Som etisk pengeinstitut er bankens lunkne holding til folkemordet i Gaza et stort problem. Desuden valgte banken helt at lade være med at kontakte mig i forbindelse med et muligt lån til køb af e... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fik sidste år nok af følelsen hos andre store banker af kun at være et værktøj til at hive penge ud af mig!... (Læs: AMAGER BANK, SYDBANK & DANSKE BANK!!) Så skiftede til Merkur Bank, grundet d... Ver mais
Jeg skiftede fra danske bank for mange år siden. Blev behandlet dårligt der. Har haft megen rådgivning i forhold til privat og firma konto samt andet. Altid super god og personlig service. Jeg har ald... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Merkur Andelskasse har været frontløber for bæredygtig udvikling og social ansvarlighed indenfor bankdrift siden 1982. Det har vi tænkt os at blive ved med at være. I Merkur får du naturligvis den service og de produkter, du normalt forventer af en bank - du giver samtidig dine penge værdi.
Informações de contato
Vesterbrogade 40, 1. , 1620, København V, Dinamarca
- merkur@merkur.dk
- www.merkur.dk
Respondeu a 55% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
‘hippie-banken’ havde bedre styr på min økonomi end min egen bank
Jeg stod midt i et boligkøb, der ikke ligefrem kan klares med en standardformular eller et standardsvar.
(Det bliver langt, men hyggeligt, så hav tålmodighed med mig ;))
Min egen bank leverede primært lange svartider – og mails jeg ikke forstod. Ej heller nogen konkrete løsninger eller reelle alternativer.
Midt i alt det her får jeg anbefalet Merkur Andelskasse.
Jeg havde mine fordomme om Merkur – den der hippie-bank, I ved? Men tænk, at man i finansverdenen både kan handle ordentligt omkring sin verden, være serviceminded og stadig have økonomisk tæft.
Kort efter jeg henvendte mig til banken, blev jeg ringet op af Adam Trieger. Han brugte HELE 30 minutter på mig. Gennemgik min situation, stillede de rigtige spørgsmål og gav konkret, brugbar rådgivning. Noget jeg ellers har betalt diverse andre rådgivere for – uden at få.
Adam var ærlig, transparent og slet ikke “sælger”-typen – ej heller hippie, lød det til.
Faktisk endte samtalen med en løsning, der er langt mere til fordel for mig end banken.
..og Merkur-chef, hvis du læser dette – bare rolig: I skal nok tjene penge på mig på et senere tidspunkt.
For hvis man får en rådgiver – eller en bank – der er så dedikeret, forstår komplekse sager og faktisk tænker på helheden… hvad mere kan man så ønske sig?
Adam, i en verden hvor leverpostej og middelmådig promovering åbenbart er det, den bedst sælgende bog i Danmark – tak.
Du er levende bevis på: “you gain some, you lose some – but in the end, people remember who actually helped them.”
…og Adam – du skinner igennem. Selv over telefonen. Med dine tips og tricks og for at få afkræftet alle mine fordomme (igen - om hippier og finans folk ;)
Tak for din forståelse – både menneskelig og økonomisk.
Ærgeligt bankskifte efter mere en 20 år som kunder
Efter mere end 20 år som kunder i Merkur Andelskasse har vi været nød til at skifte bank.
Vi valgte i sin tid banken pga. den bæredygtig profil, og banken var dengang den eneste bank der ville låne os penge til at gøre vores gamle hus på landet mere bæredygtig og op i energiklasse A2010.
Men med tiden er deres kundeservice blevet virkelig ringe. Da vi stod overfor at skulle købe et nyt hus pga. arbejde, var banken meget uklare i forhold hvilke strenge “grønne” krav de stiller for at kunne godkende lånet. Herunder blev der på intet tidspunkt oplyst om at man ikke kan godkende huse med naturgas, hvilket er noget problematisk når man kigger efter hus i Danmarks mest naturgasrige område. Det medførte at vi nåede at skrive under på købsaftalen inden banken så pludseligt meldte ud at de ikke kunne godkende lånet pga. energiforsyningen med mindre vi ville love at skifte til f.eks. varmepumpe inden for kort tid. Da vores planer ikke var at udskifte det næsten nye naturgasfyr med det samme, men stedet at starte med anden energioptimering (f.eks. isolering, solceller) måtte vore veje skilles. Vi vil meget gerne den grønne opstilling, men det bliver nød til at ske i den rigtige rækkefølge og i vores tempo.
Kan ikke forstå at Merkurbank ikke tidligere i processen gjorde os opmærksom på at de ikke ville godkende lån til naturgashuse på trods at vores bankrådgiver fik tilsendt salgsopstilling på flere potentielle huse med netop naturgas. Kan simpelthen ikke forstå at en bank vil smide andelshavere med en god økonomi ud med badevandet bare fordi man er kravlet op i så højt et træ. Man skulle tro at bankens politik bliver dikteret at folk der bor i lejlighed på Vesterbro, som aldrig har prøvet at energioptimere et rigtig hus.
Godt vi har fundet en mere pragmatisk bank der er med på at den slag ting tager tid og skal gøres i den rigtige rækkefølge.
Tillid ved boligkøb
I Merkur møder de kunderne med tillid, forståelse og engagement.
Etisk lunken og uprofessionel
Desuden valgte banken helt at lade være med at kontakte mig i forbindelse med et muligt lån til køb af et hus. Efter en indledende samtale forsvandt kontakten selvom jeg både skriftligt og telefonisk kontaktede min rådgiver samt andre i banken. Sagen blev værre af, at min rådgiver havde givet udtryk for at være hurtig, da det var en hastesag.
En anden bank tilbød lån i stedet.
De to rådgivere jeg har haft i Merkur…
De to rådgivere jeg har haft i Merkur over mindst 7 år, har begge været i verdensklasse. Både til fremadrettede og meningsfulde investeringer - og i forbindelse med huskøb og pensionsmanøvrer. Så andelskassen fortjener fem stjerner.
Mvh. Christian
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Merkur. Rådgivningen har været tydelig og tryg, og jeg har fået god hjælp til mine spørgsmål. Adrian har guidet mig professionelt gennem processen, og jeg har følt mig godt taget imod. Kan varmt anbefales.
God oplevelse med Merkur Andelskasse
God oplevelse med Merkur Andelskasse. Personlig kundeservice og stærkt fokus på bæredygtighed, hvilket jeg virkelig værdsætter. Netbanken kunne være mere brugervenlig, men samlet set er jeg meget tilfreds. Ydermere værdsætter jeg mulighederne de tilbyder unge førstegangskøbere som mig selv.
Effektive, professionelle og konkurrencedygtige
Som en lille familie på 3, der søgte deres første bolig i et ellers rimeligt prisleje ift. både opsparing og indkomst, var det utrolig svært at finde en bank, der troede på os.
Det ændrede sig, da vi fik kontakt til Merkur, hvor vi blev budt varmt velkommen af Hiwa og senere fik fornøjelsen af Christoffer som vores personlige rådgiver.
De har begge været optimistiske, hjælpsomme og yderst professionelle hele vejen igennem, hvilket har ført os frem til, at vi nu står med en underskrevet købsaftale på et drømmehus og attraktive vilkår for vores kommende boliglån.
Vi er meget, meget glade og tilfredse med den service, imødekommenhed og forståelse, vi er blevet mødt af, og kan dermed varmt anbefale Merkur.

Hjælp udover det udsædvanelige
Jeg fik hjælp til en opgave der lå udover bankens råderum. Her kom jeg i kontakt med Albin i København der gik langt for at hjælpe og løse mit problem. Stor tak til ham. Jeg er fortsat kunde i Merkur.

Resposta de Merkur Andelskasse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Adrian som bankrådgiver. Han er professionel, imødekommende og meget grundig i sin rådgivning. Adrian tog sig tid til at forklare tingene på en måde, der var let at forstå, og jeg følte mig hele tiden tryg og velinformeret i processen. Han var hurtig til at svare på spørgsmål og fulgte løbende op, så intet blev glemt. Det er tydeligt, at Adrian går op i sine kunder og yder en ekstra indsats for at finde de bedste løsninger. Merkur kan klart anbefales

Resposta de Merkur Andelskasse
Positiv oplevelse med Adrian. (AA)
Har haft flere positive dialoger med Adrian Velii (AA) som virkelig har været hjælpsom i hele processen omkring et bankskifte og har kontinuerligt været ærlig omkring mulighederne samt dygtig til at sparring omkring vores situation samt rådgivning. Kan klart anbefale Adrian. Han går langt for en

Resposta de Merkur Andelskasse
Excellent support and good experience
I contacted Merkur Andelskasse based on a recommendation from a friend, and it turned out to be a great decision. As a first-time homebuyer, it was very important to me to have support throughout the entire process—something I wasn’t receiving at my previous bank. My advisor, Albin Kamberi, was extremely helpful, answered all my questions, and made the loan process for my new apartment smooth and reassuring from start to finish.

Super tilfreds
Super tilfreds, vi er altid blevet godt behandlet i banken. Bankens holdning til bæredygtighed betyder meget for os.

Resposta de Merkur Andelskasse
Virker helt fjernt fra et normalt forretningsfokus
"Over"-venlig tone, men forfærdelig service i forhold til behov - virker helt fjernt fra et normalt forretningsfokus.
---
Jeg har et Mastercard i banken, som jeg betaler for årligt. Det har jeg gjort i en del år — også mens jeg har været i udlandet.
Nu er jeg tilbage i Danmark, og da jeg finder ud af, at kortet er udløbet, kontakter jeg banken for at få et nyt kort, og jeg informerer om, at jeg har brug for det så hurtigt som muligt.
Vi aftaler, hvor jeg kan hente kortet, og jeg skriver flere gange, hvor jeg gør det klart, at jeg egentlig har behov for at sætte penge ind på min konto med det samme. Jeg får oplyst, at det kan banken ikke hjælpe med; jeg kan ikke sætte penge ind på min konto, før jeg har kortet. Jeg får at vide, at der vil gå 8-10 dage, før jeg kan hente det. Jeg rykker som sagt flere gange og gør opmærksom på mit behov, men får igen blot oplyst, at jeg skal vente på kortet.
Efter der er gået dobbelt så lang tid som det, jeg blev vejledt, henvender jeg mig i dag til banken. De siger nu, at kortet måske er blevet væk i posten, men at de kan bestille et nyt kort. Ingen undskyldning, intet tilbud om, at jeg kan sætte penge ind, nu hvor kortet er blevet væk i deres transport. Der er heller ingen garanti om levering: "8-10 dage yderligere?" — "måske kan det blive væk i posten igen?", tænker jeg.
Stod det til mig, skulle den eller de ansvarlige fyres — og der skulle tilbydes en form for kompensation for den mangel på normal service, banken har udvist.
Nu er dette skrevet lidt hurtigt, men læs selv den fulde korrespondance her:
Sendt: 09.12.2025 14.01
Tak for din besked.
Det er underligt, at dit kort ikke er kommet frem til vores X-afdeling. Det tyder på, at det er forsvundet i posten.
Vi kan tilbyde dig at bestille et nyt, som sendes til X-afdelingen til afhentning.
Giv os besked, om vi skal bestille et nyt kort til dig.
Dato : 9.12.2025 11.25
Hej Merkur,
Hvad pokker sker der?
Jeg har skrevet flere gange, at jeg har brug for kortet, og der er gået mange dage over den tid, som I angav.
Har I ikke en normal procedure for kundeservice? Hvis jeg har kunder, som venter på en vigtig bestilling, så sætter jeg selv en opfølgning i min kalender, og hvis der er forsinkelse på leverancen, kontakter jeg kunden, forklarer situationen og prøver at finde en løsning.
Tiden bare går og går, og jeg hører ikke noget fra jer!?!
Sendt: 28.11.2025 15.00
Tak for din besked.
Kortet skulle være på vej til X-afdelingen, så du vil høre fra os snarest.
God weekend.
Dato : 28.11.2025 11.25
Hej,
Hm, jeg skal i hvert fald gerne kunne sætte nogle penge ind på min konto, hvis ikke kortet er på trapperne/kan leveres inden for en rimelig tidsramme.
Jeg er endnu ikke blevet kontaktet...
"Der går typisk omkring 8-10 hverdage, inden kortet er leveret.
Du bliver kontaktet af vores afdeling i X, når kortet er klar til afhentning."
Vh.
_____
Sendt: 18.11.2025 14.53
Hej Rasmus
Det er desværre ikke muligt, det er kun muligt at indsætte kontanter i automater, så du er desværre nødt til at vente, til du modtager dit nye kort.
Rigtig god dag
Merkur
Dato : 18.11.2025 11.25
Hej X,
Tak for dit svar — ja, så skal jeg lige gerne kunne sætte nogle penge ind på anden vis.
Jeg plejer at bruge Kontanten (tror jeg det hedder), men kan jeg gøre det i afdelingen i X så?
Ha’ en god dag!
Sendt: 17.11.2025 15.47
Hej Rasmus
Der går typisk omkring 8-10 hverdage, inden kortet er leveret.
Du bliver kontaktet af vores afdeling i X, når kortet er klar til afhentning.
Husk at medbringe kørekort eller gyldigt pas ved afhentning af kortet.
God dag til dig.
Dato : 17.11.2025 11.25
Hej X,
Tak for det.
Hvor lang tid skal jeg regne med, at der går?
Fortsat god uge!
Sendt: 14.11.2025 15.43
Tak for din besked.
Dit kort vil blive sendt til X-afdelingen.
Du vil få besked, når dit kort er klar til afhentning.
Rigtig god weekend.
Merkur Andelskasse
Dato : 14.11.2025 11.25
Hej
Kan jeg hente nyt kort (det gamle er udløbet XX/XX) i jeres afdeling i X?
Ellers skal det sendes til min virksomhedsadresse:
Pft
Adrian Valii
Grundlaget for min gode oplevelse hos Merkur bank er min bankrådgiver Adrian Valii. Jeg kunne bruge mange positive ord omkring ham, men især er han rigtigt dygtig, venlig og giver en ro i maven og skaber et godt overblik for en. Hertil er han også for det meste tilgængelig hvilket er rigtigt rart. Jeg er i gang med en process omkring boligkøb, og her er jeg glad for, at det lige præcis er Adrian som hjælper mig med dette.

Resposta de Merkur Andelskasse
Adrian Velii gav en god oplevelse.
Adrian Velii, er personen i merkur som har givet mig ro omkring bolig køb han er kniv skarp på telefonen, og overholder alle aftaler jeg har haft med ham. Har været i korrespondance med andre banker før, hvor man nærmest skulle tikke omkring et opkald eller en samtale. Det skal man ikke her, Adrian burde være eksempel og forbillede for hvad god kundeservice er.
Eksempelvis lover han en tirsdag jeg har et svar inden for en en uge. Bum han er på mobilen dagen efter med knivskarpe detaljer.
En fornøjelse at være kunde i Merkur andelskasse, når man møder en så kompetent medarbejder.

Resposta de Merkur Andelskasse
Vi fandt bedre vilkår i en anden bank
Vi havde et møde den 12. juni 2025 kl. 11.00 på Aarhus-afdelingen angående boliglån. Allerede tidligt i mødet oplevede vi, at kommunikationen ikke virkede særlig klar eller imødekommende. Desuden måtte vi vente ret længe, før vi fik et svar på vores ansøgning.
Medarbejderen gav indtryk af, at betingelserne var de samme i alle banker, og at vi derfor ikke kunne få et lån. Senere fik vi dog en positiv tilbagemelding fra en anden bank, som viste, at situationen ikke var helt, som vi først fik at vide.
Efter vi skiftede bank, har vi følt en stor lettelse. Vores oplevelse med Merkur har samlet set ikke været tilfredsstillende, og derfor kan vi desværre ikke anbefale dem ud fra vores erfaring.

Resposta de Merkur Andelskasse
Skuffende service og en ubehagelig tone.
En bank, der påstår at støtte miljøet, mangfoldighed og fair trade, men som desværre ikke formår at behandle sine kunder med den samme respekt. Denne uoverensstemmelse er bekymrende. Jeg har svært ved at anbefale banken.

Resposta de Merkur Andelskasse
Meget hjælpsom og god betjening
Meget hjælpsom og god betjening. Med de etiske værdier helt i orden.

En transparent bank
En transparent bank, som tør vise hvad den står for. Det er en sjældenhed at være hos en bank, hvor der ikke opstår en svindelsag, eller noget om forfærdelige tiltag de har støttet. Det er på dette punkt folk burde rette deres tillid i mod - det er afgørende hvad vores penge bliver brugt på.

Resposta de Merkur Andelskasse
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.