Mister-Auto.dk Avaliações

2.601
O TrustScore é 1 de um total de 5

1,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er misvisende markedsføring, der reklameres med levering 1-3 hverdage. Men efter 3 dage er ordren først ved at blive behandlet. Og når man forsøger at ringe op på det tilhørende telefonnummer, er... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mister Auto, = Bondefangeri, Man bestiller varer d 10/5 som bliver lovet leveret 2 dage efter bestilling, så kommer man til betalingssiden, her bliver man afkrævet 132-kr ekstra for hurtig levering... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Blinker arm holdt kun 6 mdr, og når jeg forsøger reply til ordrebekræftelses e-mailen til contact service.mister-auto.dk så afvises adressen som forkert . Ordre nummer Y22370771 Opdatering 2024-11-... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pga mister Auto,s håndtering af min ordre, er det nok ikke et firma med reservedele, jeg med god grund nok ikke kan anbefale andre. Delene ryger lidt rundt i Europa, pga misinformation mm. Har fø... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Autopeças
  2. Loja de Acessórios Automotivos

Informação fornecida por fontes externas variadas

Mister-Auto er et fransk firma som sælger autodele til 23 lande. På mister-auto.dk finder du dele til bremsning, motorrummet, udstødning, filtration, opvarmning, koblingssystemer, affjedring, motorkøning...

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.601)

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Snydt

Jeg har bestilt bræmse skiver det har skrivet stk. 215kr. Samlet 430kr. Men har fået kun en ud over det har jeg fået efter 10 dag ikke som det har skriver næste dag jeg fortryd jeg har valgt misterauto sidste gang jeg har brugt dette firma det helt sikkert

26 de fevereiro de 2019

Kære kunde,

Mister- auto takker for din henvendelse.

Vil du venligst kontakt os via vores kontaktformular, så kan vi se din bestilling og løse problemet.

På forhånd mange tak.

Mister-Auto teamet

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Langsom levering, men helt OK

Læste her på trustpilot først og vidste godt det ville tage en uges tid. Produktet passer helt fint og er billigere her end andre steder.

Er lidt irriteret over at der står pakken kunne afsendes torsdag, (bestilte onsdag) med det samme får jeg en mail om mit tracking nummer hvilket leder mig til at tro at pakken er blevet sendt eller de lever op til at pakken afsendes torsdag.
Jeg aner ikke hvor den har været men så snart postnord har registreret den, så går der to dage. Så regn med en uges levering, ellers intet at bemærke :)

23 de fevereiro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte nogle vare som jeg ville…

Jeg bestilte nogle vare som jeg ville have
og på få dage kom mine vare som jeg
bestilte , og det var hurtig meget hurtig
Så derfor handler jeg igen med mister auto
Derfor , hurtige ,rigtige priser

Hilsen Jan

17 de fevereiro de 2019

Elendig service

Elendig service, de svare ikke på reklamationer! Har mange gange bestilt fra deres webshop og har modtaget mine vare, men denne gang har man fra deres side af valgt, at pakke varen så dårligt og uden indvendig emballering at flere af delene inden i pakken har fået direkte tæsk under forsendelse. Sender en fin henvendelse med fine billeder af det, bliver lovet 48 timers svar tid (af systemet) og har nu her 1 uge efter ikke hørt noget fra dem. Hvem sender også bremseskiver, bremseklodser, bremsebakker tændrør og oliefilter i samme pakke, og så uden nogen former for indvendig emballering? det jo dømt til at gå galt, det er sidste gang jeg har brugt dette firma det helt sikkert!

Opdatering 01-02-19: Kort efter denne anmeldelse, svarede deres kundeservice, og sikke en flok amatører de er. Helt sikkert sidste gang jeg har handlet hos mister-auto.

1 de fevereiro de 2019

Hej Morten ,

Mister - auto takker for din besked.

Tjek venligst din kundeprofil så vi kan prøve at løse problemet hurtig som muligt.

Mister-auto teamet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

GRATIS LEVERING på alle ordrer over 10 kr og 10% RABAT!!!!!!!!!

Mister-Auto sender mail med ordlyden:
"GRATIS LEVERING på alle ordrer over 10 kr og 10% RABAT!"
Når man så indtaster rabatkoden, melder systemet tilbage at Rabatkoden er ugyldig.
Den eneste måde man kan komme i kontakt med firmaet er på telefon som koster 2,50 kr i minuttet, og det er ikke muligt at sende mail til firmaet.

30 de janeiro de 2019

Hej Ejgild,

Mister-auto teamet takker for din henvendelse.

