Meet Me Coaching Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Recentelijk de workshop "Learn to ACT' gevolgd bij Judith. Alles werd duidelijk uitgelegd aan de hand van praktijkvoorbeelden en het geeft daardoor een goed inzicht over het traject wat mensen doorlop... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Conselheiro
  2. Orientador profissional
  3. Centro de Aconselhamento
  4. Consultor Educacional
  5. Life Coach
  6. Centro de treinamento

Meet Me Coaching is gespecialiseerd in burn-out en persoonlijke ontwikkeling. De coaching is gebaseerd op Acceptance and Commitment Therapy. ACT is een wetenschappelijk aangetoonde zeer effectieve vorm van gedragstherapie en helpt ziekteverzuim binnen organisaties aanzienlijk te verlagen. Met behulp van ACT ga je zien wat het ‘denken’ voor invloed heeft op jouw leven en hoe je hier anders, meer effectief, mee om kunt gaan. Daarnaast word je je bewust van hoe je met jezelf omgaat, wat je waarden zijn en hoe je daarnaar kunt handelen, zodat niets je in de weg staat om je doelen te bereiken. In mijn coachtraject werk ik met 8 sessies van twee uur. Het traject wordt ondersteund door een app en een werkboek, zodat je ook buiten de sessies om bezig blijft met jouw proces. Een ACT coachtraject blijft effectief, ook op de langere termijn. Dat komt omdat je binnen ACT leert accepteren wat er is, in plaats van moeilijke gedachten en gevoelens om te buigen naar iets positief, zoals in de meer reguliere cognitieve gedragstherapie het geval is. Vaak werkt het ombuigen naar iets positiefs wel een tijdje, maar blijkt het op de langere termijn niet bestendig te zijn. Bij Meet Me Coaching kan je ook voor trainingen terecht. Trainingen op het gebied van burn-out preventie, grenzen stellen, feedback geven, slecht-nieuws gesprekken etc. Alle trainingen worden op maat ontwikkelt, zodat het voor jouw organisatie herkenbaar is. Wil je hier meer over weten, neem dan gerust contact op.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

42 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Van harte aanbevolen

Ik had via een vriendin al goede berichten gehoord over Judith en daarom heb ik haar benaderd toen ik in een burn-out kwam. Ze heeft me goed begeleid bij het inzicht krijgen in patronen die tot de burn-out hebben geleid en hoe ik het nu anders kan aanpakken. ACT en haar goede begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik nu weer met vertrouwen de toekomst tegemoet kan zien

24 de julho de 2024

Resposta da Meet Me Coaching

Dank je wel voor de mooie review. Ik ben natuurlijk heel blij met de 5 sterren, maar nog blijer met het resultaat; dat je de toekomst weer met vertrouwen tegemoet kan zien. Het was fijn om je te mogen begeleiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is prettig om bij Judith op de bank…

Het is prettig om bij Judith op de bank te zitten. Het is niet de eerste keer dat ik een interne APK heb gedaan, maar wel de eerste keer dat er kwartjes blijven vallen. ACT! werkt en dankzij de ondersteuning van Judith (die het ook niet schuwt om je aan te spreken) komen er wel degelijk veranderingen op gang.

11 de junho de 2024

Resposta da Meet Me Coaching

Dank je wel Johanna, voor je mooie review. Fijn dat je laat zien dat ACT werkt en bij jou verandering op gang heeft gebracht. En ik ben hartstikke blij met de 5 sterren! Daar doe ik het voor ;-)

Review coachingstraject

Van Judith heb ik veel geleerd. Ik heb meer inzicht in mijn eigen gedrag en waar dat vandaan komt, geleerd om meer naar mijn lichaam te luisteren en emoties toe te laten en handvaten gekregen om te kunnen omgaan met uitdagingen die ik tegenkom in mijn (werk)leven. Daarnaast voelde ik mij bij Judith erg op mijn gemak, nam zij mij serieus en stelde zij mij goede en gerichte vragen.

20 de fevereiro de 2024

Scherpzinnige coaching met resultaat

Judith is een zeer kundige coach, die de ACT-principes goed weet toe te passen op wat er in je leven speelt. Ze daagt je uit om hier zelf goed bij stil te staan, spoort je aan om actie te ondernemen en stelt kritische vragen wanneer nodig. Een absolute aanrader!

16 de fevereiro de 2024

Resposta da Meet Me Coaching

Beste Simon, dank je wel voor deze mooie review en de 5 sterren. Ik ben er superblij mee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Inzicht in wat echt belangrijk is.

Judith nam ons mee in een zeer duidelijke uitleg. Afgewisseld met opdrachten gaf dit tot nieuwe inzichten en verbeter/verander punten.

28 de junho de 2023

Resposta da Meet Me Coaching

Dank je wel voor je mooie review Edwin.

Coaching van Judith

Een veilige en vertrouwde omgeving gecreëerd door Judith. Mooi om open te kunnen spreken over de echt belangrijke dingen in het leven. Door middel van metaforen blijft alles goed in het geheugen waardoor het effect heeft op elke nieuwe dag. Een absolute aanrader voor iedereen!

25 de maio de 2023

Resposta da Meet Me Coaching

Fijn dat het traject elke dag weer effect heeft en dat je veel hebt gehad aan de metaforen. Dank je voor de mooie review en de 5 sterren. Ik ben er superblij mee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne training met concrete handvatten

Vorige maand hebben wij een fijne training gehad bij Judith. Er was een veilige sfeer tijdens de training waardoor iedereen zich makkelijk kon openstellen. Daarnaast hebben we concrete handvatten gekregen over hoe je het beste ACT kan toepassen in je (professionele) leven. Een aanrader dus!

9 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Praktisch, veilig en interessante training!

Vorige week een training over ACT mogen bijwonen, gegeven door Judith. Ik was eerder nog niet bekend met deze coachmethode, maar ben heel enthousiast! In een middag heeft Judith ons de basis laten zien van ACT door een interactieve training. We konden direct de technieken toepassen en met elkaar bespreken. Het voelde ontzettend veilig en heeft me mooie inzichten gegeven. Dankjewel Judith!

11 de abril de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede workshop met fijne sfeer

Judith had een duidelijke presentatie waarbij veel interactie was met de deelnemers. Ook deelde ze regelmatig persoonlijke voorbeelden waardoor alles nog duidelijker werd. De workshop was to the point en de tijd vloog voorbij. Ook fijn dat we met een klein groepje waren. Mede daardoor ontstond er een sfeer waarbij wij als deelnemers ons veilig voelden om ook wat meer persoonlijke ervaringen met elkaar te delen. Daarbij werden we ook nog eens uitstekend verzorgd met drankjes en chocolaatjes. Zeker een aanrader als je wat meer over ACT te weten wilt komen.

11 de abril de 2023

Resposta da Meet Me Coaching

Fijn om te horen Mirjam en dank je wel voor de mooie review!

Training 'Zorg voor Veerkracht'

Leerzame, leuke en inzichtgevende cursus die direct toepasbaar is in de dagelijkse praktijk voor bij de behandeling van je patiënten, maar ook in je eigen ontwikkeling als persoon.
Kortom een echte aanrader!

9 de fevereiro de 2023

Resposta da Meet Me Coaching

Dank je wel voor je mooie review Raisa. Wat fijn dat je de training een aanrader vindt. Wij zijn hartstikke blij met de 5 sterren! 😀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

fijne training gehad met collega's

fijne training gehad met collega's. Judith creeërt een fijne en vertrouwelijke omgeving zodat je samen tot de kern kunt komen.
Door haar doortastende vragen kom je net een stap dieper in de gesprekken tijdens de training.

7 de dezembro de 2022

Resposta da Meet Me Coaching

Dank je wel Annemarie, voor de mooie review en de 5 sterren. Daar ben ik heel blij mee!

Intensief coachtraject

Judith is een bijzondere, attente en eigengereide vrouw met de nodige levenservaring die ze aanwendt in het coachtraject met haar cliënten. Door een beetje van haar zelf te geven ook lukte het haar als eerste (mental) coach om echt tot me door te dringen; de confrontatie met me aan te gaan, maar altijd wel met een positieve insteek. Ze houdt je een spiegel voor en zet je vervolgens aan het denken. Mede aan het werk, d.m.v. doelgerichte opdrachten om gedragspatronen te kunnen ontrafelen en tot de essentie te komen van de problemen/uitdagingen waar je als individu mee kampt. Daartoe behoren zelfreflectie en je (oprecht) kunnen verplaatsen in een ander. Met haar persoonlijke aanpak, betrokkenheid en oprechtheid, gecombineerd met haar finesse, komen de emoties vanzelf en die mogen er zijn. Ze zijn misschien zelfs juist nodig om stappen te maken. Ze reikt je de nodige handvatten aan, maar uiteindelijk is het uiteraard aan jezelf om deze je eigen te maken en te gebruiken in je toekomstige leven. Niets is zaligmakend, ook deze sessies niet want uiteindelijk kan alleen jijzelf het tij keren, maar als je er open voor staat geeft zij jou de juiste boost om verder te kunnen en er beter uit te komen. Zowel zakelijk als privé. Kortom, voor mij persoonlijk was het een bijzonder positieve ervaring en dus ben ik blij dat zij op m'n pad is gekomen. Keep up the good work!

2 de junho de 2022

Resposta da Meet Me Coaching

Wow, wat een prachtige review Mikel. Dank je wel daarvoor. Fijn dat je zo helder hebt verwoord hoe je het coachtraject hebt ervaren. En ik ben natuurlijk superblij met de 5 sterren.

