Fantastisk venlig og god service. Pakken skulle helt til Østrig og GLS havde kludret og varen skulle efterlyses, hvilket Mads gjorde meget hurtigt, han svarer enormt hurtigt når man henvender sig. Vi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Købte en sølvmønt. Superflot. God og sikker indpakning. Hurtig levering. Ingen bøvl.
Har nu handlet med Mads fra MH mønthandel adskillige gange. Han er super imødekommende og svarer altid på mail næsten indenfor 5 minutter selvom han ikke har åbent i butikken. Kan varmt anbefale han... Ver mais
Så har jeg igen handlet hos MH og alt er forløbet glat. Købte en lidt dyrere sølvmønt online fra butikken og absolut TOP KVALITET. Deltog også i en auktion og fik flere gode vare til en lav pris. Bar... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Køb, salg og vurdering af gamle danske mønter, sedler samt Guld & Sølv. Her hos MH Mønthandel finder du et stort udvalg af spændende historieske mønter, sedler samt guld & sølv. Her på shoppen har du mulighed for selv at navigerer rundt mellem mange spændende mønter/sedler til samlingen. Finder du ikke hvad du søger, kan du tage kontakt til os, for det er ikke alt der er lagt online.
Informações de contato
Slotsgade 4, 8900, Randers c, Dinamarca
- mh.monthandel@gmail.com
- www.mh-mønthandel.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Købte varen online
Købte varen online
Faktura hurtigt afsend nemt at betale
Og hurtig afsendelse
I alt en perfekt handels oplevelse for mig.
Og sådan har det været hver gang
Super service fra Mads side.
Super service fra Mads side.
Fra jeg gav mit bud til faktura osv. Kan klart anbefale at handle med MH Mønthandel.
God service 😉
Helt perfekt
Varene kom hurtigt og der var absolut intet at klage over!
varen er 100% som beskrevet hurtig…
varen er 100% som beskrevet hurtig ekspedition
god og solid indpakning
👍👍
ug med kryds og bolle
ingen problemer og hurtig levering og jeg handler der gerne igen
Meget kundevenlig-Kvalitetsbedömmelser…
Meget kundevenlig-Kvalitetsbedömmelser er korrekte-Dette Firma kan aldeles anbefales-
Hurtig aflevering og godt indpakket en…
Hurtig aflevering og godt indpakket en rigtig god oplevelse
Modtog varer 3 dage efter køb!
Modtog varer 3 dage efter køb!
indpakning helt i top!
Og så der oven i købet gratis fragt med GLS!
mønter og sedler var fineste kvalitet så det var en meget tilfreds køber som helt sikkert vender tilbage!
*****************************************************************
Havde det jeg skulle bruge og en hurtig…
Havde det jeg skulle bruge og en hurtig ordre behandling.
Alt OK.
Ok. Priser. Levering til tiden. Alt OK.
Hilsen. Svend Erik. H. N
Høj service og hurtig respons
Høj service og hurtig respons, hvis er skulle være noget med ens vare.
Kan anbefales
God services og varen pakket godt ind det er ikke sidste gang jeg køber derfra.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.