Vi beklager fejlen på hjemmesiden og vil vi videresendt din feedback til vores IT afdeling.

Vi bekræfter hermed at, du ikke har betalt fragt på din ordre på ground af systemet har registreret rabatkoden.

Du er altid velkommen til at kontakte Mister-auto.dk pr. e-mail via din kundekonto, såfremt du skulle have brug for yderligere hjælp med din ordre.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tilfredsstillende.

Tilfredsstillende.
Manglede en pakning til en gammel bil som jeg ikke kunne finde andre steder.
Ikke meget info om tracking på mail så vidt jeg husker.
Men den kom dog frem 5 dage efter bestilling, dog i en kæmpe mega kasse som så lidt hærget ud, men indholdet fejlede ikke noget.
Pakningen passes og jeg er godt tilfreds.

8 de janeiro de 2019

Varerne fejler ikke noget

Varerne fejler ikke noget, men ham der har pakket det har brugt en alt for stor kasse, heldigvis har varerne ikke taget skade

8 de janeiro de 2019

Hej Jan,

Mister-auto teamet takker for din henvendelse.

Vi vil gerne forsikre dig, at vi vil videresendt din feedback til vores logistik afdeling.

Ha' en rigtig god dag!

Mads

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg ved ikke hvad jeg skal mene da jeg…

Jeg ved ikke hvad jeg skal mene da jeg ikke har modtaget varen og ikke fået svar på mit spørgsmål hvor den er mvh bjarne

7 de janeiro de 2019

Hej Bjarne,

Tak for din både tid og besked.

Det var der mærkeligt.

Vi kan desværre ikke se i systemet, at du har sendt en besked til os.

Kan du venligst prøv en gang til?

På forhånd mange tak for dit svar.

Langsom, ellers ok.

Bestilte 4 tændrør der var på lager, alligevel gik der 4 arbejdsdage inden de blev sendt afsted, så det endte med 7 arbejdsdage fra bestilling til modtagelse af varen.
Men ellers gode priser og fik de varer jeg havde bestilt.

7 de janeiro de 2019

Hej Michael,

Mister-auto teamet takker for din henvendelse.

Det står på vores hjemmeside under Leveringsmetode at:

Den tid, der går mellem registreringen af din bestilling og fragtmandens første levering til den adresse, kunden har opgivet, er summen af 2 faktorer:

1. Forberedelsestiden (24 til 48 timer) = betaling, forberedelse og fragtmandens afhentning af bestillingen.
2. Fragtmandens leveringstid for din bestilling (48 til 72 timer). Der sendes en e-mail til kunden, så snart bestillingen har forladt vores lager.

Vi taler 3-4 hverdage når vi har afsendt din pakke.

Det vi sige 1-2 hverdage (behandlings tid) + 3-4 hverdage for levering.

Men hvis det heste så meget, kan du altid vælge vores hurtigste løsning som er med DHL ekspress.

Du er velkommen til at skrive tilbage eller ringe, hvis der er mere, vi kan hjælpe med. Ha' en rigtig god dag!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Gode vare men ring leverings tid

Gode vare men ring leverings tid. Sendes imorgen kan der stå og afligevel går der over en uge.. overvejer at finde en hurtigere leverandør... nu svare i så at jeg altid kan vælge express levering. Den mulighed var der sjovt nok ikke. For så var den blevet valgt. Og da jeg ringet og brokket mig kunne i ikke lave det om så det kom hurtigere selv om det stadig ikke var sendt

31 de dezembro de 2018

Hej Thomas,

Mister-auto teamet takker for din besked.

Hvis det haster så meget, kan du altid vælge DHL ekspress levering som er vores hurtigste løsning.

For yderligere spørgsmål står vi gerne til rådighed. Have en god dag.

Forkert leveret vare

Forkert leveret vare, når man skriver til dem får jeg ikke svar, også tidligere fejlleveret vare kunne ikke byttes osv.
René

19 de dezembro de 2018

Hej Rene,

Mister-auto teamet takker for din henvendelse.

Undskyld, men det står i vores system at du har modtaget alle dine varer du har bestilt hos os.

De bestilte to varer har størrelse er på 400 mm. Du har bestilt to identiske viskeblade.

En god ide i fremtiden hvis du ved ikke hvad for en størrelse skal du bestille, vil være at du kontakte os før du placere din ordre.

Vi har besvaret din besked samme dag. Tjek venligst din kundekonto hos os.

For yderligere spørgsmål står vi gerne til rådighed. Have en god dag.

Mads
Mister-Auto Teamet

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais