Veja o que dizem as avaliações
Til trods for at Miljøfoder ved en fejl leverede et for forkert produkt ved mig, så havde jeg faktisk en rigtig god oplevelse med firmaet, for der var ingen BS og jeg fik en fin rabat. Hurtig ordre... Ver mais
Jeg skulle købe en fugleautomet til nødder, men fik fejlagtigt bestilt en til frø, der kostede 10 kr. mere. Straks jeg opdagede fejlen ringede jeg til Miljøfoder, der rettede min fejl og sendte den r... Ver mais
Super oplevelse. Pga en fejl på hjemmesiden kontaktede jeg butikken telefonisk. Talt med en medarbejder - Pernille - som bare var verdens bedste. Hun fortalte, at der var et it problem, men hun vill... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Miljøfoder - Hobbylandmandens Grovvarebutik. Her finder du foder og udstyr til dine kæledyr, og vi er altid klar med råd og vejledning, hvis der er behov for det. Vi ved at dine kæledyr betyder meget for dig og derfor er det vigtigt for os at du får det bedste til lige netop dit behov. Vi byder desuden på et stort udvalg til pleje og vedligehold af haven og står altid klar, til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige for dig og din have. Du ka´ anmelde både dine butiksbesøg samt din handel på Miljoefoder.dk, her på trustpilot.
Informações de contato
rømersvej 3, 7430, Ikast, Dinamarca
- webshop@miljoefoder.dk
- www.miljoefoder.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fine varer og hurtig levering
Fine varer og hurtig levering
Let logistisk lecvering
Jeg blev mødt af en sød og smilende…
Jeg blev mødt af en sød og smilende ungmedarbejder i butikken. Hun var lyshåret, imødekommende og meget hjælpsom. Hun tog sig tid til at svare på mine spørgsmål og gjorde hele oplevelsen mere behagelig. En rigtig god serviceoplevelse!
Hurtig og præcis levering 👍 op til det
Hurtig og præcis levering 👍 op til det. Varerne var en del dog rådne og måtte kasseres ved modtagelsen 👎 ned til det.
Derfor kan jeg Max give jer 2 stjerner
God og hurtig levering 📦
God og hurtig levering 📦 samt gode priser
Jeg fik en rigtig god oplevelse
Jeg fik en rigtig god oplevelse, i har lige det min hund har brug for. Han er nemlig allergiker. det var nemt at finde tingene, nemt at bestille og også nemt at betale. Levering var også hurtigt, nu har i fået en kunde mere.
De er alle sammen så hjælpsom og så…
De er alle sammen så hjælpsom og så selvom der travlt i butikken.
Hurtig ekspedition og levering
Bestilte sprøjtehåndtag torsdag og…
Bestilte sprøjtehåndtag torsdag og pakken kom fredag med GLS.😊👍
Alt var som det skulle være
Fik varen efter nogle dage og i den forventede kvalitet, så jeg er glad og tilfreds.
Hurtigt levering , God service , Stort udvalg
Hurtigt levering , God Service , Stort produkt udvalg.
Jeg er meget glad for at handle ved Miljøfoder, jeg bliver altid mødt med stort hjælpsomhed, jeg har aldrig oplevet fejl eller forsinkelser i bestillinger. Produkterne er pakket forsvarligt og er af god kvalitet.
Nem bestilling og hurtig afsendelse af…
Nem bestilling og hurtig afsendelse af de varer jeg bestilte. Jeg bestiller gerne varer hos dem igen.
God service,og en god rabat på…
God service,og en god rabat på hundefoder,et produkt som jeg igennem de sidste 9 år har brugt til.min.dejæige hund,som er små spisende,og derfor passer størrelsen.på.fodret
Hurtig levering af brænderårn.
Hurtig ordre ekspedering og hurtig levering og vognmanden kontaktede mig forud som aftalt, så alt klappede perfekt.
Kan varmt anbefale at handle ved og med Miljøfoder og jeg kommer helt sikkert tilbage.
DBH. // Gert
Gode priser, hurtig levering
Gode priser, problemfri og meget hurtig levering
Hurtig levering af sko “størrelse 44”
Hurtig levering af sko størrelse 44, desværre 3 centimeter kortere end andre sko størrelse 44, altså for små. Ingen reaktion på returformularen. Medarbejderen i telefonen var iskold og mente det er mit eget problem
Varerne er altid i orden .og super…
Varerne er altid i orden .og super hurtig levering tak
Elendig kunde service,
Elendig kunde service,
Produkter afsendes og er beskadiget ved ankomst, næster modtagelse af den beskadigede palle, og beder fragtmanden returnerer til afsender,
Afsender kræver fortsat fuld fragt betaling og tilbyder på ingen måde produktet ombyttet tråds skader ved levering
Når man ringer til dem er de direkte ubehøvlede og på ingen måde service minded
Hold jer langt fra dem
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.