McDonald's Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vattnet var slut o då undrar ju jag hur det händer. Sedan gick jag fram till en arbetare o frågade om jag kunde få vatten han sa vi får tyvärr inte sälja vatten till kunder. Sedan blev det strul med k... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sono andato nella sede di Osnago (LC) e ho ordinato una colazione con uova. Dopo un po' che aspettavo, una ragazza mi ha detto che non potevano consegnare quello che avevo pagato perché avevano spento... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oengarerad personal som pratar privata saker medans kunder står och väntar på sin mat. Den ena försvinner iväg en lång stund så endast en personal delar ut maten. Sämsta upplevelsen jag haft på en mc... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Körde drive through på McDonalds i Eksjö. Köpte bl.a. 2 mellan pommes, problemet var dock att vi bara fick 1 pommes. Men den var i alla fall väldigt god och colan med is var den godaste jag druckit... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Restaurante

Informação fornecida por fontes externas variadas

McDonald´s hamburgare, God mat fyllt av näring. Arrangerar även kalas och barnkalas

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

800 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

84 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag tycker det är tråkigt att behöva ge…

Jag tycker det är tråkigt att behöva ge McDonald’s ett så dåligt betyg.
Jag minns McDonald’s från när jag var liten - då var det gott och lite mysigt att gå på McDonald’s
Nu är det en ständig besvikelse över att hamburgarna är så dåliga.
El Maco skulle kunna vara en god burgare men är inte personalen ens klarar av att salta och peppra på köttet så blir det inte gott. Då spelar det ingen roll om pommes är varm och hamburgerbrödet färskt.
Det är väl ett minimikrav att krydda lite på det man tillagar!?
Det är också en besvikelse att det inte finns ett gott salladsalternativ.
I många familjer finns det ju minst en vegetarian, kanske en vegan och säkert någon glutenintolerant. En matig och god sallad hade ju varit toppen. En där man kan addera proteiner om man vill eller inte.

Idag handlade vi på en av Linköpings restauranger, men recensionen gäller alla restauranger för det verkar inte vara någon som klarar av salt och peppar.

Ni har lite att jobba med McDonald’s för att återkomma till den där härliga upplevelsen man hade som barn!

28 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kan inte bli sämre än McDonalds…

Kan inte bli sämre än McDonalds årstagatan (4 mackar) i Uppsala

Otrevlig och okunnig personal, missar delar av ordern konstant och extreeeemt lång väntetid på maten.

Jag åker hellre någonstans och äter även om det tar längre tid.

23 de agosto de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Om man under hela sommaren inte kan…

Om man under hela sommaren inte kan servera milkshake då det är fel på maskinerna ska man kanske fundera på att ta bort den från menyn. Har nu varit inne 5 gånger på 4 veckor i örebro området på olika mcd och fått olika ursäkter varje gång varför dom inte serverar detta.

21 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi besökte (tyvärr) Mc Donalds i…

Vi besökte (tyvärr) Mc Donalds i Ödeshög igår. (Östgötaporten)
Golvet i restaurangen verkade vara för-limmat inför utläggande av ny golvmatta. Alltså våra skor klibbade fast vid varje steg vi tog.
Ja, golvet var superkletigt (läs extremt ostädat, nästan i klass med KFC städkvalitet)
En kvinna i huvudsjal gick omkring och torkade av alla bord med en sprayflaska och med en och samma trasa utan att emellanåt skölja trasan?!
Toalett nr. 1 var fullproppad med blodiga servetter.
På toalett nr. 2 var golvet täckt med toapapper.
På toalett nr. 3 var toasitsen helt lös, alltså inte fastskruvad?!
Språket mellan de anställda verkade vara högljudd arabiska.
Ingen ledargestalt som hade som uppgift att styra upp verksamheten verkade vara på plats.
Den här restaurangen var faktiskt värre än Mc Donalds på infarten norrifrån i Borås.
Mitt tips blir härmed: UNDVIK DENNA RESTAURANG.
Mvh.
Gunnar.

