Mikstattoo Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg elsker at blive tatoveret af Charlotte! Hun er tilgængelig, omhyggelig, professionel og utroligt dygtig. Jeg har fornøjelsen af, indtil videre, at have prydet min krop med tre større værker og to... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik 2 tatoveringer. Min mands navn og et smukt hampeblad.Er super glad og tilfreds og nok ikke sidste gang jeg besøger Mikstattoo. Tak til Charlotte for en god oplevelse 🤩👌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Føler mig hjemme:-) Jeg startede hos Miks Tattoo i 2017 og kommer stadig og får tatoveringer. Jeg har over 80, der er lavet løbende. Jeg har ALDRIG overvejet, at gå et andet sted hen. Hos Miks tattoo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endnu engang en rigtig god oplevelse hos Miks Tattoo. Jeg er nu blevet tatoveret 3 gange, 2 hos Caroline og 1 hos Julie. Begge to meget dygtige. Min sidste tatovering lavet af Julie er lige som jeg... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Estúdio de tatuagem

Escrito pela empresa

Tatoverings studio i hjertet af københavn.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

18 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super professionel

Min bedste tattoo oplevelse ever! Super professionel, god stemning og bestemt ikke sidste gang Julie for lov at udfolde sig! Jeg kan varmt anbefale Miks tattoo

23 de novembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlig atmosfære og fine artister.

Dejlig atmosfære og fine artister.
Jeg er blevet tatoveret af Sally for mange år siden og Charlotte siden da for et par år siden. Dejlige kvinder begge to og super søde og forstående for projektet samt gode til at komme med input :-)

Man fornemmer hurtigt at der er god stemning blandt artisterne og at de har mange glade nye og faste kunder. Jeg er siden da flyttet til Fyn, og jeg ved at jeg stadig gerne vil tilbage til Miks til næste gang :-)

2 de dezembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejligt sted og fantastisk personale.

Var til min første Walk in og havde et billed med,som jeg ville have lavet som streg tegning. Julie fik den tegnet op og da jeg så den,gik det lige I hjertet på mig. Hun har lavet den så perfekt og jeg er dyb taknemlig.
Jeg vil til hver en tid anbefale stedet, da det er dygtige tatovører og man føler sig velkommen.
Endnu engang et stort tak til Julie.🥰

5 de novembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Søde mennesker og virkelige flot arbejde

Fik min først tattoo hos dem, for en god pris for 1500kr og god størrelse 15x15cm og det er uden tvivl, er jeg ret sikker på, jeg vil får min anden tattoo hos dem igen 🤩 de er så dygtig og humoristisk og det er tatovører som sørge for at du er glad, tilfreds og velkom

De må klap sig selv på skulderne, de har gjort sig en rigtig god arbejde 👏

22 de setembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og god stemning

Jeg fik min aller første tatovering af Olivia inde hos miks tattoo, og må sige at det ikke er sidste gang jeg skal have lavet en tatovering hos dem
KÆMPE anbefaling

2 de agosto de 2022

Kæmpe anbefaling

Jeg blev tatoveret af Danni (@DANNI.STREET) og jeg havde en fantastisk oplevelse med god konstruktiv vejledning. Gik derfra med den fedeste følelse og en vanvittigt fed tatovering.

Kæmpe tak for en god oplevelse og vi ses helt klart igen

8 de julho de 2022

Super god oplevelse

Jeg fik lavet min første tatovering af Olivia. Jeg er så lykkelig over mit resultat. For det første super god service. Hun er god til at give en rolig stemning og var super nem at arbejde med. Kan KUN anbefale! Skal helt klart tatoveres der igen.

17 de maio de 2022

Episk flot sleeve !

Linda fuldendte min nordiske mytologi sleeve, og detaljerne var sindsssygt flotte! Jeg bruger kun Linda og ville aldrig vælge nogen anden !!
Ready for next time !!

7 de abril de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God grund til at gå til mikstattoo

Jeg har været hos Mikstattoo 3 gange nu og det er en succes hver gang. De er serviceminded derinde, man føler sig set, hørt og jeg har fået det resultat jeg ville have hver gang. Miks tattoo er derfor helt klart et sted med gode resultater og gode priser jeg kan anbefale.

14 de fevereiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik min første og langt fra sidste tatovering

Jeg fik min første og langt fra sidste tatovering hos Miks tattoos. Fantastisk service, fed stemning, gode faciliteter og topkvalitet. Tatoveringen som både er tegnet og tatoveret af Olivia Johannessen var langt over mine forventninger og helt perfekt som min første tatovering! Jeg kommer helt sikkert igen.

14 de fevereiro de 2022

Bedste tus i byen

Bedste biks i KBH. Miks Tattoo er det eneste sted i København hvor jeg lader mig tatovere. Om det er den evigt gode service, de altid glade og søde tatovører eller det ekstremt høje niveau er svært at vide. Men det kunne godt have noget med det at gøre :-)

Fra en evigt trofast kunde

13 de fevereiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Højt humør og vanvittigt dygtige

Sindsygt god rådgivning og vanvittig god service. Humøret er altid højt i shoppen og jeg føler mig altid velkommen og godt taget imod. Med det sagt, skal de have stor ros for deres alsidighed i forhold til deres kompetencer. De er vanvittigt dygtige til deres arbejde og tager sig god tid til at resultatet bliver perfekt.

13 de fevereiro de 2022

Bedste sted i Danmark

Jeg er kommet hos Miks tattoo de sidste 16 år. Hver gang jeg kommer er der mega god stemning 🙂 De er så søde til at få mig til at føle mig tryg og sørger for at jeg får en god oplevelse.
Jeg har de sidste måneder været igang med en lidt større tatovering, som Bjørn laver. Hver gang jeg har fået lavet noget på den går jeg derfra har jeg været utrolig tilfreds med arbejdet og behandlingen 🙂🙌🏼 Deres nuværende læring Julie har været der hver gang og har været utrolig sød ved mig og tilføjet til den gode oplevelse os selvom jeg ikke er hende kunde (men hvem ved om jeg ikke bliver det i fremtiden)
Jeg kan varmt anbefale Miks tattoo. Bedste sted i Danmark 🙂😎

10 de fevereiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ville booke en tid hos Danni

Ville booke en tid hos Danni. Der gik 3 dage uden svar.
Jeg skrev så til ham igen, at vi havde fundet en anden tattoo shop og gav ham råd om, at svare tilbage inden for en rimelig tid, og ikke efter 3 dage dage. Hvilket sikkert havde være mere end de 3 dage, hvis jeg ikke havde skrevet igen.
Jeg fik et meget ubehøvlet svar tilbage, at det var fordi, at han havde meget at se til, og prøvede at finde medlidenhed, ved at forklar de mange ting som han skal i hans liv. Forår og fremmest, jeg er en kunde. Jeg skal ikke have i hovedet at det er så synd for ham, at han har startet din egen tattoo shop og skal arbejde ved siden af. Det er hans eget valg, og ikke mit. Jeg skal ikke som kunde havde et medlidenhed svar tilbage og indirekte have af vide at jeg er gal på den og ikke har så meget tålmodighed, hvilket jeg synes, at jeg har haft.
Min forlovede skrev til en anden tattoo artist, of der er der gået endnu længere tid end mig. Så det er ikke fordi, at Danni har haft travlt.
Min forlovede fik lavet en tatovering der før, og der gik der en hel uge, før hun fik svar fra dem. Så det er standard der. De må åbenbart ikke være så villige til at få kunder, at behandle dem på den måde

8 de fevereiro de 2022
logotipo da Mikstattoo

Resposta da Mikstattoo

Manden bliv gift den weekend du skrev.. giv ham en chance.. god dag til dig..

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God pris og kompetente tatovører

Havde hos en anden tatovør fået lavet en kongekrone, som desværre blev utydelig og var r’er lille. Flere tatovører sagde den var for lille til skygger…men Bjørn gjorde jobbet og gav kongekronen helt nyt liv💪🏻
Derudover blev jeg tusset af deres lærling, Julie. Og hold da kæft hvor er hun skarp. Kniv skarpe linjer og flotte skygger.

11 de janeiro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais