Kan godt lide butikken og de fungerede lige så fint med at bestille over nettet. Kunne nok godt ha valgt et sted hvor min vare var på lager, men vil gerne støtte lokalt og kunne hente min vare i butik... Ver mais
A empresa respondeu
Hurtig levering Købte fuglefoder uden skaller, der er så mange forskellige frø i og det er fint og lækkert uden støv, det er anden gang jeg køber det, det er ikke sidste og så er prisen virkelig go... Ver mais
Varerne fejler ingenting og blev sendt afsted samme dag som bestilt. Dog var de undervejs i en hel uge med Post Nord, hvilket nok skyldtes dårlig håndtering hos Post Nord, dog kunne jeg heller ikke k... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kan fortælle det kort:den bedste honning, jeg har købt. Dejlig konsistens, en smag der siger SPAR TO, et 13 tal Prisen, ganske anstændig Let at bestille. Tja, mine smagsløg ER VILDT BEGEJ... Ver mais
A empresa respondeu
Bæredygtigt foder og tilbehør til dyr i alle størrelser og former. Webshoppen har hele NettoFoders sortiment og forhandler således lokalt dansk produceret foder med minimum CO2 indhold og altid fri for pesticider. Ud over sortimentet fra Nettofoder forhandler vi også en række andre kvalitetsvare så du kan handle foder og tilbehør samme sted og spare på fragt og besværet med at handle flere steder. Vores fysiske butik har samme sortiment, så du kan være sikker på at kunne finde samme vare online og fysisk. Vil du undgå at køre forgæves kan du sikre dig at butikken har det på lager, ved at kigge under lagerstatus på et produkt. I Webshoppen har vi lavet synlige mængderabatter, så du nemt orientere dig om du skal have en eller flere. FoderVen føre et stort sortiment produceret af den lokal foder producent NettoFoder. Det er vores vision at lever lokalt produceret foder til konkurrencedygtige priser. Vores butik har åbent alle dage fra 08:00 til 20:00 for selvbetjening og har man brug for lidt hjælp i butikken kan man kontakte personale på telefon mellem 8 og 16 i hverdagene. Har man brug for konsultation eller vejledning kan man via mail kontakte os for yderligere assistance.
Saltøvej 42, 4736, karbæksminde, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig og god betjening det er kun gls der halter der er hul på kasserne hver gang de levere

Fin og hurtig service!
Et enkelt produkt var delvist udsolgt, men vi fandt hurtigt en løsning, via mail.
Jeg tænker at handle hos jer igen!

Resposta de Foderven
Jeg fik hurtigt det jeg havde bestilt og alt var som det skulle være. Tak for det.

Resposta de Foderven
Hurtig betjening og levering, tak for handelen vi ses.
Og tak til Camilla for nytårshilsen 🤗
Godt nytår til dig og jer.

Resposta de Foderven
Rigtigt gode varer til fair priser
Varerne bliver altid leveret som aftalt
Der er super godt udvalg til høns…
Så her køber jeg fremadrettet 🐓

Resposta de Foderven
Ukompliceret selvbetjening og venlig understøttelse i tilfælde af problemer.

Resposta de Foderven
Rimelige priser, venlig mod almindelige mennesker, der ikke er direktør til hverdag. Tak for ikke at hoppe på inflationstoget ❤️
Hurtig levering. Mor er glad.

Resposta de Foderven
Havde bestilt to foderspande men der kom kun en. Jeg kontakter kundeservice og de kan godt se der er sket en fejl. Spand nr. 2 er på vej
Fantastisk god service

Resposta de Foderven
Jeg har handlet vildtfuglefoder uden korn og skaller. Jeg syntes, beskrivelse af produkt lover et godt og varieret foder til de vilde fugle.
Der er noget i blandingen, der puffer op, nok når det bliver fugtigt.
Jeg tænker, det er rigtig skidt for fuglenes maver.
Jeg håber, de undlader at spise det.
Noget bliver smidt på jorden. Dvs der ligger foder tilbage, som jeg også havde håbet at undgå.
I forhold til Foderven, var alt okay, ligesom levering var hurtig.

Resposta de Foderven
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.