Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De BeamPro is echt een goede kwaliteit , goed beeld, helder geluid. De levering en de communicatie met het bedrijf is ondermaats. Je kan het bedrijf niet bereiken!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Als ik mider dan 1 ster had kunnen geven dan had ik dat gedaan! Na verschillend contactverkeer met klantenservice ( Tom Bosch) is het na voorstel voor omruilen van Beamer compleet stil geworden met r... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een top beamer. Apps die meteen werken. Prachtig en scherp beeld. Geen haperende wifi of haperende beelden. Alle Nederlandse apps beschikbaar of meteen te downloaden. Ik heb meerdere beamers gepr... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrônicos

Ontdek de Mini Beamers van BeamPro om overal te kunnen genieten van je favoriete films, series en tv-shows met ongeëvenaarde helderheid en detail.

Informações de contato

3,0

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

151 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Besteld in november voor een…

Besteld in november voor een Kerstcadeau. 11 januari krijg ik bericht dat de beamer verzonden is . Je kan het bedrijf niet bereiken !!! Ik had gevraagd voor annulatie omdat ik ergens anders mijn beamer gekocht heb maar geen antwoord. Niets bestellen daar !

11 de janeiro de 2026

Beampro grote zwendelarij

Het is dat je een ster moet beoordelen anders was het zeker weten 0 sterren geweest. Dit bedrijf belooft in hun webshop dat een artikel op voorraad is en dat er de volgende werkdag geleverd wordt. Nooit meer iets van het bedrijf (?) gehoord. Inmiddels bijna 4 weken verder mailen ze opeens dat het artikel onderweg is en bezorgd gaat worden.
Al die tijd heb ik meerdere mails gestuurd met vragen waar het artikel bleef en het later geprobeerd te annuleren omdat het bedrijf (?) nergens op reageert , afspraken niet nakomt en dus niet bereikbaar blijkt te zijn. Ook hiervan melding bij de politie gedaan.
Trap niet in deze zwendelarij!!!
Artikelen komen vermoedelijk van Temu oid en worden aan jou voor een vette prijs verkocht. En de zgn verkoper is dus NIET bereikbaar!

17 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Als ik minder dan 1 ster had kunnen, dan had ik dat gedaan!…

Als ik mider dan 1 ster had kunnen geven dan had ik dat gedaan!
Na verschillend contactverkeer met klantenservice ( Tom Bosch) is het na voorstel voor omruilen van Beamer compleet stil geworden met reacties. Op lens is stof ingebrand en is geconstateerd door klantenservice en er wordt aangeraden om het zelf te repareren. Dit geprobeerd met behoud van garantie, maar niet gelukt. Verzoek voor omruil ingediend want Beamer zit nog in garantie. Daarna niets meer gehoord. Gaan jullie dit nog oplossen?

27 de agosto de 2025

Aangifte politie

Ik heb mijn levering na een maand nog steeds niet ontvangen. Klantenservice reageert ook niet ondanks mijn meerdere pogingen om contact op te nemen. Deze mensen halen hun producten op AliExpress en verkopen het vervolgens op een hoge prijs door. Aangifte gedaan bij de politie. NIET BESTELLEN

16 de julho de 2025

Slechte klantenservice!!!

Ik kan vaak genoeg geen gebruik maken van app omdat de beamer een update nodig heeft. Hierdoor kan ik geen gebruik van de beamer wat erg zonde is!! Ik krijg nergens antwoord op telefonisch en zowel op de whatsapp geen gehoor!! Ook zit er behoorlijk veel stof op dr lens wat ik niet schoon krijg zelf. Spijt van de aankoop! Erg slechte service!!

11 de julho de 2024

WAARDELOZE producten en service

Na aanschaf van 2 stuks X1 pro beamers direct problemen met casten van diverse apps, niet kunnen updaten en een beamer is na 1,5 maand helemaal defect. Meerdere keren tevergeefs mailcontact gezocht in de hoop tot een oplossing te komen. Bellen is niet mogelijk.
WAARDELOOS! Koop hier niets! Producten van slechte kwaliteit en geen aftersales of service.

Defect (retour)

Probeer al enkele weken contact te krijgen omdat ik graag het product wil retourneren vanwege een defect. Hopelijk wordt er via deze weg wel gereageerd. Hopende op het beste van een mens.

Problemen beampro X3

Wij hebben de beampro X3 gekocht en netjes ontvangen (26-2-2025)
Helaas ondervinden wij problemen met verbinden ( telefoon), updaten beamer en geluid ( een extra ruis) tijdens afspelen film etc.

Op de site niet de juiste ondersteuning kunnen vinden dus via mail (helaas de enige communicatie mogelijkheid) contact gezocht.

Tot op heden na meerdere mailberichten nog geen reactie en dus ook ondersteuning ontvangen! Zeer teleurstellend.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

wacht al drie weken op een product

wacht al drie weken op een product, ze zeggen dat de levering vermist was, en zouden over 2 dagen leveren. zijn nu weeral 10 dagen verder. ik zou je persoonlijk afraden bij dit bedrijf iets te bestellen...

13 de janeiro de 2025

Klaar met Beampro

Ben jij, net als ik, klaar met het bedrijf Beampro, stuur dan een email naar stopbeampro @ gmail . com

Met een grote groep staan we sterk en kunnen we Beampro laten stoppen met het verkopen van beamers, leugens en valse beloftes.

Met een groep gedupeerden hebben we het programma BOOS! al benaderd. Als we een nog grotere groep vormen hebben we extra veel bewijs en hopelijk kunnen we dan allemaal ons geld terug krijgen. Uiteraard kunnen we daarnaast nog meer stappen ondernemen.

Beampro, oftewel Alec (de eigenaar), mocht je dit lezen, neem aub niet de tijd om te reageren, maar gebruik die tijd om gedupeerden te helpen in plaats van de schijn op te houden.

20 de janeiro de 2025
logotipo da BeamPro

Resposta de BeamPro

Beste,

Wij hebben geen bestelling of e-mails kunnen terugvinden op uw naam. Daarnaast zijn wij niet op de hoogte van gedupeerde klanten. Mocht u of iemand anders problemen ervaren, dan komen wij hier graag mee in contact om een passende oplossing te vinden.

Wij verzoeken u vriendelijk om contact op te nemen via info@beampro.nl, zodat wij u verder kunnen helpen.

Team BeamPro

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Een top prijs-kwaliteit beamer

Een top prijs-kwaliteit product die doet wat je wilt: je huis omtoveren tot een thuisbioscoop. Koppelen aan een externe speaker is heel eenvoudig. Scherpstellen van het beeld is makkelijk (draaien aan de "lens"), maar automatisch scherpstellen had ik ook fijn gevonden.

9 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.