Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig hjælp, selv lørdag eftermiddag kl 15.20, god service, man føler sig velkommen, smilende og venlig betjening. 20 min så virkede ladestikket igen. Kan kun anbefale denne butik

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde et akut problem med telefonen, og fandt frem til MobilVolt, som løste problemet på 20 minutter. En yderst venlig, kompatibel og imødekommende ekspedient. Jeg kan må medgive mine bedste anb... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har haft en IPhone 13 liggende nogle måneder, som var komplet død. Ingen af de steder vi har været med den, kunne gøre noget ved den. Så var vi i Sillebroen i tirsdags og ser tilfældigt denne lill... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Oficina de reparos de celulares

Escrito pela empresa

Velkommen til MobilVolt! Vi er din pålidelige partner, når det gælder hurtig og professionel reparation af smartphones, tablets, computere og spillekonsoller. Uanset om du står med en knust skærm, et dødt batteri eller mere komplekse hardwareproblemer, står vores erfarne teknikere klar til at hjælpe dig. Hos MobilVolt vægter vi kvalitet, gennemsigtighed og god kundeservice utrolig højt. Vi bruger reservedele af højeste kvalitet for at sikre, at dit udstyr fungerer optimalt igen. Besøg os i vores butikker i Frederikssund og på Frederiksberg – vi giver din elektronik nyt liv! Vi sætter stor pris på din feedback, så del endelig din oplevelse med os her på Trustpilot.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Vi fik hjælp af majed

Vi fik hjælp af majed, som var sød og venlig. Det tog 20 min, at få ordentlig hele mobilen. Dejligt, og effektivt. God pris oven i købet. Dejligt med hjælp fra Majed. Majed var servicemindet!

12 de abril de 2026

Hurtig og kompetent hjælp

Jeg kan må medgive mine bedste anbefalinger hertil.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kom ind for at købe et cover til min…

Kom ind for at købe et cover til min telefon, og fik personlig god service hele vejen igennem. Blev anbefalet nyt panserglas, og uden at bare prøve at sælge, gik han virkelig i dybden med at forklare alle de vigtige ting. Super god service og gode priser på det hele. Fik rens af telefon, og det gik lynhurtigt!
Kæmpe anbefaling

12 de abril de 2026

God og hurtig service

Rigtig god og hurtig service. Fik skiftet batteri på 20 min. Der var tvivl om skærmen også skulle skiftes da jeg indleverede men han klarede at ordne det uden skift af skærm. God og hurtig service. Anbefaling herfra.

Hurtig hjælp

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget venlig og imødekommende betjening…

Meget venlig og imødekommende betjening og frem for alt meget hurtig (15 minutter) reparation af min usb-c ladeport på telefonen - og den virker. Helt klart her jeg starter næste gang elektronikken driller.

30 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais