Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte fohn kocht bijna twee jaar geleden twee keer probeert. Een keer zaten mijn haren vast achter rooster. Dan de bediening snap er niks van beneden warm boven gloeiend koude lucht voel niks onhan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Maxpro prudcten passen perfect bij ons als gezin van 4 voor ieder wat wils. We gebruiken de shampoo, conditioner, masker en Mohi lamellar water super tevreden mee, en vergeet de föhns voor krullen, st... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb zelden een bedrijf gezien met een zeer sterke service, kwalitatieve tools voor een betaalbare prijs. Een tijdje geleden had ik de Multi Airstyler S2 aangeschaft als cadeau voor mijn vrou... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al verschillende keren besteld, telkens snelle levering en zeer goede respons van de klantendienst. Ben zeer tevreden over de producten vooral de shampoo en conditioner en masker.Er staat ook altijd e... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Produtos para Barbeiro
  2. Loja de Eletrodomésticos

Sinds de oprichting in 2013 heeft Max Pro een reis afgelegd die ons heeft geleid naar waar we vandaag staan: een toonaangevend merk in de haarmode-industrie dat bekend staat om onze hoogwaardige producten en uitstekende service. Het begon allemaal met een passie voor haar en een visie om haarmode naar een hoger niveau te tillen. Onze investering aan kwaliteit heeft ons door de jaren heen geholpen om een ​​reputatie op te bouwen als een merk dat zowel liefhebbers als professionals kunnen vertrouwen. We werken samen met enkele van de meest getalenteerde stylisten en kappers in de branche zorgen ervoor dat onze producten niet alleen effectief zijn, maar ook voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid. Maar ons succes gaat verder dan alleen het aanbieden van kwaliteitsproducten. We zijn er trots op dat we ook een gemeenschap van haarliefhebbers hebben die vertrouwen hebben op Max Pro als hun go-to merk voor styling. Of je nu een professional bent die werkt in een salon of gewoon iemand die thuis haar haar verzorgt, wij bieden de juiste hairstylingstool om je haar er op zijn beste uit te laten zien.

Informações de contato

3,6

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

173 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Niet tevreden

Niet tevreden.

Op 1 december is mijn krultang ter reparatie bij jullie aangekomen. In de tussen tijd is er nauwelijks tot geen contact geweest of deze was ontvangen, wat er mee aan de hand was en of het überhaupt in behandeling was genomen. Na veel mailtjes is er pas op 16 januari een verzending aangemaakt om mij een nieuwe krultang te sturen.

Daarentegen stond er een foutief adres. Ik heb meteen aangegeven dat dit adres niet klopte. Dit zou verandert worden. Dit is niet gebeurd waardoor de krultang naar een verkeerd adres gestuurd zou worden, een niet bestaand adres.
Er wordt 9 van de 10 keer niet gereageerd op mijn mails.
Het is nu 26 januari. We zijn bijna 2 maanden verder. Ik heb al die tijd mijn krultangen niet gehad. En tot de vandaag nog steeds niet.

26 de janeiro de 2026

Top bedrijf

Door een fout bij de bezorger kreeg ik ellende maar door de super goede hulp van Max Pro is het goed gekomen.

Voor mijn ervaring een top bedrijf!

22 de janeiro de 2026

Max pro draadloze stijltang:

Max pro draadloze stijltang:
Accu maar beperkte capaciteit.
Wanneer ik mijn haren wil krullen, is het niet mogelijk om gehele haren te krullen. En wanneer je stekker er in stopt valt deze er steeds uit wanneer je bezig bent en valt de stijltang ook uit.
Tevens ook het idee dat de stijltang niet zo warm wordt zoals vermeld.
Wanneer je contact op neemt met service van max pro vragen ze steeds maar ook een filmpje van defect. Terwijl ik gewoon niet te vrede ben over de capaciteit. En opladen doet hij het ook niet altijd even goed.

22 de janeiro de 2026

Super

Snelle levering. En de krultang twist is verbeterd ten opzichte van de vorige versie. Hij rolt niet meer weg en de top is van kunststof zodat je je minder snel brand. Echt super

21 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

They don’t care about their customers

Terrible customer service, they just want money they don’t care about the customers. I’m awaiting a €150 refund for over a month now, no response from them. They said they would “check the warehouse” if they received the product back but have not responded back. I will not order from them again simply because they ruined decent products with terrible customer service.

13 de janeiro de 2026

Smells like turpentine

I ordered the bonding elixer - before I was very content with this product. Unfortunately they changed the formula, and now it has the same smell as my turpentine based oil paint cleaner.. I hope they will change the formula back.

15 de dezembro de 2025

Worth your money!!! 10/10

This is 10 out of 10. Magic happens when I start brushing my own hair. Normally I can't because of my hair texture (curls) but this remarkable product has put an end to my appointments with my hairdresser. I'm addicted to the curling iron.

28 de dezembro de 2025

2018 I’ve brought an iron

2018 I’ve brought an iron - which broke down some weeks ago. I’ve texted the support and they replied to send in the receipt. I’ve told them that after buying the iron I’ve registered for the „life long warranty“ and the receipt was uploaded back then. They totally ignored me after that. I’ve sent them reminders. The point in registering is that they find my data. When they replied they just told me to send in the receipt - which I haven’t kept for 7 years because I’ve registered the iron including the receipt - ignoring my statement that I’m already registered and they should have me in their system. Now they just closed the ticket as „solved“. Yeah, I’ve brought a new iron for 17€ - not from max pro - and it’ll probably last longer. Life long guarantee lie! Never again. No customer service at all

21 de dezembro de 2025

Lieve Naima

Lieve Naima, ik wil jullie super bedanken voor de service en de mailcontact met Manal, ze was zo vriendelijk en geduldig. xxx
xxx

17 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.