Max Hamburgare Avaliações 820

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tidigare har det 9/10 gånger saknats delar av beställningen via driven vilket är otroligt surt när man kommer hem. Trots att jag av denna anledning brukar dubbelkolla har det saknats delar av sallad... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde 2 hamburgare på max (takeaway). Nordstan Göteborg. Väl hemma så öppnar jag förpackningarna och blir helt förvånad då själva burgarna saknas.! Det är bara bröd sallad osv med. Ringer dem... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag beställde maten kl. 19:26 och fick den först kl. 20:36, efter en mycket orimlig väntetid. Under tiden var köflödet så dåligt att flera bilar framför mig gav upp och körde därifrån eft... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

de är hemska och torra i smaken och det borde inte få kalla sig: "Max - Sveriges godaste burgare" det är vilseledande och falsk marknadsföring Tackar vet jag hellre doken..

Detalhes da empresa

1. Restaurante
  2. Hamburgueria
  3. Serviço de take away

Informação fornecida por fontes externas variadas

Max startade redan 1968. Ambitionen är den samma som för över 40 år sedan - med de bästa råvarorna ska vi servera de godaste hamburgarna. Välkommen in!

Informações de contato

1,4

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

820 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den ”nya” Max på Kungsgatan (alltså…

Den ”nya” Max på Kungsgatan (alltså inte Hötorget) är helt fantastisk. Så otroligt trevlig personal som alltid hjälper än med allt. Allt känns så fräscht då det är världens trevligaste personal som alltid städar och plockar undan!!! Går endast till denna då maten också alltid är god

24 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nya max i Sandviken fick betyg 0.1 av…

Nya max i Sandviken fick betyg 0.1 av 10 möjliga. Kalla pommes och ej färdig stekta hamburgare. Under de senaste åren har kedjan blivit sämre men nu värre än någonsin. Blir inge mer max för vår familj.

23 de abril de 2025

Inga flera chanser.

För ett par år sedan slutade familjen äta på Max när vi var ute på biltur. Vi tyckte maten blev sämre och sämre. Igår råkade jag prova igen. Burgaren var slarvigt ihopsatt, ljummen och allt annat än värt pengarna. Sen blev jag magsjuk på kvällen. Så tråkigt att se hur Max slarvar och gör bort sig. Vad hände med detta företaget!?

17 de abril de 2025

Flortunn besvikelse.

Jäkla vad dålig maten successivt har blivit där dom senaste 5 åren. Exakt som någon skrev tidigare så är köttet mer som ett pålägg numera. Nej bättre var det förr. Tack och adjö.

8 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Värdelösa på att fixa rätt grejer

Förra gången jag beställde så beställde jag en hamburgare utan tomat, fick en med tomat vilket jag är allergisk mot.

Den här gången beställde jag mozzarella sticks och fick västerbottenost sticks.

Båda gångerna var det bara att slänga då jag inte har någon annan som kan äta det istället. Långt ifrån första gångerna också.

Hjälper inte heller att såsen alltid är på kanten av hamburgarna istället för i mitten, samma med alla tillbehör.

Anlita folk som vet vad dom sysslar med och bryr sig om att göra rätt. SPECIELLT när det gäller eventuella allergier.

Såklart orkar man inte åka tillbaka och tjafsa över 25kr eller 100kr hit och dit när det kostar 30 spänn bara att åka fram och tillbaka och min tid är värd mer.

Detta var på lännas max.

Äter man på plats kan man iallafall klaga men är inte så aktuellt när man alltid tar med sig för man inte vill äta i deras högljudda lokaler.

Kommer hädanefter bli tvungen att öppna allt i bilen, kolla och provsmaka så man kan klaga innan man åker hem. Att det ska behövas visar på hur lite max bryr sig om att sina anställda ska sätta att det blir rätt över att det ska gå så snabbt som möjligt.

5 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ni har för dåligt restaurang

När jag kom till MAX Enköping då trodde jag det skulle ta 10min att maten skulle serveras men min mat var redan klar och jag stod i en halvtimme för att vänta när jag gick fram så var skärmen dålig och den laggade.

Nedskräpning är mycket när jag tittade ut så såg jag en fågel som tog i ett skräp och gick och jag tycker det är inte okej och jag tycker att resturang ägaren borde skärpa sig nu för det var inte fint vid borden det var mat på golvet och de ignorerade på att städa golvet.

MAX skärp er ni får dåliga betyg och det är ni som förlorar på er företag och snart kommer ni gå i konkurs be grund på att ni inte skärper på er.

1. Ni städar aldrig
2. Ni är kommer aldrig kunna lägga skylt på inga nedskräpning
3. Skärp på er

5 de abril de 2025

Ta ansvar Max!

Det är faktiskt på tiden att Max hamburgare gör mera för att motverka nedskräpning från deras restauranger !.

Bor man i närheten av en Max så är det oftast massvis med skräp från deras restauranger slängt både här och där.

Skräp hör hemma i återvinningen och inte i vår natur eller hav!

Ta ansvar Max!

27 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tyvärr har Max blivit så dålig på att…

Tyvärr har Max blivit så dålig på att leverera bra burgare med tillbehör att jag slutade äta där 2024. När jag var i Skellefteå senast beställde jag hamburgare med tillbehör hos Bastard Burgers för att testa deras mat. Vilken upplevelse, jag har aldrig ätit så god hamburgare någonsin och pommes frites var krispiga och supergoda.
Tur att det finns alternativ om man vill käka burgare.

19 de março de 2025

Max gjorde två fel:

Max gjorde två fel:
Levererade från fel restaurang så
leverans tog En timme och tolv min.

Max levererade inte till dörren utan slängde påsen utanför grinden.

Man borde sagt förlåt vi gjorde fel, här är pengarna.

Nu för man en löjlig kamp för att slippa betala.

Det verkar ligga i företagets dna att inte erkänna och förlåt. Vi är ju många som läste ägarens bortförklaringar i snuskskandalen.

20 de março de 2025

Sordin över stämningen - Bra Burgare

Anläggningen är häftigt, har en annorlunda design och layout inne i restaurangen.
Vi möttes av ett direkt deprimerande mottagande av personalen. Alla verkade nedstämda. Ungefär som om de var tvångskommenderade att utföra sitt arbete. Inte ett leende, inte en blick. Absolut undermåligt bemötande.
Hamburgaren smakade gott. Pommesen krispig och fin.
Men tyvärr så låg det en sordin över stämningen i hela den fina lokalen.

21 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Trots all turbulens kring max så gjorde…

Trots all turbulens kring max så gjorde vi ändå ett försök. Ett säkert kort, tänkte vi när vi beställde varsitt frisco-mål till bilen. Fick först vänta 15 minuter, hamburgaren gick inte att känna igen. Näst intill iskall o slarvigt tillagad. Pommesen helt osaltade och sedan inte en enda servett i påsen. Detta var sista chansen från vår sida. Lidingö 20 mars kl 20,30.

20 de março de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Beställde mat som skulle levereras till…

Beställde mat som skulle levereras till bilen. Fick vänta en stund innan nån dök upp.
Maten var dock kall. Nån bacon i hamburgarna såg jag inte till heller. Pommesen var hårda o kalla dom med.
Det enda som egentligen var ok
var drycken. Detta var på Svågertorp Malmö . Trist

16 de março de 2025

Max i Solna

Max i Solna. Bananflugor överallt bland borden. Nästan inga gäster men ändå smutsiga bord med matrester på stolar osv. Inte konstigt att flugorna trivs. Vill inte veta hur det ser ut i köket. Vi kommer inte komma tillbaka.

15 de janeiro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.