Veja o que dizem as avaliações
Det tog lång tid att få väskan, jag trodde länge att det inte skulle komma någon alls. Särskilt eftersom det inte gick att spåra paketet på hemsidan. Jag förberedde mig på att kräva att köpet skulle h... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Dragkedjorna går smidigt och fastnar…
Dragkedjorna går smidigt och fastnar inte i hörnen. En liten sak kanske, men dåliga dragkedjor kan snabbt förstöra en väska.
Min tidigare ryggsäck drog alltid åt…
Min tidigare ryggsäck drog alltid åt ena sidan när jag hade både laptop och vattenflaska i den. Den här känns mycket bättre balanserad. Jag har gått ganska mycket med den de senaste veckorna och remmarna har fortsatt vara bekväma även när väskan varit fullpackad.
Bra ryggsäck för vardagsbruk
Bra ryggsäck för vardagsbruk. Bekväm, lagom stor och lätt att organisera.
VARNING
VARNING!
Tog mina pengar fick aldrig någon väska!
Jag beställde en skolväska + pennodral…
Jag beställde en skolväska + pennodral till dottern i början på augusti. Efter 1-1,5 vecka får jag ett mail där det står att väskan är slut på lager och att jag har möjlighet att välja en liknade produkt eller få pengar tillbaka.
Väljer då att avbryta för att köpa en snabbt i fysik butik istället inför skolstart. Får pengar tillbaka för väskan, inte pennfodralen. Mailar ännu en gång, ca 2 månader efter och efterfrågar varan jag beställt. Får till svar att hela beställningen avbröts och att alla pengar skickats tillbaka , vilket INTE stämmer.
Väldigt oseriöst. Rekomenderar er att tänka om, om ni har funderingar på att beställa från denna sida.
Mycket lång leveranstid, dålig kvalitet
Mycket lång leveranstid, gick inte att följa försändelsen via trackingnumret. Läste tyvärr recensionerna efter beställning och insåg att jag lärt mig en dyr läxa. Väskan som till slut kom var av dålig kvalitet, håller inte formen och trycket har dålig upplösning och grumliga färger. Liknar inte produktbilden, och produktbeskrivningen är en försköning av det som till slut levereras. Mycket missnöjd. Handla inte här!
Katastrof företag- väskan kom aldrig
Katastrof företag- väskan kom aldrig, beställde i Juli.
Jag ville ha något enkelt för jobbet…
Jag ville ha något enkelt för jobbet som inte skulle kännas för stort. Väskan rymmer mina vardagssaker bra och ser fortfarande prydlig ut även när jag har ganska mycket i den.
Jag beställde en väska och kvalitén är…
Jag beställde en väska och kvalitén är riktigt dålig. Vill returnera, men företaget återkommer inte. Jag kommer anmäla dem om de inte återkommer snarast. Beställ absolut inte något från detta företaget.
Jag beställde en väska från minskolväska.se men det var en Temu vara
Jag beställde en väska från minskolväska.se. Leveransen tog tre veckor och när den kom luktade den starkt av kemikalier. Produkten var av mycket låg kvalitet och visade sig vara en Temu‑väska som bara hade ompackats i Sverige. Företaget svarar inte på mail trots flera försök, vilket gör det omöjligt att returnera varan. Jag har nu vänt mig till Klarna för att reklamera köpet.
Vi fick en väska med otroligt dålig…
Vi fick en väska med otroligt dålig kvalitet, där trycket med Messi och hans tröj-nr. inte satt fast. När vi ville reklamera, enligt de villkor som de anger på sin webbsida började de krångla. Vi fick aldrig reklamera och företaget är inte svenskt. Jag kommer aldrig handla av det scam företaget igen.
Jätte nöjd och fick den fort.
Opålitlig hemsida
Opålitlig hemsida. Tog över en månad för mig att få min beställning. Gick inte att få kontakt med företaget. Finns inget telefon nummer och fick inget svar på mail. Väskan kom fram till slut, och vi är nöjda med den. Men rekommenderar absolut inte denna hemsidan.
Vägrar återbetala!
Jag beställde 2 st väskor, en kom fram efter ca 3 veckor men såg inte ut exakt som på bilden. Men helt ok. Den andra dök aldrig upp. Eftersom att Klarna inte funkade (vilket de också visar som alternativ på sin hemsida men inget alternativ för Klarna finns i kassan sen) så förbetalade jag. Nu lär jag aldrig se röken av de pengarna eftersom de kräver bild på pass eller körkort för att återbetala. Jag vägrar skicka bild på känsliga handlingar och det bör alla göra. Gå inte på detta och köp inget här! Rena rama bluffen och du kan antagligen köpa samma väska på Temu eller Shein för 300 kr billigare.
Varning för oseriöst företag
Varning för oseriöst företag! Det tog ca 3-4 veckor innan väskorna kom. Jag trodde att jag hade blivit blåst och förbannade mig själv för att jag betalat med Swish och inte kreditkort. Kundtjänsten svarar inte på mejl och deras tracking av paket funkar inte. Omdömena här är uppenbarligen påhittade!
tjuvar och bedragar
Didn't answer my e-mails
Didn't answer my e-mails. Didn't get a working tracking number. Couldn't see at all if it was coming or not. It also came a lot later than it promised.
Har fortfarande inte fått min order!!
Har fortfarande inte fått min order och någon länk som inte stämmer. De svarar på mail men ber mig ha tålamod. Den skulle ha kommit senast den 20/8.
Varning
Varning – beställ aldrig här!!! Fick aldrig min beställning och har inte heller fått pengarna tillbaka. Riktigt dålig upplevelse. Dessutom känns flera av de positiva omdömena väldigt misstänkt och ser ut att vara falska.
Går ej att genomföra retur
Ok leverans men när jag önskade genomföra retur svarade de inte på mail eller någon annan kontakt.. tråkigt.