McDonald's Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vattnet var slut o då undrar ju jag hur det händer. Sedan gick jag fram till en arbetare o frågade om jag kunde få vatten han sa vi får tyvärr inte sälja vatten till kunder. Sedan blev det strul med k... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oengarerad personal som pratar privata saker medans kunder står och väntar på sin mat. Den ena försvinner iväg en lång stund så endast en personal delar ut maten. Sämsta upplevelsen jag haft på en mc... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Otroligt besviken på kundbemötande. Detta är en standard som är långt ner mot botten. Såg fram emot att äta här men hur man hanterar kunder är under all kritik. Fyfan säger jag bara. Dåligt, värre och... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Körde drive through på McDonalds i Eksjö. Köpte bl.a. 2 mellan pommes, problemet var dock att vi bara fick 1 pommes. Men den var i alla fall väldigt god och colan med is var den godaste jag druckit... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Restaurante

Informação fornecida por fontes externas variadas

McDonald´s hamburgare, God mat fyllt av näring. Arrangerar även kalas och barnkalas

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

800 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

84 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Väldigt snåla

Beställde 3 stycken mcflurrys, de var nästan intill helt tomma. Fick ut 3 skedar glass från varje. De var inte ens fyllda till hälften.

29 de outubro de 2025

Har bestilt mat fra McDonald’s, Charlottenberg

Har bestilt mat fra McDonald’s Charlottenberg mange ganger. Elendig service. ALLTID mangler det noe. Har bestilt fra McDrive og har ikke giddet å klage. I går forsøkte jeg nok en gang. Manglet en pommes fries og en dip denne gangen. To av tre burgere var kalde. Denne gangen sa jeg ifra om pommes fries’en som manglet. Og spurte om han hadde husket dipen, siden jeg ikke så den. Han ble sur og slang en pommes oppi posen. Han sa også at, ja, dipen ligger oppi der. Det gjorde den ikke! Jeg har sagt mange ganger før at jeg gidder ikke lenger å handle derfra. Men har noen jenter som absolutt ønsker seg mat derfra med jevne mellomrom, så har gitt etter, også siden vi bor like ved. Men nå har jeg jammen fått nok. Anbefaler ikke dette stedet til noen.

28 de outubro de 2025

Usel

Usel. Mycket smutsig. Toa har inte tvål och toa papper. Alla borde smutsiga. Gör ni ens någon kontroll?

26 de outubro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Besökte Stockholm och åt på Karlavägen

Besökte Stockholm och åt på Karlavägen. De lägger inte mycket energi på att laga maten. På båda burgare ramlar nästan isär när man öppnar paketet. Restaurangen var också smutsig. Personalen var dock trevliga

22 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde genom Foodora saknades 3 St…

Beställde genom Foodora saknades 3 St förpackningar med Hot Wings. Inte första gång det saknas varor i min beställning från Mc Donalds restaurang Göteborg Avenyn 32. Har kontaktat foodora dem återbetalt 93kr men som kund känner mig besviken när man gör så.

11 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag utser McDonald’s på A6 till…

Jag utser McDonald’s på A6, Jönköping till Sveriges sämsta. Jag pendlar ofta mellan Skåne och Stockholm.
Skitit så det förslår i hela restaurangen. Otroligt lång väntetid på maten och jag tror inte att jag någon gång faktiskt har fått helt rätt mat enligt beställningen. Fel, fel, fel! Numera skrattar jag åt eländet.

3 de outubro de 2025

Mc Donalds Fyrislund Uppsala

Mc Donalds Fyrislund Uppsala
Det vidrigaste Mc Donalds jagbhar någonsin besökt. Alla bord var icke torkade. 50 % av borden innehöll brickor från gamla kunder. Det flög tom flugor på matrester.
Jag blev illamående av det jag såg och kunde inte äta min mat.
Skandal! Har t.o.m. bildbevis på detta och spelade tom en sekvens med flugor som låg på matresterna.
Jag tänker gå vidare med detta till huvudkontoret i Sverige eller tom USA!

5 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Its bad customer service they try to…

Its bad customer service they try to steal phones and get away with it and they lost a vustomer the other day they dont wanna give me my phone and they do the good with plain hand and they are so discusting i hate them so much and they always are so rude

12 de setembro de 2025

VARNING för McD i Bålsta

VARNING för McD och i synnerhet McD i Bålsta!

Dom lurar folk på pengar!

Jag köpte mat i butiken och pengarna drogs från mitt bankkonto men pga tekniskt fel hos dom gick inte ordern igenom.
Så jag fick ingen mat trots att det drogs pengar, och sedan vägrar dom betala tillbaka pengarna.

23 de junho de 2025

Lång väntetid

Lång väntetid, tydligen viktigare att stå och snacka med kompisar som kommer in. Ljummen burgare som legat ett tag. Fick påminna flera gånger om att det fattades saker vi beställt, tog en lång stund innan vi fick det som fattades. Allt medan som sagt det var roligare att prata med kompisar medan kunderna väntade. Tre anställda som babblade på. Blir inte fler gånger där.

12 de setembro de 2025

Ludvika

Ludvika, fungerade inte överhuvudtaget, 10 personer i serveringen alla stod och väntade på beställd mat, till slut stod alla framme vid disken för att få besked eller successivt få sin beställning, kontrollera och justera de man till slut fått. Jag hade beställt på mobilen långt i förväg tom så appen undrade om jag verkligen ville beställa så långt ifrån restaurangen. Blöta sega pommes, burgaren var nygjord, inget papper på toaletten. Fungerade jättebra där förut

4 de setembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Tyvärr en dålig upplevelse

Tyvärr en dålig upplevelse. Maten motsvarade inte förväntningarna – hamburgaren var slarvigt gjord och pommes frites var kalla. Personalen var oengagerad och gav ett nonchalant bemötande. Kommer nog välja ett annat ställe nästa gång.

17 de julho de 2025

Esta empresa é sua?