Max Hamburgare Avaliações 820

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tidigare har det 9/10 gånger saknats delar av beställningen via driven vilket är otroligt surt när man kommer hem. Trots att jag av denna anledning brukar dubbelkolla har det saknats delar av sallad... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde 2 hamburgare på max (takeaway). Nordstan Göteborg. Väl hemma så öppnar jag förpackningarna och blir helt förvånad då själva burgarna saknas.! Det är bara bröd sallad osv med. Ringer dem... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag beställde maten kl. 19:26 och fick den först kl. 20:36, efter en mycket orimlig väntetid. Under tiden var köflödet så dåligt att flera bilar framför mig gav upp och körde därifrån eft... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

de är hemska och torra i smaken och det borde inte få kalla sig: "Max - Sveriges godaste burgare" det är vilseledande och falsk marknadsföring Tackar vet jag hellre doken..

Detalhes da empresa

1. Restaurante
  2. Hamburgueria
  3. Serviço de take away

Informação fornecida por fontes externas variadas

Max startade redan 1968. Ambitionen är den samma som för över 40 år sedan - med de bästa råvarorna ska vi servera de godaste hamburgarna. Välkommen in!

Informações de contato

1,4

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

820 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Då var det slutkäkat på max

Då var det slutkäkat på max, tråkigt men tar ni inte kontanter så stödjer jag inte verksamheten. Trist med tanke på att ni är bra. Hoppas fler bojkottar kontantfria verksamheter.

10 de setembro de 2025

Gammal kall mat

Handlade på
Max i Barkarby idag och kommer aldrig mer att äta på Max efter det.
Jag beställde orginalmål med dipp.
Hamburgaren smakade inte som den brukade göra och var kall, pommesen var kalla och sega som om dom var gamla. Dessutom har de slutat att sälja dippen Sweet mustard. Den dippen är en av skälen till att jag handlar mat där.
Yngsta dotterns dipp hade de glömt…
Nej fy, aldrig mer…

7 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

MAX - jo, men bara priserna

Jag har hängt i genom åren, för att gynna en svensk hamburgerkedja som till en början var riktigt bra. Har svalt (!) att priserna stiger medan volymer och kvalité gått ned och kaffet på maten försvann. Hackat i mig att den svindyra lyxshaken har tappat i såväl storlek som lyx, med slisk istället för bär. Tänkte naivt att beställningsstationerna var service till stressade kunder, fast jag nu ser att personalstyrkan såklart dragits ner drastiskt.
Satt igår och tittade på den deppiga burgaren i Friscomålet för 99 (99!!!) spänn, nästan folktomt vid lunchtid i Allum, när det gick upp för mig vad namnet betyder; MAX utdelning till ägarna.

4 de setembro de 2025

IQ på 2

Hvordan er det mulig å fjerne alt på en burger uten å tenke hvorfor man bestiller en Frisco-meny i utgangspunktet? Ingen logisk tankegang ble gjort når de lagde burgeren eller?

Fjernet alt utenom løk selv om det spesifikt står at det er de tingene jeg skal ha… men uten løk?

Så denne ansatte lagde en friscoburger uten ost, bacon, salat og tomat - og tenkte at denne kunden skulle bare ha kjøtt med løk? Det går an å spørre andre hvis man ikke klarer å tenke selv.

21 de julho de 2025

Sämsta

Sämsta, jävlart sämst. Blir aldrig rätt dom är helt inkompetenta, kollar ingen att dom som jobbar exempelvis kan räkna eller urskilja saker? blir fel 9ggr av 10 ger upp skiten helt

25 de agosto de 2025

obehaglig matupplevelse kall mat

beställde precis mat till familjen på Max Kalmar och vi fick kalla pommes när jag påtalade detta så fick jag till svar att det var vårat fel för maten stod på bänken länge innan vi hämtade. jag gick direkt när vårt nummer visades på tv skärmen. men han var ovillig att byta ut maten. brukar äta här men blir nog burger king eller mr york i framtiden. väldigt otrevligt bemötande. visade sig att även burgarna var kalla. obehaglig matupplevelse.

