Kan desværre ikke svare på jeres kommentar. Holder fast i vores 3 stjerner mht afslutning men de 5 ved køb. Er det var seriøst noget rod med den fod. Fik at vide de troede den kom... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg bestilte og betalte 2 madrasser, og blev lovet en leveringstid på et par uger. Det blev fint overholdt, og dagen før leveringen fik jeg advis på sms om omtrentlig tidspunkt. De to tunge pakker... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har købt alle møbler til vores nybyggede sommerhus ved Max Jessen. Alt har bare spillet 100% fra første møde med Morten og igennem hele processen. Han har været utrolig hjælpsom og god til at guid... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig fin hjemmeside og god service. Jeg giver 4 stjerner i stedet for 5, fordi der ikke fulgte skruer og rawlplugs med til hylden. De skruer, vi selv måtte købe, matcher ikke farven, hvilket trækker... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de Móveis
- Loja de Camas
- Loja de decoração de design de interiores
- Loja de Móveis de Jardim
- Loja de móveis para sala de estar
- Loja de colchões
Escrito pela empresa
Besøg vort møbelunivers med faguddannet personale en af landets største Skovby og Stressless afdelinger samt stort design- og søvncenter. Vi har 10.000 m2. udstilling med spisestuer, læder- og stofsofaer, designafdeling, havemøbler, 1200m2 søvncenter, alt i brugskunst, tæpper og lamper. Alt fra Carpe Diem, Dunlopillo, Jensen senge, HAY, UMAGE, WOUD, AUDO, Farstrup, Klim, Bruno Mathsson, Søren Lund, MUUBS, Cane-Line, PBJ, Andersen, Skipper, Stouby, Nielaus, Stressless, GAZZDA, Brainchild, Skovby, Tempur, Hjort Knudsen, Handvärk og mange flere samt alt fra ILVA.dk. Vi bringer jeres nye møbler til døren hver uge fra Aarhus til Skagen og resten af Danmark med egne chauffører eller GLS. Fri fragt brugskunst ved køb over kr. 499,-. Besøg også MAX Outlet, Hadsundvej 54, 9575 Terndrup med alt i møbler og boligtilbehør til outletpriser. Egen import af amerikanske La-Z-Boy lænestole og sofaer. Book vores indretningsarkitekt, hvis du har brug for hjælp til indretningen. Egen erhvervsafdeling til både store og små virksomheder. Kontakt Brian Tonnisen på erhverv@maxjessen.dk eller 22193364. Åbent alle dage (undtaget helligdage) Se mere på www.max-Jessen.dk eller følg os på Facebook & Instagram. Flere spørgsmål: Kontakt os på 98335333 eller terndrup@maxjessen.dk.
Informações de contato
Industrivej 2, 9575, Terndrup, Dinamarca
- terndrup@maxjessen.dk
- www.max-jessen.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk service og hjælp
Fantastisk service og hjælp. Levering af møbler til tiden.
Manglede dog nogle skruer da en sofa skulle samles. De blev personligt afleveret dagen efter henvendelse til Max Jessen. Super service 👍

Resposta da Max Jessen A/S
Fik en kompetent venlig og…
Fik en kompetent venlig og imødekommende betjening.
Varekøb blev leveret før lovet tidspunkt. Levering foregik på allerbedste vis. Kan anbefale forretningen til andre.

Har købt en Farstrup stol ekspedient…Keid Hansen
Har købt en Farstrup stol ekspedient Keld Hansen har fået en dårilg behandling fik af vide at det var med lige sæde, som i virkeligheden er et sæde der runder nedad efter mange hendvendelser uden resultat , får jeg af vide at jeg ikke har rettigheder til ombytning skulle have ringet inden for 14 dage, stol til 17,000 kr som jeg nu står inde med, så dårlig service,kommer der aldrig mere

Resposta da Max Jessen A/S
Utrolig fleksibel og venlig telefoniske…
Utrolig fleksibel og venlig telefoniske kommunikation.

Max stjerner til Max
Jeg syntes at de fortjener max stjerner, produktet jeg havde bestilt var pludselig udsolgt, så jeg bliver kontaktet af firmaet, og bliver spurgt om der er andet jeg kunne tænke mig, de sender derefter billeder af 7 forskellige ting, og så kunne jeg vælge hvad jeg ville have i stedet for det udsolgte produkt.. allerede dagen efter blev pakken leveret hos os..

Resposta da Max Jessen A/S
Max Jessen har virkelig været service…
Max Jessen har virkelig været service mindede og gik over forventning all in på levering - selv hvor det næsten var umuligt. Ikke sidste gang vi bliver kunder

Resposta da Max Jessen A/S
Gode priser og god service
Har lige fået leveret 2 stressless stole - meget fin service med gratis levering og montering og gode priser kan kun anbefales

Flot service.
Flot service.
Min datter og jeg havde brug for hjælp til at møblere en hel lejlighed og var noget rådvilde, for hvor skulle vi starte, og hvad ville være det rigtige køb?
Vi fik storslået hjælp af Kjeld, som havde tid og tålmodighed til professionelt at guide os hele vejen, og vi fik købt det smukkeste møblement til min datters nye lejlighed. Tusind tak.
Sanne Kjær.

Jeg bestilte og betalte 2 madrasser
De to tunge pakker blev båret ind efter aftale, og vi pakkede ud og lagde madrasserne på sengen.
Alt det aftalte blev overholdt og pengene blev først trukket på leveringsdagen.
Meget tilfredsstillende - 5 "kokkehuer" :-)

5 stjerner slår ikke til
5 stjerner slår ikke til.
Tak til Simon for en flot service. Han var proof. og havde styr på det. Det er en nydelse, når man taler med sådanne personer. Kan virkelig anbefale dem

Verdensklasse service
Verdensklasse service - kæmpe anbefaling fra en yderst tilfreds kunde ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rigtig god service
Rigtig god service, og alt som lovet. Skønne mænd med humor der leverede min daybed helt ind hvor den skulle stå. Tak for det, da jeg er en lidt ældre årgang.

Super service, super webshop
Rigtig god information via telefon, ringede tilbage som aftalt.
Levering til sjælland var ikke noget problem.
Helt igennem en god oplevelse.
Bo Slagelse

Resposta da Max Jessen A/S
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.