Leuke interactieve workshop

Leuke interactieve workshop waarna je de eerste technieken al kunt toepassen.
Voor veel dingen toepasbaar en Judith is open, transparant, motiveert tot nadenken en actie nemen.
Mooie middag!

19 de maio de 2022

Resposta da Meet Me Coaching

Wat een mooie review Irma, dank je wel daarvoor. Ik ben superblij met de vijf sterren!

Onlangs heb ik deelgenomen aan de workshop Learn to Act

Onlangs heb ik deelgenomen aan de workshop 'learn to act'. Judith schept een veilig en warm klimaat om vanuit acceptatie te werken aan je uitdagingen en obstakels. Het is heel hands-on waardoor je met concrete tools de workshop verlaat!

18 de maio de 2022

Resposta da Meet Me Coaching

Dank je wel voor je mooie review, Leonie. Daar ben ik heel blij mee ;-)

Heel waardevolle workshop

Ik heb bij Meet Me Coaching met heel veel plezier de workshop Learn to Act gevolgd. Judith is erg kundig, heeft een fijne energie en prettige manier om tot de kern te komen. De workshop heeft me nieuwe inzichten gegeven en dingen in beweging gezet. Heel fijn, echt een aanrader!

30 de março de 2022

Resposta da Meet Me Coaching

Dank je wel Britta, voor deze prachtige review. Wat mooi hoe je de workshop en mij hebt ervaren. Ik ben superblij met de 5 sterren!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne warme coach en een mooi traject om te doorlopen.

Judith is een hele fijne en warme coach. Ze geeft je inzichten en haalt je uit je comfort zone. Tijdens het traject heeft ze de inhoud van de sessies en haar manier van coaching aangepast naar wat ik op dat moment nodig had. Het was prettig dat er een duidelijk traject en plan was voor de sessies. Veel van de inzichten en oefeningen gebruik ik nog regelmatig in mijn dagelijks leven.

21 de março de 2022

Resposta da Meet Me Coaching

Wow Tina, wat een mooie review, dank je wel. Fijn dat je helder maakt wat je hebt ervaren. En ik ben heel blij met de 5 sterren!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ACT praktisch en direct toepasbaar

Ik heb de middagworkshop ACT gevolgd. Judith heb ik ervaren als iemand die zich de materie duidelijk eigen heeft gemaakt. We hebben ervaren wat acceptatie betekent en hoe je dat ook heel praktisch kan toepassen in het dagelijks leven. Daarmee dus direct toepasbaar, wat ik heel prettig vind.

16 de março de 2022

Resposta da Meet Me Coaching

Wat een mooie review Sonja, dank je wel. Fijn dat je hebt ervaren hoe je ACT direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Ik hoop dat je er veel profijt van gaat hebben :-)

Workshop Learn to ACT

Bij Judith een waardevolle workshop gevolgd en kennis gemaakt met de ACT methode. Fijn om dat in een kleine groep te kunnen doen. Door de veilige sfeer hebben we als deelnemers direct ook persoonlijke zaken met elkaar kunnen delen als voorbeelden, en er natuurlijk ook op ACTeren.

2 de fevereiro de 2022

Resposta da Meet Me Coaching

Dank je wel Irene, voor de mooie review. Wat fijn dat je de workshop waardeert op 5-sterren, daar ben ik erg blij mee.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ik vind mezelf leuker na deze ACT coaching:)

Judith wat was het bijzonder om met ACT aan de slag te mogen. Ik heb geleerd te reflecteren! En wat is dat leuk om te doen en beter in te worden. Ik vind mezelf een stuk leuker na deze coaching, waarbij zelfacceptatie volgens mij les 1 in ACT was. Je bent als coach heel goed in spiegels voor houden (op een prettige manier), wat helpt in het stuk leren en reflecteren. Nu weet ik: Ik ben goed genoeg en ik mag ook nog falen, want van falen word je beter:)

9 de dezembro de 2021

Resposta da Meet Me Coaching

Wat een mooie review J., dank je wel. Het was fijn om met je te mogen werken en te zien hoe snel je het oppakte. Dank ook voor de 5 sterren, daar ben ik natuurlijk superblij mee.

Inspirerende workshop Learn to ACT

Via Judith van Meet Me Coaching een inspirerende workshop 'Learn to ACT' gevolgd. Judith legt enthousiast uit aan de hand van sprekende voorbeelden en de bijpassende opdrachten gaven mij een goed inzicht in de toepassingen van ACT. Deze workshop is zeer zeker aan te bevelen voor HR-managers/bedrijven die opzoek zijn naar het voorkomen van uitval van medewerkers!

16 de novembro de 2021

Resposta da Meet Me Coaching

Wat een mooie review Marloes, dank je wel daarvoor. Fijn dat je er was en fijn dat je zo enthousiast bent over de workshop.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.