23 de agosto de 2025

Torrt och smaklöst

Sen ett antal år tillbaka snålar man med dressingen till hamburgaren så resultatet blir torrt och smaklöst. Ni ligger tyvärr ljusår efter både McDonalds och Burger King. Det var viktigare att leka god antirasist och miljökämpe än att servera en god burgare. Nu är det dags att ni går i konkurs, ni hade en gyllene era men idag är det rent äckel.

9 de agosto de 2025

Var på Max i Brämhult-Borås

Var på Max i Brämhult-Borås. Beställde en kycklingburgare med extra halloumi, sötpotatisfries och dipp. Fick först ingen dipp, klagade på det utan en ursäkt. Sätter mig vid bordet, öppnar burgaren, fanns det någon halloumi där? Nej, fick klaga igen. Fick en dålig ursäkt med en axelryckning. Folktom resturang, förstår det.

7 de agosto de 2025

Sur-Max

Blev dålig när åt på max senast. Par år sen. Burgaren smakade surt, milkshaken med... Smaksatt av skurhink

24 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sjunkit i smak och kvalitet, snart samma som McDonalds

Beställt mat därifrån som datenight tradition i flera år. De senaste 2 åren har vi fått kall mat, 1 baconbit till frisco, 1 tomat till många olika burgare, hänt att osten utanför burgaren vid tillfällen, ofta tillplattade hamburgare, gamla pommes, otroligt lite sås på majoriteten av dem. Salladen ligger utanför och runt 10 små bitar av sallat totalt. Bönburgaren jag köpte idag smakade som frysta bönburgare från Ica smakade 2018 och jag kastade faktist maten så oätbart det smakade. Att mixa egna bönor, s&p friterade i panko är supergott. Medans jag spottade ut max burgers bönburgaren i handen av ren kroppsreaktion.

Vi har slutat med denna traditionen och gjort vår egna hamburgare eller beställt falafel som är halva priset för dubbelt så mycket mat. Idag var en sista chansning efter längtan av nostalgi som blev ersatt av en burgare i soporna.

31 de julho de 2025

Max Hamburgare Alingsås

Max Hamburgare Alingsås
Upplevelsen - Helst skulle jag vilja skriva -2
Vi betalade för 5 hamburgare som vi beställt. Som tur var kollade vi i påsen. Vi hade fått bara 4 st Vi påpekade detta först då fick vi reda på att det inte fanns bröd till en av hamburgarna vi beställt OCH betalat för. Vi kommer aldrig mer att handla på detta ställe!!!

29 de julho de 2025

Hatten av för max.

Hatten av för max.
90 kr för 2 plastglas saft.
Inte för jag e snål men de va iallafall sista gången vi i vår familj äter hos er.
Å de 90 var vad vi trodde var något, inte saft me is efter maten.
Good luck, från oss blir det 0 i framtidens kassa.

29 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dags att se över er slarviga personal i visby!

Vet inte vad som har hänt med max ivisby, presentationen av burgaren är långt ifrån av hur dom ser ut på bild, beställde idag och burgaren och brödet såg ut att vara tillplattade, kunde ju varit snyggare, har hänt ett flertal gånger, kanske dags att cheferna ser över personalen ivisby, skärpning!

28 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Den dårligste hamburgeren jeg har smakt

Desidert de dårligste hamburgerne jeg noengang har smakt (på Nordby, Strömstad, 27. juli). Kjøttet var grått, vått, udelikat, nesten ikke gjennomstekt, uten antydning til stekefarge på utsiden og virket mer kokt enn stekt. Fries var tørre, bittesmå og smaksløse. De øvrige tilbehøret virket å være av billigste sort. Servicen var bare et skuldertrekk, ingen hjelp å få. Alt i alt en enorm skuffelse etter at vi trodde på reklamen at de vant priser for smaken. Aldri mer.

27 de julho de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.