Minihorseshop Avaliações 19

2,0

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

19 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Liefern Ware mit geringem MHD

Liefern Ware mit geringem MHD, die man bis zum Ablauf gar nicht verbrauchen kann.
Dann soll man den Artikel auch noch auf eigene Kosten zurück schicken!
So etwas geht gar nicht.
Schlechter Kundendienst.
Der Shop ist nicht zu empfehlen!

10 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een mooi halstertje besteld.

Een mooi halstertje besteld.
Clip keelriem zat verkeerd om.
Gemeld en er zou een nieuwe opgestuurd worden.
De andere mocht vernietigd worden (raar).
Voordat ik kon aangeven dat ik mijn geld terug wilde was er al een nieuw halstertje opgestuurd.
Weer dezelfde fout in het halstertje!
Geen reactie meer toen ik dat meldde.
Één ster voor de snelle verzending.

12 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kapotte schoen geleverd en niet antwoorden op retour

Bestelling gedaan voor nieuwe jodhpurs, helaas was 1 van de schoenen kapot bij de rits. Gemaild voor retour en daarop een reactie gekregen of ik nieuwe schoenen wilde, maar daarna niets meer vernomen over het retour kunnen sturen. Geen retour label ontvangen. Dat is inmiddels bijna 2 weken geleden. Helaas had ik de recensies niet gelezen vooraf maar ik bestel hier NOOIT meer.

10 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

2 keer een bestelling gedaan achter…

2 keer een bestelling gedaan achter mekaar. Binnen gekregen alleen pasten allebei de dekens niet. Terug gestuurd maar helaas 1keer een mail gekregen dat het bij hun binnen was gekomen en dat ze er naar gaan kijken ofdat het product nog goed/verkoop baar is. Helaas daarna niks meer gehoord en ook geen geld terug gekregen. Bestel hier nooit meer!

30 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al meerdere keren (in een termijn van…

Al meerdere keren (in een termijn van enkele jaren) vaker besteld hier en nooit een slechte ervaring gehad. Ik schrik ook een beetje van de reviews die ik lees want zo herken ik het zelf dus niet.

In ieder geval, altijd fijn contact gehad, mooie kwaliteit spullen en altijd snel en goed geleverd voor al onze paarden.

6 de fevereiro de 2026

Slechte service

Op 20 december bestelling gedaan.
Op 30 december mail gekregen dat de bestelling verwerkt was
7 januari een mail gestuurd met de vraag of er al bekend was wanneer het geleverd zou worden.
Geen reactie gekregen.
10 januari nog maar eens gemaild wanneer ik iets zou ontvangen.
Vaag verhaal gekregen dat mijn mail bij de spam zou zijn gekomen.
Feestdagen en slecht weer werd ook nog als reden gegeven. Ook nog een bijzin dat mijn pakket onvindbaar was en ze het niet konden opzoeken.
Tè veel smoezen in 1 mail.
Vreemd trouwens dat een ander pakketje via DPD in die tijd wel gewoon aankwam.
Uiteindelijk op 12 januari het bestelde ontvangen.
Maar 1 van de artikelen had ik niet meer nodig omdat het zo lang geduurd had.
23 dagen van bestelling tot levering.
Artikel terug gestuurd, moest ik zelf verzendkosten voor betalen. Gevraagd omdat ook terug te krijgen uit coulance omdat het zolang geduurd heeft tot het geleverd werd.
Op 19 januari is het retourpakket bij het magazijn aangekomen. Er zouden enkele dagen nodig zijn om dit te verwerken.
26 januari maar weer eens gemaild of die paar dagen al voorbij waren?
Uiteindelijk op 29 januari mijn geld retour kregen.
Helaas geen verzendkosten vergoed.
Goede service van de MHS, of toch niet zo.
Al met al heeft het hele gedoe bijna 6 weken geduurd.

29 de janeiro de 2026

Zeer onbetrouwbaar

hele slechte webshop, ik had 4 dekens besteld allemaal blauw. hadden ze 2 zwarte binnengekregen, dus ik kreeg een mail wil je ook zwarte? ik stuur direct terug, nee ik wil de blauwe en wat langer wachten is geen probleem. week later wordt mijn bestelling geleverd, met de 2 zwarte dekens die ik niet wil. op de leverbon staat ook doodleuk 2 zwarte dekens, net of dat ik deze besteld had. daarna is het totale stilte van hun kant, geen contact meer mee te krijgen. dit is meteen mijn laatste bestelling.

