Max Hamburgare Avaliações 820

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tidigare har det 9/10 gånger saknats delar av beställningen via driven vilket är otroligt surt när man kommer hem. Trots att jag av denna anledning brukar dubbelkolla har det saknats delar av sallad... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde 2 hamburgare på max (takeaway). Nordstan Göteborg. Väl hemma så öppnar jag förpackningarna och blir helt förvånad då själva burgarna saknas.! Det är bara bröd sallad osv med. Ringer dem... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag beställde maten kl. 19:26 och fick den först kl. 20:36, efter en mycket orimlig väntetid. Under tiden var köflödet så dåligt att flera bilar framför mig gav upp och körde därifrån eft... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

de är hemska och torra i smaken och det borde inte få kalla sig: "Max - Sveriges godaste burgare" det är vilseledande och falsk marknadsföring Tackar vet jag hellre doken..

Detalhes da empresa

1. Restaurante
  2. Hamburgueria
  3. Serviço de take away

Informação fornecida por fontes externas variadas

Max startade redan 1968. Ambitionen är den samma som för över 40 år sedan - med de bästa råvarorna ska vi servera de godaste hamburgarna. Välkommen in!

Informações de contato

1,4

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

820 avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Beställer Frisco Mål.

Beställer Frisco Mål.
Har tidigare varit jätte goda hamburgare.
Nu är de alltid torra och jätte lite dressing.
Snålar man in på den, lika både i Sundsvall och Härnösand.

27 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Servicen som ges på Max på Vasagatan är…

Servicen som ges på Max på Vasagatan i Stockholm är verkligen inte den bästa. Min order blandas ihop med någon annans (vi fick båda samma ordernummer) och när de inte hittar mitt orderkvitto som jag har gett dem så blir den unga kvinnan stressad och bemöter mig med suckar som om det vore mitt fel. Säger innan jag går att hon borde vara lite trevligare i sitt bemötande och att en ursäkt inte vore helt fel. Hon säger ”nej, det var inte mitt fel att ni fick samma nummer, Det är maskinen som bestämmer ordernummer.” Säger att det är ett konstigt resonemang och att hon är oprofessionell oavsett om det är maskinens fel eller inte för det är ju ändå hon som representerar Max. Hon säger ”nej, om Max var min ”restaurang” och det hade varit mitt fel då hade jag bett om ursäkt’ Otroligt konstigt och oprofessionellt resonemang. Detta inträffade den 26/7 2025 kl 23.15.

26 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg var på en koselig jentetur

Jeg var på en koselig jentetur, i Stockholm. Så var jeg litt sliten, så jeg bestemte meg for å dra på Max. Etter det så dro jeg på hotellet, så spiste jeg da maten jeg bestilte. Så 1 time etterpå så fant jeg ut at jeg ble matforgiftet!! Dette er for dårlig! Spydde i flere dager anbefaler ikke! å spise på Max.

23 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gillar inte flugor i maten

Beställde genom appen, skulle hämta i restaurant Vårby. Stockholm.
När jag ska fylla läsk i pappmuggen så får jag ca 10st småflugor i glaset.
Munstycken ska rengöras regelbundet! (ni kanske skulle vara extra noga efter de skriverier i media ni just haft?)
Äcklad tappade aptiten!

24 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fick fel burgare,detta var 10 dagar…

Fick fel burgare,detta var 10 dagar sedan,lämna klagomål och vill ha återbetalning, erbjudit att skicka in burgaren till de..men deras policy är att inte svara kunder som klagar. Bojkotta detta bluff företag nu!

23 de julho de 2025

Beställde på drive-in

Beställde på drive-in. Fick vänta 20 min efter man kom fram till beställningen, beställde och rullade fram till luckan och får vänta ytterligare 35 minuter.

Så det tog 58 minuter att få 1 skrov med dricka samt extra pommes med extra dressing

19 de julho de 2025

Ingen Återbetalningsprocess

Återbetalningsprocessen är under all kritik hur kan ni överhuvudtaget få fortsätta denna verksamhet det är ju lurendrejeri till 100%
Max Burger hänvisar till Foodora och vad hjälper det inte ett dugg. Max I Norrköping vid resecentrum är under all kritik hur kan ni få fortsätta med detta lurendrejeri man får inte ett öre i ersättning för äcklig hamburgare men betalt ska ni ha.

15 de julho de 2025

Kundvänlighet =noll!

Man blir rent bedrövligt behandlad som kund på Max. Vi fick kall mat o fick slänga burgare så de i kallt skicka smakade vidrigt. Trots att felet låg hos dem, vägrade de att byta ut annat än stripsen. Sista gången man gör ett besök på Sveriges sunkigaste hak.

15 de julho de 2025

Max - Norrköping - Cylindervägen

Max hamburgare i Norrköping: Skulle fylla på vatten i vattenkranen vid läsken och fick såpa. Misstänker att de måste nyligen ha gjort rent den eller liknande. Väldigt illa! God mat, dock men brist på parkeringar för bil med släpvagn.

14 de julho de 2025

Max i Solna (Skytteholm)

Max i Solna (Skytteholm)
Jag har - med kompisar - gett Max en extra chans att ge oss en smaklig måltid.
Första gången fick vi vattnig läsk - knappt någon smak alls av colan. Tunna, soggiga och nästan kalla pommes.
Löken i lökringarna var för tunna så det blir snarare ett ”frityrskal”. Burgarna var ok, men inte mer.
Andra gången vi var där blev det knappast bättre.
En klar försämring sen 90-talet då Max var riktigt bra!

13 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kalla hamburgare och gammal pommes.

Som vanligt kalla hamburgare och gammal pommes (Lule, Pite, Boden, Skellefteå, Haparanda). Max var en favorit under 80- och 90- talet, men nu vill man inte gärna äta där. Spelar ingen roll vilken Max det är, det är lika illa överallt.

30 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Max i Skellefteå pommes man fick va…

Max i Skellefteå pommes man fick va gröna vi fick nya samma där då orkade man inte klaga man fick med skal på och så maten va inte alls bra som den var innan så kommer gå dit att äta mer om det inte förbättras….

30 de junho de 2025

Snusk burgare

Snusk burgare.

Skickade en bild på vad jag blev serverad till kundtjänst för 2 veckor sedan. Inget svar... tycker Max borde använda den i max reklamen så slipper dom fler besvikna kunder.

15 de junho de 2025

Becoming so bad

Max is one my favourite restaurants. However, what they are doing lately made me hate them. Rude employees + unclean restaurants + they increased the prices and made the hamburger smaller + and now they are asking for 5Kr for tape water.
Only god know what is next, maybe you gonna pay for the seat really disappointed....

26 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Appen är just nu ett dåligt skämt.

Appen är just nu ett dåligt skämt.
För att byta läsk kommer inte automatiskt, och de har en edit knapp som enbart tar en till flergångs glas eller ej. Denna edit knapp ligger över läsken vilket gjorde att jag trodde att man inte kunde ändra från zero på ett enkelt sätt. Så jag antog att man får fylla på läsk själv.
Så var det inte och jag fick odrickbar läsk med sötningsmedel så den var det bara att hälla ut.

Bli bättre MAX.

24 de junho de 2025

Max scammade mig.

Max scammade mig.

Jag beställde en chicken nuggets 6 pack + en chicken nuggets 9 pack för att få 15. Men de packade 6 packet med 5 nuggets och 9 packet med 8 nuggets.
Jag förstår att de kanske missar en, men en från VARJE är ju medvetet fusk.

19 de junho de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.