Max Hamburgare Avaliações 820

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tidigare har det 9/10 gånger saknats delar av beställningen via driven vilket är otroligt surt när man kommer hem. Trots att jag av denna anledning brukar dubbelkolla har det saknats delar av sallad... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde 2 hamburgare på max (takeaway). Nordstan Göteborg. Väl hemma så öppnar jag förpackningarna och blir helt förvånad då själva burgarna saknas.! Det är bara bröd sallad osv med. Ringer dem... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag beställde maten kl. 19:26 och fick den först kl. 20:36, efter en mycket orimlig väntetid. Under tiden var köflödet så dåligt att flera bilar framför mig gav upp och körde därifrån eft... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

de är hemska och torra i smaken och det borde inte få kalla sig: "Max - Sveriges godaste burgare" det är vilseledande och falsk marknadsföring Tackar vet jag hellre doken..

Detalhes da empresa

1. Restaurante
  2. Hamburgueria
  3. Serviço de take away

Informação fornecida por fontes externas variadas

Max startade redan 1968. Ambitionen är den samma som för över 40 år sedan - med de bästa råvarorna ska vi servera de godaste hamburgarna. Välkommen in!

Informações de contato

1,4

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

820 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tycker att de har varit usla länge

Tycker att de har varit usla länge, så jag slutade handla där (24/7 Max nära), men tänkte att de kanske skärpt sig lite. Nä, beställde en lyxshake (utan grädde), tog ca 20 minuter att få (lite folk). Sa till och de skulle ordna en ny, tog nästan 10 min till och sen kom den och den såg riktigt trött ut (förmodligen bara skrapat bort grädden). Gick därifrån utan shake, orkade inte bråka. Beställt via automat inne i lokalen.

10 de maio de 2025

YSTAD Nej tack

YSTAD
Servicen är KATASTROF helt förvirrad och okunnig personal Tror gästerna hade klarat det bättre ...

10 de junho de 2025

Avocado Brioche-mål, aldrig mer MAX

Jag beställde en Avocado Brioche-mål , norr om Stockholm och aldrig igen! Burgaren hade bara så lite avokado och såsen med salladen bara läckte ut ur burgaren, burgaren var så mosig att det var äckligt att äta den, särskilt brödet var så tunt och täckte inte köttet med salladen. Köttet var bränt, vad ska jag göra? Jag åt ändå och kände ingen smak.

Sedan kom lyxshaken mint, men numera finns den inte längre tillgänglig, de ändrar milkshaken och fortfarande inget speciellt. De har hällt i för mycket mjölk och haft så lite grädde med glass, ibland med de andra lyxiga shakesen får man knappt mjölken med och bara glassen med mycket vispgrädde, hur är det godkänt?

Kycklingvingar och pommes frites godkändes, men hur kan en hamburgare inte bli godkänd?

Jag betalade 215 spänn på Foodora och hoppas att den här hamburgerkedjan aldrig finns kvar i framtiden, det kommer bara att bli värre.

1 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pengarna drogs men ingen mat

Jag gjorde en beställning på mat i Max-appen. Jag fick ett felmeddelande. Pengarna drogs, men ingen beställning blev genomförd. Enligt chefen på Max Behrn arena Örebro, skulle återbetalning ske "efter ett par dagar". Nu har det gått över en vecka, och inga pengar. Har mailat upprepat men här tar det tid!

28 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Snålt och ovälkomnande !!!!

Det är för dåligt att erbjuda en hamburgare med avokado och så är direktivet till personalen att det bara skall vara 4 små ynka bitar avokado till varje hamburgare. Snålt och tråkigt
Dessutom fick vi inte ens sitta kvar o äta för de skulle stänga prick 22 istället för att låta gäster sitta kvar 10 min medans de ändå städar och gör i ordning
Sista gången jag gör ett stop hos Max

28 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Var på Max i Rågsved och beställde i…

Var på Max i Rågsved och beställde i Drive. Tjejen som tar emot beställningen är så nonchalant. När väl beställningen kommer är det helt fel, inte alls vad vi beställde. Fick åka tillbaka och få den beställningen vi ville ha... Colan som kommer med i beställningen har inget passande lock utan rinner ut i bilen....

12 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sätter inte min fot något mer på en max…

Sätter inte min fot något mer på en max resturang ,senaste två gångerna fått kall hamburgare,sista gången bad ja om att få en ny gjord ,tji fick ja för den ,höll med lite tur kroppstemperatur
Något jävulskt uselt …. 15 år sedan nästa dom fanns ,men mycket har hänt sedan dess till det sämre

13 de março de 2025

Max Hudik

Max Hudik. Skitigt på golvet och inne på toa, skräpigt vid läsken. Det må vara ca 10 år gammalt och slitet men rent borde man ändå kunna hålla. En toapappershållare var trasig men lagad med ett plåster!!!

3 de maio de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bordsbeställning

Hur tänker man när man har bords-beställning/servering även på sin uteservering! När man måste gå in för att hämta dricka och servetter?

1 de maio de 2025

Dåligt kundbemötande

Dåligt kundbemötande. Maten var kall o smaklös.
Känner inte alls igen Max på Storheden i Luleå längre

28 de abril de 2025

Uselt

Åkte genom dirve thru på max i märsta nyss,, Inte en siffra rätt 🤥
Total språkförbistring med den som tog min order.
Väl hemma konstaterar vi att det fattas mat + den är kall.
355:- i soptunnan.
Nämnas kan max Märsta va helt ok förr🫨

28 de abril de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.