service og flot give away gave med købet

Hej Tina

Tak for den flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Vi håber i bliver glad for produktet og at vi ser jer igen snart.

God og nem hjemmeside

God og nem hjemmeside. I overholder de leveringstider i lover

23 de novembro de 2025

Hej Claus

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Vi er glade for at høre, at du synes hjemmesiden er nem at bruge, og at leveringstiden blev overholdt.

Du er altid velkommen tilbage!

Venlig hilsen,
Matinique-teamet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra kvalité o stilrena produkter

Bra kvalité o stilrena produkter.
Snabb leverans.

Hej Lars

Stort tack för din fina recension 🙏

Det glädjer oss att höra att du är nöjd med både kvaliteten, den stilrena designen och den snabba leveransen.

Vänliga hälsningar,
Matinique-teamet

Kjapp service

Kjapp service
Bra kvalitet på produkter
Riktig priset

17 de novembro de 2025

Hej Erik

Tak for den flotte anmeldelse og anbefalingen. Det sætter vi stor pris på. Vi håber du bliver glad for produktet og at vi ser dig igen snart.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering zonder gedoe verder…

Snelle levering zonder gedoe verder kreeg ik snel antwoord op een salesvraag na aankoop.

11 de novembro de 2025

Resposta da Matinique

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, Cornelis!

Fijn om te horen dat de levering vlot en zonder problemen verliep, en dat u snel antwoord ontving op uw vraag na de aankoop.

We waarderen uw feedback enorm en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen bedienen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fremragende kvalitet og hurtig levering

Man modtager en jakke i fremragende kvalitet til en meget fordelagtig pris sammenlignet med andre, dyrere mærker. Frakken blev leveret inden for tre dage, og jeg kan derfor varmt anbefale både produktet og forhandleren.

14 de novembro de 2025

Hej Noah,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Hvor er det bare fantastisk at høre og vi er glade for leveringen levede op til dine forventninger.

Det betyder meget for os, at du vil anbefale både produktet og Matinique.

hele goede producten

hele goede producten, goede communicatie en informatie.
goed prijs/kwaliteit verhouding

12 de novembro de 2025

Resposta da Matinique

Bedankt voor je mooie review, Ronald! :-)

We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten, communicatie en informatie.

God kvalitet

God kvalitet, design og hurtig levering

6 de novembro de 2025

Hej Allan

Rask levering

Rask levering, fint pakket og fornøyd med produktet. Anbefales! 🙂👍

31 de outubro de 2025

Hej Oliver,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig fornøyd Leveringen gikk uten…

Veldig fornøyd Leveringen gikk uten problem og produktet var som forventet😃

4 de novembro de 2025

Hei Lars-Erik,

Tusen takk for din tilbakemelding.

Så godt å høre at leveringen gikk som den skulle, og at produktet levde opp til forventningene. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Nöjd med det jag köpte

Nöjd med det jag köpte ! Mindre nöjd med Bring

5 de novembro de 2025

Resposta da Matinique

Tack för din feedback, Mats!

Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt köp. Vi beklagar att leveransen med Bring inte levde upp till förväntningarna. Vi tar det vidare för att kunna förbättra upplevelsen framöver.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestellung bestätigt und dann storniert

Meine Bestellung wurde zunächst bestätigt und dann einen Tag später storniert, weil das Produkt nicht verfügbar sei. Warum konnte ich es dann überhaupt bestellen, und warum wurde es bestätigt und sogar der Versand schon angekündigt?

3 de outubro de 2025

Dank für Ihre Nachricht.
Wir verstehen Ihren Verwunderung und möchten uns für die entstandenen Unannehmlichkeiten entschuldigen.

Der Artikel war leider zum Zeitpunkt der Bestellung bereits ausverkauft, aufgrund eines technischen Problems in unserem Lagerbestandssystem konnte die Bestellung jedoch zunächst bestätigt werden.
Die Versandbestätigung betraf nicht den Mantel, sondern einen anderen Artikel aus Ihrer Bestellung, den wir Ihnen bereits zugesendet haben.
Wir haben Ihnen dazu auch eine E-Mail geschickt, damit Sie den Mantel bald erhalten können, wenn Sie dies weiterhin wünschen.

Viele Grüße,

Snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit en mooi design.

30 de outubro de 2025

Resposta da Matinique

Hartelijk dank voor je fijne review, M.H.

We waarderen het echt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. Graag tot de volgende keer!

Prima leveringen

Prima leveringen

4 de novembro de 2025

Resposta da Matinique

Bedankt voor je positieve reactie, Dennis.

Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg venter på min bestilling da jeg…

Jeg venter på min bestilling da jeg lavede 3 uger siden Tak for hjælpen. Jeg modtog frakken, som er meget smuk og passer mig rigtig godt.

3 de novembro de 2025

Hej Alexandru

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget, at du endnu ikke har modtaget din ordre. Ifølge vores oplysninger har pakken ligget hos GLS siden den 25/10, de må have misset at give dig besked.

Vi har nu sendt en mail til dig med yderligere information og hjælper selvfølgelig med at få sagen løst hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Team Matinique.

Qualität

Produkt hat mich sofort überzeugt, war zunächst nur nicht in Deutschland, sondern z.B. nur in Schweden bzw. Dänemark erhältlich. Für mich als Kunde unverständlich, nach Wochen dann auch in Deutschland.

8 de outubro de 2025

Danke für Ihre Bewertung und Ihr Feedback. 🙏

Wir freuen uns sehr zu hören, dass Sie von dem Produkt überzeugt sind! Es tut uns leid, dass es anfangs nicht in Deutschland verfügbar war – manchmal führen wir Produkte schrittweise in verschiedenen Ländern ein, was leider zu etwas Wartezeit führen kann. Wir freuen uns, dass es nun auch bei Ihnen erhältlich ist, und hoffen, dass Sie auch in Zukunft genauso zufrieden sein werden.

Viele Grüße,

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Kwalitatief mooie kleding

Kwalitatief mooie kleding, die mooi blijft en fijn zit. Veel maten zijn snel uitverkocht, en worden niet aangevuld. Op is op. Maatvoering niet constant. Zelfde maat kan goed, te ruim of te krap zitten.

12 de outubro de 2025

Hoi,

Hartelijk dank voor je beoordeling en voor het delen van je ervaring met ons. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en het draagcomfort van onze kleding.

We nemen je feedback over maten en beschikbaarheid ter harte. We werken er voortdurend aan om onze maatconsistentie te verbeteren en proberen populaire maten zoveel mogelijk op voorraad te houden – maar sommige styles kunnen helaas snel uitverkocht raken.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te schrijven – we hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Team Martinique

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais