Waar ik natuurlijk tevreden over ben is dat jullie de aanvraag goed verwerkt hebben zodat ik mijn subsidie ook heb ontvangen. Een min puntje is dat ik op voorhand niet had begrepen dat er bemiddeli... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Onze ervaring is dat je niet goed beschermd wordt als je twijfelt over een betaling die gedaan moeten worden, je krijgt eerst een bericht toegestuurd met de vraag of je zeker weet dat je de betaling w... Ver mais
Betreft aanvraag voor spouwmuur- en dakisolatie. Het formulier is overzichtelijk en eenvoudig in te vullen. De afhandeling verloopt ook vlot. Als u moeite heeft met aanvragen van subsidie is dit de m... Ver mais
Ik had subsidie aangevraagd voor dakisolatie en spouwmuurisolatie. Deze mensen zijn echt betrouwbaar, niks mis mee. Ze hebben alles keurig geregeld en mij op de hoogte gehouden. Ik snap de negatieve... Ver mais
Detalhes da empresa
Digitale dienstverlener die particulieren ondersteund bij verschillende digitale processen. Hierbij is het mogelijk klanten te ondersteunen of op te treden als intermediair.
Informações de contato
Ampèrestraat 21b, 3861NC, Nijkerk, Holanda
- info@mijn-subsidie.nl
- www.mijn-subsidie.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
zeer snel en goed geregeld
Misleiding
Als je een subsidie aanvraag intikt in de zoekbalk kom je op de site van het Subsidie Loket. De lay-out is een kopie van de originele RVO-site, waardoor ik niet doorhad met een commerciële aanbieder te maken had. Nergens in de aanvraag staat dat ik een overeenkomst aanga met hen aanga, hen machtig om een automatische afschrijving te doen van mijn bankrekening en er ontbreekt een privacy-protocol. Dit is pure misleiding. Telefonisch onbereikbaar, traag per mail, kortom digitale oplichting.

Resposta da Mijn Subsidie BV
goed op de hoogte gebleven door een…
goed op de hoogte gebleven door een duidelijke en korte communicatie via de email
Zijn gewoon oplichters van SubsidieLoket
Zijn gewoon oplichters, voor een nieuwe voordeur met kozijn kosten eur.7200,- heb ik energiebesparingssubsidie aangevraagd. Het aantal vierkantemeters was te laag om de subsidie in werking te stellen, Subsidieloket neemt het met Fraude-Opzet wel in behandeling, maar doet afwijzing enkel en alleen om mij een factuur te sturen , geen werk wel kosten van eur.49,95, Subsidieloket is dus weggegooid geld.

Resposta da Mijn Subsidie BV
Ondanks de tegenwerking van sommige…
Ondanks de tegenwerking van sommige partijen gingen ze stug door voor het bereiken van een positief resultaat en een uitkering van het subsidie bedrag mijn dank voor hun inzet
Goed verlopen, wel extra onkosten
Belangrijk om je gegevens goed te controleren, anders dubbelwerk
Snelle en eenvoudige manier om subsidie…
Snelle en eenvoudige manier om subsidie aan te vragen. Heldere website
Geen mening.
Snelle en eenduidige afhandeling.
Snelle reacties op al mijn vragen
Snelle reacties op al mijn vragen. Fijne service en denken ook met je mee.
Oplichters
Oplichters
Automatische incasso gehad omdat in geïnformeerd heb naar subsidie's

Resposta da Mijn Subsidie BV
Bedrijf kent de regels niet
Bedrijf kent de regels niet. Komen met advies van een isolatieplan maken, wat niet nodig was omdat het onder het bedrag zat waar dat wel nodig is. Toen zelf maar een subsidie aanvraag ingevuld en ook uitgekeerd gekregen. Kortom niks geregeld maar wel willen vangen en gelijk maar dreigen met incasso, omdat men niet kon incasseren bij mijn bank

Snel en correct
Omdat ik nadat ik het had aangeleverd
Omdat ik nadat ik het had aangeleverd , nog wat had vergeten , ik keurig een berichtje kreeg dat de aanvullende informatie wel erg van belang was , en dus na dat hebben geregeld wordt het binnen een week afgehandeld en na 3 weken mijn subsidiebedrag al binnen had , dus zeer blij en zeer tevreden
Goed behandeld.…
Goed behandeld.En alles verloopt snel.geen rare vragen.de vragen was ook duidelijk dus kunnen wij ook goed beantwoorden
Alles was zeer duidelijk na het…
Alles was zeer duidelijk na het invullen van de vragenlijst was het zo geregeld
subsidie aanvraag gedaan, en ook gekregen
subsidie aanvraag gedaan, vervolgens verzoek voor aanvullende gegevens.Daarna bevestiging subsidie aanvraag. Na een week bericht van mijn bank dat het op mijn rekening staat, terwijl geschreven stond dat het 4 tot 8 weken kon duren