19 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Trött på fel vid drive-in

Har nu gått över till Max då McDonalds är so otroligt slarviga vid drive-in beställningar. Trött på att betala för sånt som jag inte får. Gäller hela Uppsala

12 de agosto de 2025

Otroligt DYRT

Otroligt små menyer till väldigt höga priser. Det är dyrt att bli mätt hos er på MacDonalds.

Väljer man istället en kebab eller någon Sibylla meny, ja då blir man mätt till ett betydligt lägre pris.

Jag tror ni förlorar många kunder efter hand med er höga pris sättning.

Mvh
Anders

23 de julho de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De serverade fel smak på milkshaken och…

De serverade fel smak på milkshaken och den var inte ens fylld till måttet. Tyvärr den tråkigaste upplevelsen av MC Donalds hitills i mitt 53åriga liv. Pajen var ljummen och utan tidsangivelse, den var garanterat på väg att bli gammal. Ni kan bättre. Man kommer långt med lite givmildhet som att fylla ordentligt med dryck..

11 de agosto de 2025

Orimlig väntetid Mac Donalds Varberg Nord

Beställde 1 Happy Meal och 1 Crispy Chicken med vatten. Tidpunkt för betalning var 14.21 och beställningen gavs ut 14.44.

Brist på kommunikation mellan ”restaurang-chefen” och övrig personal (unga vuxna utan insikt om att öka tempot….)

Räknade till 10 personer i köket. Även om det stod ett stort antal i kö som hade beställt mat, gjordes ingen ansträngning att öka tempot på utlämningen av mat.

Det låg minst 30 klara burgare på vänt att bli packade…

8 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

The worst of the worst here in Mc…

The worst of the worst here in Mc donald’s Nordstan, Göteborg.
Had to wait 1hr before food comes and when you follow up, nobody really is able to help you. They will tell you they will serve but never happen. The worst experience especially when you have small kids with you whose patience are quite short too.. It’s frustrating and I almost cried as my kids are crying for their food.

7 de agosto de 2025

McDonalds Lidköping ❌

McDonalds Lidköping.
Beställer i appen ifrån bilen för att hämta maten när man kommer fram till McDonalds.
1. Då ska maten göras först när man kommer fram till McDonalds just i Lidköping. Hela poängen med beställa i appen att du kan beställa INNAN du kommer till McDonalds. Men de fattar dom inte sär.
2. Ska behöva vänta i hela McDrive kön för att kunna hämta maten! Då kan man ju för * lika gärna beställa i drive-in so. vanligt när inte systemet funkar som på andra McDonalds gör!

6 de agosto de 2025

Denna långa väntan

Denna långa väntan ! Får vänta i en evighet på maten och så är det inte på andra liknade resuranger. Alltid fattas det något på beställningen också när man väl får sin mat. Måste hela tiden kontrollera maten så allt är med. Så är det aldrig på max som ligger precis bredvid. Bättre leverans tider. Aldrig fel på en beställning. Och mycket mycket bättre priser. Har börjat köpa maten där ist. Åk dit och åk INTE till McDonald's falkenberg om ni vill ha det bästa alternativet.

11 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag minns när mc Donalds kom till…

Jag minns när mc Donalds kom till kristianstad, då var maten fräsch och bord och toaletter var snyggt och städat.
Idag var vi i Hässleholm och fick först vänta på maten väldigt länge.
Pommes var hyfsat varma men burgarna var kalla så jag fick gå och byta dessa.
Borden var fulla av smulor och matrester och toan var det grisigaste jag sett.
Kommer tyvärr inte äta där fler gånger.

3 de agosto de 2025

McDonald Mellbystrand

Tog 25 minuter att få vår beställning. Fast milkshaken gjordes direkt och stod inne i köket medan resten av beställningen blev färdig vilket resulterade i en väldigt smält milkshake. Jag beställde en med chokladsmak och den var brun, men den hade jordgubbssmak... Sjukt besvikna. Den restaurangen brukar vara bra

30 de julho de 2025

Esta empresa é sua?