16 de janeiro de 2026

Waardeloos

Waardeloos
Ik heb een hoofdstel besteld in de verkeerde maat (ja, mijn fout). Ik heb ze meteen gemaild dat ik dit graag wilde aanpassen maar ze reageerden pas een week later (het was wel in de kerstperiode) maar na 1 maand heb ik nog steeds niet het hoofdstel in de juiste maat. Dus ik ga hier nooit meer iets bestellen.

16 de janeiro de 2025

Zeer onbetrouwbare webshop

Zeer onbetrouwbare webshop! Defecte rijlaars ontvangen en via hun retourformulier retour aangemeld. Kreeg 3 dagen melding uw aanvraag is onderweg en op 4e dag "onbezoegbaar" dus je kunt je klacht order NIET retourneren!!!!! Ga hier NOOIT meer wat bestellen! Zijn niet bereikbaar en reageren niet op de verstuurde mailtjes! Pas op als je hier wat besteld!

27 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Half okt een verwarmde bodywarmer…

Half okt een verwarmde bodywarmer gekocht en ontvangen. 2 weken later is deze kapot. Heb andere usb-c kabel en powerbank gebruikt maar daar zit het probleem niet. Probleem is dat knop om bodywarmer te verwarmen niet meer werkt. Telefonisch is dit bedrijf onbereikbaar. Per mail had ik binnen 2 dagen reactie (geeft de burger moed). Helaas is er sindsdien radiostilte…. Bestel hier niet!!

5 de dezembro de 2025

Schandalig slecht bedrijf.

Schandalig slecht bedrijf.

Gisteren en vandaag uren geleden een mail gestuurd dat ik de bestelling wil ANNULEREN!! Hier heeft MHs maling en en verzend alsnog de bestelling! Ik ga hier melding van maken. Ook het feit dat een telefoon nummer verplicht is maar nergens te vinden is klopt niet. Gebeuren hele rare praktijken hier. BESTEL HIER NIET!

29 de setembro de 2025

Reklamation läuft nicht

Habe vier Ekzemedecken gekauft.Bei allen riss an der selben Stelle der Verbinder zum Bauchlatz.Reklamiert,es wurde eine Gutschrift versprochen,da ich die Decken selbst repariert habe.Fünfmal habe ich erinnert aber warte heute noch immer auf die Gutschrift.

11 de setembro de 2025

Rijlaarzen besteld

Rijlaarzen besteld, waarvan de maat niet klopte (Stond ook niet goed omschreven). Heb ze meer dan een maand geleden retour gestuurd, en nog steeds mijn geld niet terug!!

Toen ik ze een mail had gestuurd was ik zogenaamd de tweede die last had van een reservering met overmaken. Hun ICT heeft vertraging en ik moet maar vertrouwen op hun woord dat het wordt overgemaakt.

Vreemde zaak, aangezien ik ze ook niet kan bellen.

Niet bestellen!!!

31 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen verzendkosten terug na retour minihorseshop.de

Hier gaat het dan om minihorseshop.de. Bestelling geplaatst was helaas te klein (ik vond de beschrijving op de website achteraf ook onduidelijk, maar kreeg via mail later (na de bestelling) een goede vriendelijke uitleg.)

Product terug gestuurd en verzendkosten betaald. Helaas enkel het bedrag van het product terug gekregen en niet de in de wet kopen op afstand vast gelegde verzendkosten van de heen weg. Ik moet het maar doen met: 'dit is ons retourbeleid'.

Echt zonde om 16 euro te betalen en geen product te hebben... :(

21 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wieder mal eine CH-Web-Adresse die den Käufer blendet...

Wieder mal eine CH-Web-Adresse mit Preisen in CHF und dann kommt das Paket aus Holland und man muss zusätzlich Zollgebühren bezahlen, sonst kann man das Paket überhaupt gar nicht bei der Schweizerischen Post entgegen nehmen.

Leider steht auf der gesamten Web-Seite gar nichts davon, dass Zollgebühren anfallen!!! Und zwar mehr als 22% vom Bestellwert!!! Somit wird die bestellte Ware sehr teuer.

ganz miese Masche... leider...

Bitte sorgen Sie doch für mehr Transparenz. Ein Satz auf der Web-Seite würde dafür genügen und Sie hätten die Kunden darauf hingewiesen.

28 de setembro de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Achtung Werbung mit ch-Adresse und Schweizerfahne- Aber es fallen Zollgebühren an

Ein Unternehmen, dass mit ch-Adresse wirbt, aber in den Niederlanden ist und beim Versand Zollgebühren verrechnet!! Also Achtung. Die Zollgebühren sind nirgendwo explizit erwähnt. Böse Überraschung bei Lieferung. Dazu kommt, dass eine Rücksendung (an die NL-Adresse) wirtschaftlich unsinnig wird. Schade!!

18 de novembro de 2020

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.